من 128 مخابرات اصفهان رو دارم
این شرکت فقط تو تهران سرویس میده و تو تبریز نداره , من هم به خودشون زنگ زدم گفت که با 512 سرعتتون 2 مگ نخواهد بود نهایتش برسه به 1 مگ و اون دوستمون هم که 512 داره یه قضیه دیگه هست که سرویسش 2 مگه
اینم سرعت دانلود من با دانلود منیجر.
نمیدونم چرا سرعت دانلودم از آپلودباز بین 2.5 تا 3 مگه(باوجودمستقیم بودن لینک ها) ولی ازبعضی سایتای خارجی تا 7ونیم تا8مگ درثانیه هم دانلود میکنم.
Last edited by p30world am; 15-08-2011 at 09:14.
مال ایرانه این سرعت؟؟؟؟؟؟
اقا جزئیات این سرویس رو میگی؟؟؟؟؟
ای بابا من فکر کردم الان سرعت من آخر سرعته !! بعضی ها عجب سرعتای خفنی دارنا !! اما اون 3 مگابایتیه فکر میکنم اینترنت ماهواره ای داشته باشه که اگر لو بره دست کم 100 بار بازجوییش میکنن
![]()
Last edited by h756224; 30-07-2011 at 20:26.
میبینید که سرعت شما اخرش نیس!!!!!!!!!
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
در ضمن وقتی که ایشون این سرویس رو از یه شرکتی که اینترنت ماهواره ای میگیره گرفتن و دارن براش هزینه ماهیانه میدن هیچ بازجویی وجود نداره
از زمان "م.خ" هیچ شرکتی دیگه اینترنت رو اجازه نداره و نمیتونه از خارج بگیره و باید از مخابرات پهنای باند تهیه کنه و هر کسی هم که الان اینترنت ماه-واره ای داره میفروشه نه تنها از نظر ایران قانونی نیست تو جاهای دیگه ی دنیا هم قانونی نیست چون تمام این اکانت ها -- شده هست (-- مک ماه-واره ای) و اگر هم گفتن که ما نماینده مثلا اُپن اسکای هستیم همش چرت و پرت هست
اصل سرویس به پینگه داداش.پینگت بالاس.پینگ باید زیر 100 باشه.من حاضرم دانلودم 100 120 باشه ولی پینگم زیر 100 باشه
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
به این میگن یه سرعت عالی.اگه همیشه ثابت و اینجوری باشه من حاضرم ماهی 50 تمن واسه 3 گیگش بدم. البته اگه همیشه ثابت و اینجوری باشه
اینم 128 آسیا تک مال خودم که الان گرفتم
مشکل سرویسای ایران اینکه سکته ای هست.یه روز به آدم حال میدن.یه روز همچین ضد حال مزنن که پشیمونت میکنن. یه چیز ثابت خوب نیست
Last edited by arashsard; 30-07-2011 at 21:18.
اینکه اینترنت ماهواره ای داره اگه بگیرنش اول حسابی جریمش میکنن.دهنشو سرویس میکنن.غیر قانونی هست. من که یکی پیشنهاد داد بگیرم قبول نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)