تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 1783 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

اقا یکی نامه نوشتنش خوب باشه بیاد مشکلات این صبانت رو برای سایت تابناک بفرسته اینجوری شاید به خودش بیاد

من به 20.30 زنگ زدم هم گفتم گفتند باید چند نفری زنگ بزنند شکایت کنند از این شرکت که ما یخش کنیم حالا بچه ها پایه هستند ؟؟
    فکر کنم ایمیلشون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه . سعی خودمون رو بکنیم ببینیم چی میشه .

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
    اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
    سلام خدمت نيوشا صبانت زادگان مقدم عزيز !!!
    همونطور كه دوست عزيزم هم فرمودن، ما فقط براي اطلاع رساني از وضع اسف بار صبا اينجا ميايم و نيازي به يادآوري شما نبود چون اكثر ما در حال حاضر منتظريم كه اشتراكمون تموم بشه تا زودتر بريم !

3. 7 کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اتفاقا شما اگه دقت کنید میبینید اعتراض ها کم شده. از صفحه 60 اگه اشتباه نکنم شروع شد و توی 1_2 هفته پست ها خیلی زیاد شدن اما الان سرعت پست زدن ها بسیار کم شده!
    الان اکثرا دارن همین کارو میکنن و از این شرکت میرن. اما باید یه اطلاع رسانی بشه که تا اونجایی که میشه کمتر کسی طرف این شرکت بیاد. حالا 3تا هستن بشن 2تا!
    شما هم فکر نکن حالا با اسم یه دختر اومدی تحویل گرفته میشی. این شرکت همون اشغالی که بوده هست.
    شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشتری
    در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

درود
    روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
    اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.

آخه بد بختی همه جا همینه...

6. 7 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست خوب، يك جوري گفتين اطلاع رساني منفي كه هر كي ندونه فكر ميكنه صبا خوبه و ما داريم بد ميگيم !!!
    اسير اين مظلوميت صبانتم !!

8. 8 کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

4

شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشتری
    در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست
    سلام خدمت برادر ارجمند که از روابط عمومی صبانت اینجا تشریف آوردین
    .
    .
    .
    عزیز، حالا شما صحبت این همه کاربر ناراضی را قبول ندارین اشکالی نداره (البته فکر کنم صبانت اصلا کاربراش را هیچی به حساب نمیاره) ولی این مطلب را که دیگه نمیتونین کتمان کنین چون اطلاعاتش رسمی هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مطلب همون کاربر را گذاشتم که قانون کپی رایت هم رعایت شده باشه

خلاصه مطلب این را نوشته:
    جدول شرکتهای اینترنتی برتر مهر ماه

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران در مهر ماه معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در مهر ماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های آریا سپهر، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، نداگستر صبا، افزوز، پارس آنلاین، ندا رایانه، توسعه رسان پاسارگاد، داتک و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
    این در حالی است که در لیست ISP های برتر شهریورماه شرکتهای ندا گسترصبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل به ترتیب رتبه های اول تا دهم را به خود اختصاص داده بودند.

به گزارش مهر، کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل دانلود است استفاده کنند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

گفته می شود بیش از 25 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و طبق آخرین آمار ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در ایران 34 درصد است.

جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی مهرماه

این نتایج مربوط به تاریخ 01/07/1389 تا 30/07/1389 است

نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از 2Mbps می باشد
    اخوی کاملا از افت جایگاه صبانت از جایگاه اول در شهریور به جایگاه چهارم در مهرماه دیگه همه چیز مشهوده و قضاوت می مونه با خود کاربران عزیز (همونهایی که قبولشون ندارید )
    Last edited by yasaroj; 01-11-2010 at 22:22.

10. 5 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
    همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون

کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست

12. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
    همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون

کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست
    چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشت

14. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انشاالله که همینطوره! البته سبب شهرت صبانت همین کاربرانی هستنند که امروز ناراضی هستن. قبلا به این دلیل که صبانت سرویس شبانه خوبی داشت، قطعی های فراوان و گاه و بی گاه، قابل تحمل بود. اما الان نه نتها سرویس شبانه خوبی نداره، بلکه به قطعی ها هم اضافه شده و خیلی مواقع پیش میاد که سرعت از قرارداد هم پایین تر میاد. همین چند روز قبل که گزارش اون توسط دوستان داده شده، وسط یک webinar که بسیار برای من مهم بود، ارتباط قطع شد و تا چندین ساعت وصل نشد. شما همون سرعت 128Kb/s را که تعهد کردید به صورت پایدار برای مشتری ها براورده کنید، کافی است. کسی چیز زیادی از شما نمی خواهد.

16. 2 کاربر از solidworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشت
    مطلب شما مشکلی نداشت وقتی که من میخواستم پست بدم شما هنوز نفرستاده بودید
    پستهای قبلش داشت از جهت تاپیک خارج میشد

18. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •