hotel mode chejpuri faal mishe
hotel mode chejpuri faal mishe
سرویس رایگان تلویزیون های سامسونگ سری A ، B ، C ، D
![]()
خبری از ساخت تلویزیون های oled سامسونگ هست؟
Last edited by manaminjamkharam; 27-08-2011 at 07:20.
سلام . آيا تلويزيون c7000 قابل آپگريد هستش؟ c7770
دوستاني كه اين تلويزيون رو خريدند چند تا عينك اكتيو همراهش داشت؟
و چرا سامسونگ به همراه tv يك فيلم سه بعدي side by side نداده ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
Last edited by saeidsmxo; 29-08-2011 at 10:11.
با سلام
من یک تلویزیون 46cu سری 7 دارم چطور آلارمی که موقع روشن شدن وخاموش شدن تلویزیون به صدا در می آید را خاموش کنم
دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
چند روز پیش پدرم از بانه یه تلوزیون سه بعدی سامسونگ s6000 گرفته حالا من چند تا سوال دارم ازتون
1-این سری قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو نداره؟ اگه نداره یعنی نمیشه کاریش کرد ؟ اینجوری که نمیشه
2-من تلوزیون رو به کامپیوتر وصل کردم و یه فیلم دو بهدی رو توصط برنامه پاور دی وی دی به س بعدی تبدیل کردم ولی اصلا تلوزیون در حالت وصل به کامپیوتر به حالت سه بعدی نمیره من باید چی کار کنم؟؟ یعنی عینک ها کار نمیکنه؟ نگید که باید قید دیدن فیلم دو بعدی به سه بعدی رو بزنم تو رو خدا
3-قیمت این سری الان چنده؟
کمک کنید که بدجوری درگیر شدم
پیشاپیش تشکر میکنم
از قسمت ستينگ ميتوني انجام بدي. با يه مقدار جستجو
سلام دوستان. ما چند وقته سامسونگ c8000 با سینما خانواده گرفتیم.وقتی با بلوری فیلم میذاریم صدا از سینما خانواده میاد ولی هنوز نتونستم کاری کنم که وقتی ماهواره هم روشنه صدا از سینما خانواده بیاد. سه تا فیش رو ماهواره که به پشته تلویزیون وصل میشه رو به بلوری وصل کردن و رو حالت ها مختلف گذاشتم ولی بازم هیچی پخش نمیکنه! کسی میدونه باید چیکار کنم؟! ماهوارمون کابل hdmi نداره اگه نه راحت وصل میکردم بهش. میشه یکی راهنماییم کنه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)