دیگه گذشته رفته!! دردسر شکایت و اینا هم واقعا یه اعصاب پولادی میخواد که ماها نداریم!! پس ولش کن!! مهم اینه مشکلی برات توی اجرا و سرعت پیش نمیاد!!
دیگه گذشته رفته!! دردسر شکایت و اینا هم واقعا یه اعصاب پولادی میخواد که ماها نداریم!! پس ولش کن!! مهم اینه مشکلی برات توی اجرا و سرعت پیش نمیاد!!
مگه لپ تاپت 5010 نیست؟
خوب این برنامه رو دانلود و اجرا کن بعد چند دقیقه بایوس آپدیت میشه البته مراحل کار رو هم بهت نشون میده در حین اجراش فن دستگاه با سرعت میچرخه و این مشکل نداره اما اگه بایوست A04 هست با آپدیتش کاملا متوجه میشی که چرخش فن بهینه شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
لطفا در صفحه ریت ویندوز گزینه View and print detailed performance.. رو بزنید و عکسش رو بذارید تا سخت افزار در عکس مشخص شه ، کسی تا امروز از این کانفیگ ریت نذاشته و می خوام در صفحه اول قرار یدم![]()
ممکنه این مشکل از طرف زیگورات بوجود نیومده باشه و اون رو تضمین نکرده باشه اما هرچی که هست یه مورد کلیدی برا سنجش جوابگو بودن گارانتی معروف زیگوراته من با دوستمون در این مورد موافقم که هیچ کس دوست نداره بعد خرید لپ تاپ نو اونم از یه گارانتیه معتبر با چنین موضوعی مواجه شه !!! به نظر من اگه زیگورات این مشکل دوستمون رو برطرف کنه برا خودش مشتری های خیلی بیشتری میتونه جلب کنه اما در غیر این صورت خود ما هم که ازش خرید کردیم تا حدی نصبت به زیگورات بدبین خواهیم شد ، اگه توی تاپیک هم ببینید همه رو دعوت کردیم از این شرکت خرید کنن ، امیدواریم پیش دوستان شرمنده نشیم
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
اگه به کیفیت و کاربر پسندیه کانفیگ های دیگه ی 5010 باشه که واقعا عالیه
این کانفیگ نظر خریداران زیادی رو جلب خواهد کرد
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
اگه منظورتون اینه که با تاچ پد میشه اسکرول و زوم کرد باید بگم بله
اما حتما باید درایور تاچ پد رو نصب کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این صفحه ریت ویندوز کجاست؟چطور باید آوردش؟
امیدوارم لپ تاپت ریفر نباشه ، قضیه رم ها عجیبه
بازم باهاشون تماس بگیر تا بالاخره جوابتو درست بدن، برخوردشون اصلا خوب نبوده![]()
دوست عزیز
در مورد سرویس تگ
این مورد در بعضی از مواقع پیش می آید که سایت دل به دلایل نا مشخصی (شاید باگ در سیستم و شاید هر دلیل نا شناخته دیگر)با سرویس تگ دستگاه مشخصات آن را اعلام نمی نماید.
هیچ کاری هم از دست زیگورات و یا شخص دیگری هم در این مورد ساخته نیست.
ولی در کل هیچ نوت بوک (در هیچ برندی)تقلبی ندارد.
ظاهرا شما دستگاهتان را باید در گنبد خریداری کرده باشید.می توانید با هماهنگی نوت بوک را برای تهران و یا مشهد ارسال نمایید تا رم آن تعویض گردد.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
معمولا کار پیچیده ای نیست اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
هر دو (تلویزیون و لپ تاپ) را خاموش نمایید.
کابل را متصل کرده و بعد از آن ها را روش کنید.
سپس با کلید F1 آخرین گزینه سمت راست را انتخاب کنید.(البته تلوزیون باید در کانال ورودی HDMI باشد)
Last edited by M Mobin; 15-11-2010 at 18:53.
خدمت شما دوست عزیز
![]()
با تشکر از شما دوست عزیز
در مورد گارانتی شرکت همیشه مواردی این چنین هست که باعث ایجاد نارضایتی شود.
با توجه به حجم بسیار بالای دستگاهایی که گارانتی دارند شرکت راهی جز اعمال دقیق شرایط گارانتی برای همه ندارد.
شرایط گارانتی زیگورات نیز به صورت واضح پشت کارت گارانتی درج شده است و در مدت گارانتی هر قطعه ای که خراب باشد تعویض می شود در طول مدت گارانتی که اکثرا حداقل 20 روز بیش از یکسال است درج شده است.
مشکل دوست ما به فروش مربوط بود و نه گارانتی.
در مورد تعویض قطعات هم در چند سال موردی ندیده ام که قطعه با شرایطی که خود شرکت دل آن را معیوب می داند نیاز به تعویض داشته باشد و شرکت آن را عوض نکرده باشد.(خودم هم هفته پیش یک بسته تقریبا بزرگ از قطعات داغی را برای دفتر دوبی بردم)
البته بنده در قسمت گارانتی شرکت زیگورات نقشی ندارم ولی این مورد را به اطلاع انها رساندم.
از دوستان به خاطر وجود اشتباهات تایپی که ناشی از تفاوت کیبورد این دستگاه با دستگاه قبلی است معذرت خواهی میکنم.
Last edited by M Mobin; 15-11-2010 at 19:27.
لپ تاپهای ریفر را در فروشگاههایی که به صورت عمده فعالیت میکنند نمی توانید پیدا کنید.
چون این دستگاه ها به صورت موردی از کارخانه با کاهش مشخصات(معمولا حد اقل مشخصات) خارج شده و مشخصات متفاوتی دارند.در زیر انها هم یک برچسب فلزی چسبانده می شود که مشخص باشد ریفر بیشد هستند.
من چک کردم زده هر دو رو 1333
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)