تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 309 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

فایر جان انجام شد ولی هنوز نمیتونم پ.خ کنم مثکه
    پرنس موبایل
    0711-6473894 عدالت
    گوشی هم تا اونجا که یادم مونده اینا بود

defy 387000
    backfilip 325000
    milestone 520000
    motocube A45

قیمتها رو شک دارم ولی مدلها رو مطمئن هستم که داشت. یارو موتو بازه و بیشتر از هر جای دیگه موتو داره. مدلهای سفارشی رو هم گفت میاره. راستی شما شیرازی؟ اگه نه که هر کاری از من بر میاد بی تعارف بگو در خدمتم

2. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا اگر ممکنه اساتید یه نگاه به این لینک بندازن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونطوری که من متوجه شدم یه راهکار هست واسه اینکه گوشی رو بدون اتصال کابل و فقط از طریق خود گوشی اون رو روت کنیم (یعنی با اینکار چاقو دسته خودش رو میبره!) اگه تائید میکنین استفاده کنیم. به نظر خیلی راحت تر میاد از روش های قبلی
    ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يعني دليوري نداريد؟؟؟اصلا فعاله؟؟؟نرمافزار GO sms رو نصب و در تنظيماتش نمايش دليوري و اعلان صوتي دليوري رو فعال كنيد..[/QUOTE]

درود.ممنون مشکل از جای دیگه ای بود,حل شد.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قربونت عامو جون مرسی
    والا خودمم نگاه کرده بودم، در واقع کنجکاو بودم ولی ظاهرا که سفید ه! یعنی یه مربع وسط دوربین هست که سفید ه همین. ولی سایز عکسهایی که دیشب باهاش دم مغازه یارو و تو خیابون گرفتم همه نزدیک به 2 مگ هست. در واقع مینیمم سایزشون 1.73 مگابایت شده...
    علی الحساب میخوام بکاپ بگیرم ازش. از پست های اولیه یک چیزایی رو یادم مونده
    SuperOneClickFor2.1 رو دانلود کردم ولی .exe هست! روی سیستم هم باز نمیشه میخوام بریزم روی گوشی اونجا اینستال کنم ببینم میشه یا نه...
    اگه میشه راهنمایی کنین همه صفحه ها رو خوندم ولی انگار نه انگار.. آخه اولین اندروید هست که باهاش ور میرم. یکم استرس دارم. مرسی
    برنامه SuperOneClickFor2.1 که برای pc هست و باید گوشی رو با کابل به pc وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید و بعد usb debuging رو توی گوشی فعال کنید سپس روی root توی pc کلیک کن.
    اشکالت احتمالا اینه که برنامه رو extract نکردی. و از توی فایل rar برنامه رو اجرا می کنی.
    اگر این نیست برو تو سایت xda تو بخش دیفای اونجا هست دانلود کن

6. این کاربر از BOROAMOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان Official Froyo امارات رو تو XDA گذاشتم براتون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

سلام دوستان Official Froyo امارات رو تو XDA گذاشتم براتون

کد:
    مرسی آرش جان. چه طور رامیه؟ مصرف باتریش چه طوره؟ فارسی کامل ساپورت میکنه؟ توی Quadrant چه امتیازی گرفتی باهاش؟

10. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

آقا ما هنوز اندر خم همون کوچه ی اولیم! با راهنمایی شما SuperOneClickFor2.1 ورژن 1.5 و 1.9 رو امتحان کردم ولی روت کامل نمیشه آخه وقتی تمام شد یک آیکون دیگه توی لیست گوشی پدیدار میشه ولی وقتی میخوام (از روش گرفتن دکمه ولوم + و دکمه پاور) از گوشی بکاپ بگیرم، این ویژگی به لیست اونجا اضافه نشده...
    خلاصه نه هنوز بوت کردیم نه بکاپ گرفتیم
    همه این راه ها رو امتحان کردم ولی نشد که نشد

پ.ن.
    اینو دانلود کنید بعد تیک Usb Debugging رو بزنید توی ستینگ گوشی حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید بعد SuperOneClick رو در حالت ادمین اجرا کنید دکمه روت رو بزنید در عرض یک دقیقه روت میشه.

پ.ن.
    روت و فارسی کردن

یه سوال دیگه: هیچ کس تا به حال از اولین رام گوشی ش بکاپ گرفته؟

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

بله مثل آب خوردن...

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

آقا ما هنوز اندر خم همون کوچه ی اولیم! با راهنمایی شما SuperOneClickFor2.1 ورژن 1.5 و 1.9 رو امتحان کردم ولی روت کامل نمیشه آخه وقتی تمام شد یک آیکون دیگه توی لیست گوشی پدیدار میشه ولی وقتی میخوام (از روش گرفتن دکمه ولوم + و دکمه پاور) از گوشی بکاپ بگیرم، این ویژگی به لیست اونجا اضافه نشده...
    خلاصه نه هنوز بوت کردیم نه بکاپ گرفتیم
    همه این راه ها رو امتحان کردم ولی نشد که نشد

پ.ن.
    اینو دانلود کنید بعد تیک Usb Debugging رو بزنید توی ستینگ گوشی حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید بعد SuperOneClick رو در حالت ادمین اجرا کنید دکمه روت رو بزنید در عرض یک دقیقه روت میشه.

پ.ن.
    روت و فارسی کردن

بعد از اینکه گوشی رو روت کردید باید برنامه زیر رو دانلود کنید و قبل از انجام هر کاری برنامه رو نصب و اجرا کنید و یه بک اپ از
    رامتون بگیرید تا اگر یه مشکلی به وجود امد شما یه بک اپ داشته باشید و گوشی رو به حالت اول برگردونید بک اپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و باید کارت اس دی فضای خالی داشته باشه.
    بعد از اجرای برنامه روی install recovery system کلیک کنید بعد روی recovery boot کلیک کنید تا گوشی رسیت بشه و وارد منوی بوت بشید از اونجا با دکمه ولم میتونید برید روی backup and restore و با دکمه پاور رو اون کلیک کنید تا برنامه شروع به بک اپ گرفتن از رام بکنه. و بک اپ را توی پوشه goapkrev روی اس دی کارت میریزه.حجم بک اپ 413 مگابایت هست.
    بعد از پایان بک اپ با بالا امدن گوشی روی normall boot کلیک کنید.

کد:

13. 3 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

بله مثل آب خوردن...

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

بعد از اینکه گوشی رو روت کردید باید برنامه زیر رو دانلود کنید و قبل از انجام هر کاری برنامه رو نصب و اجرا کنید و یه بک اپ از
    رامتون بگیرید تا اگر یه مشکلی به وجود امد شما یه بک اپ داشته باشید و گوشی رو به حالت اول برگردونید بک اپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و باید کارت اس دی فضای خالی داشته باشه.
    بعد از اجرای برنامه روی install recovery system کلیک کنید بعد روی recovery boot کلیک کنید تا گوشی رسیت بشه و وارد منوی بوت بشید از اونجا با دکمه ولم میتونید برید روی backup and restore و با دکمه پاور رو اون کلیک کنید تا برنامه شروع به بک اپ گرفتن از رام بکنه. و بک اپ را توی پوشه goapkrev روی اس دی کارت میریزه.حجم بک اپ 413 مگابایت هست.
    بعد از پایان بک اپ با بالا امدن گوشی روی normall boot کلیک کنید.

کد:
    دوستان بعد از طی این مراحل چند تا فایل زیر توی اون پوشه که گفتین بود ولی حجمش بالای 600 مگه. درست بک آپ گرفتم؟ این بک آپ رو میشه روش فلش زد دوباره؟ (با rsd lite) ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

خوب به به بالاخره گوشی ما هم با ورژن 2.59 اولیه روت شد البته با super one click 1.7 (اینو تاکید میکنم واسه کسایی که میخوان انجام بدن با وان کلیک 1.7 فقط انجام میشه روی این مدل 2.59 که جدیدا زیاد شده توی بازار آخه اوایل 2.52 و 2.54 بود بچه های فروم که می خریدن)

حالا یه توضیح دست و پا شکسته میدم با اجازه اساتید واسه دوستانی که با اصطلاحات فنی مشکل دارن توی خوندن پست های آموزشی قبلی که گذاشته شده توی فروم (مثل خودم)
    با تشکر از boys666 در این پست
    کد:
    *اول این نرم افزار رو دانلود کنید و روی کامپیوترتون از حالت زیپ درش بیارید
    لینک دانلود one click 1.7 از 4shared
    کد:
    *حالا به وسیله کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و منتظر بمونید تا اتصال کامل بشه (منظور اینه که گوشیتون کامل توسط سیستم شناخته بشه و درایور ها برای کامپیوترتون آپدیت بشه)

*از پوشه آنزیپ شده که برای superonclick ساخته شده فایل SuperOneClick.exe رو پیدا کنید، روی اون راست کلیک کنید و گزینه run as administrator رو بزنید تا پنجره اصلی نرم افزار باز بشه نرم افزار

*اولین گزینه چپ-بالا از پنجره نرم افزار وان کلیک که اجرا کردین root هست، اون رو بزنید تا شروع به کار کنه. دقت داشته باشید که در این حالت بایستی تیک مارک این قسمت غیر فعال باشه (این خیلی مهمه)
    settings/applications/development/usb debugging

*نرم افزار کارش رو ادامه میده تا جایی که متوقف بشه و در آخرین سطر بنویسه wait for device... و منتظر میمونه

*به اینجا که رسید بایستی که به همون قسمت قبلی برید توی گوشیتون
    settings/applications/development/usb debugging
    و تیک مارک رو فعال کنید تا وان کلیک کارش رو ادامه بده

*کار دیگه تمام شد و گوشی شما روت شد. حالا دسترسی به فایلهای سیستمی برای شما امکانپذیر شده و آیکون super user توی منوی گوشی اضافه شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •