فکر کنم ایمیلشون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه . سعی خودمون رو بکنیم ببینیم چی میشه .
فکر کنم ایمیلشون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه . سعی خودمون رو بکنیم ببینیم چی میشه .
سلام خدمت نيوشا صبانت زادگان مقدم عزيز !!!
همونطور كه دوست عزيزم هم فرمودن، ما فقط براي اطلاع رساني از وضع اسف بار صبا اينجا ميايم و نيازي به يادآوري شما نبود چون اكثر ما در حال حاضر منتظريم كه اشتراكمون تموم بشه تا زودتر بريم !![]()
شما هر چی هم اطلاع رسانی منفی کنید اسم و سابقه صبانت با این حرف ها خراب نمیشه و همیشه هزاران نفر تو صف گرفتن پورت از صبانت هستن و صبانت شرمنده مردم میشه که پورت نداره در حالی که شرکت های رقیب همه پورت دارند و منتظر مشتری
در ضمن بنده پسر هستم و هیچ وقت اعلام نکردم که دختر هستم و تنها آیدی به اسم دختر هست
آخه بد بختی همه جا همینه...
دوست خوب، يك جوري گفتين اطلاع رساني منفي كه هر كي ندونه فكر ميكنه صبا خوبه و ما داريم بد ميگيم !!!
اسير اين مظلوميت صبانتم !!![]()
سلام خدمت برادر ارجمند که از روابط عمومی صبانت اینجا تشریف آوردین
.
.
.
عزیز، حالا شما صحبت این همه کاربر ناراضی را قبول ندارین اشکالی نداره (البته فکر کنم صبانت اصلا کاربراش را هیچی به حساب نمیاره) ولی این مطلب را که دیگه نمیتونین کتمان کنین چون اطلاعاتش رسمی هست:
لینک مطلب همون کاربر را گذاشتم که قانون کپی رایت هم رعایت شده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه مطلب این را نوشته:
اخوی کاملا از افت جایگاه صبانت از جایگاه اول در شهریور به جایگاه چهارم در مهرماه دیگه همه چیز مشهوده و قضاوت می مونه با خود کاربران عزیز (همونهایی که قبولشون ندارید)
Last edited by yasaroj; 01-11-2010 at 22:22.
ظاهراً دوباره داره برای دوستان سوء تفاهم میشه!
همونطور که بارها اشاره شد این تاپیک محل اطلاع رسانی از وضعیت سرویسها هست. نه محل طرفداری کردن از صبانت یا توهین کردن به اون
کسانی که روی صبانت تعصب دارند حالا چه مثبت چه منفی میتونن توی یاهو مسنجر برای خودشون کنفرانس بزارن اونجا با هم سر تعصباتشون دعوا کنن. اینجا جاش نیست
چشم برادر ولی این مطلبی که نوشتم فکر کنم جنبه اطلاع رسانی هم داشت
انشاالله که همینطوره! البته سبب شهرت صبانت همین کاربرانی هستنند که امروز ناراضی هستن. قبلا به این دلیل که صبانت سرویس شبانه خوبی داشت، قطعی های فراوان و گاه و بی گاه، قابل تحمل بود. اما الان نه نتها سرویس شبانه خوبی نداره، بلکه به قطعی ها هم اضافه شده و خیلی مواقع پیش میاد که سرعت از قرارداد هم پایین تر میاد. همین چند روز قبل که گزارش اون توسط دوستان داده شده، وسط یک webinar که بسیار برای من مهم بود، ارتباط قطع شد و تا چندین ساعت وصل نشد. شما همون سرعت 128Kb/s را که تعهد کردید به صورت پایدار برای مشتری ها براورده کنید، کافی است. کسی چیز زیادی از شما نمی خواهد.
مطلب شما مشکلی نداشت وقتی که من میخواستم پست بدم شما هنوز نفرستاده بودید
پستهای قبلش داشت از جهت تاپیک خارج میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)