اونو که میدونم
قبلا هم اینترنت وایرلس میگرفتم منتها هزینه اش بالاس نمیصرفه چندبرابر adsl در میاد
زاه حلی نداره؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
اونو که میدونم
قبلا هم اینترنت وایرلس میگرفتم منتها هزینه اش بالاس نمیصرفه چندبرابر adsl در میاد
زاه حلی نداره؟
نه ماهی 3 گیگ شبا رایگان
دوستان من سوالی داشتم که فکر کنم جوابشو اینجا میتونم پیدا کنم.
من غرب تهران ساکنم و مرکز مخابراتی من شهید زارعی هست.
من ساله پیش رفتم مخابرات گفتم از اینترنت مخابرات میخوام.بهانه آوردن کخ به هیت علمی و دانشجو فوق و.. فقط میدن و به ما نمیدم.در حالی که یکی از اقوام از مرکز مخابرات دیگه ای که تو غرب تهران هست گرفته بود.
میخواستم ببینم ممکنه امسال بدن به ما هم؟یا کلکی داره؟مثلا من شنیدم به پاسدارا و سپاهیا512 هم میدن.اگه درست باشه من شوهر خالم پاسداره یه سو استفاده کنیم
.در کل کمکم کنید....
برای 128kbps بهونه آوردن؟! برای 128 که نباید مشکلی داشته باشید.
از اون طریق که فرمودید اقدام کنید؛ من تقریباً مطمئنم که جواب می گیرید.
اون اوايل واگذاري بود ناز مي كردن مي گفتن هيئت علمي و بهونه هاي بي خودي مي اوردن الان راحت مي دن ديگه 128 اين حرف ها رو نداره .
اگر هم بتوني از پارتي ت استفاده كني بالاتر بگيري كه ديگه خيلي خوبه.
من براي سند فقط ميخوام از اينترنت ADSL استفاده كنم. براي رسيو از اينترنت ماهواره اي استفاده ميكنم. ميخوام بدونم كدوم شركت سرويس بهتر و ارزون تري ميده و سريع هم نصب ميكنن؟ آيا سرويس هاي مخابرات هم خوبه؟
دو پيشنهاد براي شما دارم
اول سرويس 64 نا محدود فن اوا
دوم سرويس مخابرات
ضمنا از كجا سرويس ماهواره اي داري من خودم يه يكسالي داشتم جز دردسر - هزينه بسيار بالا ( تقريبا چهار برابر adsl) - عدم تضمين سرعت بعد از 30 درصد مصرف خيري از ماهواره اي نديدما
ضمنا دوستان الان مخابرات مركز مدني تهران و مطهري جالبه سرويس 256 نميدن بعد 512 ميگن داريم انگار سيب زميني هست از اين نوع نداريم از اون نوع داريم يكي نيست بگه مرد مومن ما خودمون اينكاره ايم خوب سرعت بستگي به تنظيمات پورت داره
ديروز كه براي راه اندازي سرويس 256 البته با مجوز براي اداره اقدام كرده ميگه 512 داريم فقط ما هم گرفتيم ولي حرفشون كلا بي منطق بود
من يه پيشنهاد دارم :
اگر تو منطقه تون GPRS ايرانسل خوب جواب مي ده مي توني اين رو هم بعنوان گزينه هاي موجود روش فكر كني.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز الان برادر من سيتي زن كانادا هست و اكانت داره با يه مودم از اين HSDPA كه هر جا ميره حتي تركيه با سرعت 8 مگابايت استفاده ميكنه فقط اينجا ساپورت نميشه چون سيستم 3G نداره. حالا بخواهيم اينترنت ماهواره اي آنلاين استفاده كنيم نياز به يه كارت ريسيو داريم درسته يا يه آي پي؟؟؟ حالا از نظر هزينه مهم نيست برادرم از اونور ميگيره فقط نميدونم بايد چيكار كنم چي بايد بگيره؟ با همين ديشهاي معمولي؟ آخه شنيدم ديش هاش مخصوص هست مانند بانك ها و 2 ميليون هزينه داره كه بشه يه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت استفاده كرد. من كسي رو ميشناختم كه 3 سال استفاده ميكرد تا اينكه مخابارت فهميد اومد گرفت.
من دقیق مطمئنم نیست ولی فکر کنم امکانش هست که برید درخواست بدید که خطتون رو به سیم مستقل مسی تغییر بدن. یه سؤال کنید از مخابرات؛ ضرری نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)