تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 284 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رو جیل rc5 که بودم همین مشکل رو داشتم الان رو rc6 جیل کردم مصرف خوب شده...کمتر از rc5
    من برنامه جیلمو از خود سایتش پرفتم. فکر کنم rc6 ه. از کجا باید بفهمم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امروز مطلبی رو خوندم در مورد بیماری اقای جابز دوستان اگه اطلاعاتی دارن مارم در جریان بزارن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امروز مطلبی رو خوندم در مورد بیماری اقای جابز دوستان اگه اطلاعاتی دارن مارم در جریان بزارن
    کد:
    شایعاتی بود مبنی بر اون 6 هفته و ... که مثل اینکه رد شده شایعات. این عکس هم چند شب پیش در ضیافت شام اوباما با استیو جابز و اریک و مارک و ... بود که جابز به نظر سالم می رسه و تایید می کنه اون عکس های National Enquirer ساختگی بوده.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها شاید خنده دار باشه ..
    ولی من هزارم جونم رو بدم واسه استیو ..

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان سایتی هست به اسم GadgetStrees.com ، که گجت های مختلف رو تحت تست هایی در شرایط سخت قرار میده تا کیفیت ساخت و ... رو تست کنه. این لینک آیفون 4:
    کد:
    و توی سایت می تونید جزئیات و فیلم ها و عکس ها رو هم ببینید. در نهایت نمره ای به کیفیت ساخت گوشی بر اساس نتایج تست میده که نمره های اسمارت فون ها از 100 رو اینجا می نویسم:

iPhone 4 : 94
    Nokia N8: 54
    HTC Desire: 59

بعضی از دوستان مرتب از کیفیت ساخت پایین و زود خراب شدن آیفون ها (به خصوص آیفون 4) میگن، این نتایج اختلاف کیفیت ساخت آیفون 4 با بقیه اسمارت فون ها رو به وضوح نشون میده. دقت کنید N8 و Desire جزو محصولاتی بودن که به کیفیت ساخت خوب مطرح بودن، و کیفیت ساخت محصولات نوکیا و HTC همیشه زبانزد بوده، و جایزه های زیادی هم بردن. اختلاف ها کاملا مشخصه.

منبع اصلی خبر از GSMArena .

7. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خدمت دوستان من چند وقت قبل از طریق ایفون باکس برنامه weather و چند برنامه دیگه روکه از برنامه های اصلی خود گوشی پاک کردم الان این برنامه رو لازم دارم و نمیخوام ریستور کنم تا دوباره برگرده از دوستان خواهش میکنم این برنامه رو یه جا اپلود کرده لینکشو اینجا بزارن
    (برا کپی گرفتن از برنامه کافیه با ایفون باکس قسمت برنامه های اصلی رفته برنامه رو گرفته بکشید رو دسکتاب تا ازش کپی برداشته بشه ) با تشکر 

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برو به setting --> App Store ببین ، اکانتی وارد شده یا خیر!

اگر مشکل داشتی ، یک عکس بزار بهت میگم!

هر برنامه / بازی برای پلت فرم iOS که خواستی ، بگو با لینک مستقیم برات میزارم! البته اینجا نه!

پس با من در تماس باش!

موفق باشید ،

امید
    نه اکانتی وارد نشده! :(

باشه دست درد نکنه اگر لازم شد حتما مزاحم میشم امیدجان...

ببین یه روش میگم باهاش از برنامه هات کپی بگیری
    برنامه به اسمifunBox رو کامپیوتر نصب میکنی گوشی رو به کامپیوتر وصل کن اگه ایتونز باز شد ببندش و این برنامه رو باز کن سمت راست بالا زیر گزینه my computer اسم گوشیت میاد روش کلیک کن بعد از سمت چپ برو قسمت user application از همه بزنامه ها کپی بگیر البته باید قبلش گوشیت جیلبریک شده باشه که مطمنا شده و از سیدیا برنامه های openssh و afc2add رو نصب کنی برای اسکرین شات از برنامه هات لازم نیست از تک تک برنامه ها عکس بگیری همین که رو رفتی رو صفحه اول با گرفتن هوم و پاور از صفحه عکس بگیر

---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

مرسی از راهنماییت داداش اما چند صفجه پیش توضیح دادم در این مورد....
    اینه:

با سلام و خسته نباشید...

من چند وقت پیش یه آیفون4 با گارانتی کامتل گرفتم و در همون ابتدا کلی برنامه کاربردی روش داشت و داره که خیلی به کارم میاد اما وقتی با آیتیونز اقدام کردم برای ریختن برنامه های دیگه پیغام میداد که باید 143 برنامه رو گوشیمو پاک کنه لذا دست به دامن برنامه i-fun-box شدم و متوجه شدم در اون برنامه برای من گزینه ی User Applications وجود نداره!

با توجه به عکس فوق به نظرم آیفون من اصلا JailBreak نشده!! درسته؟! با این تفاسیر حالا باید چه کار کنم؟ فکر می کردم چون این همه برنامه روشه Jailbreak شده باشه!

اگر با Limera1n اقدام به jailbreak بکنم برنامه هایی که الآن رو سیستم نصب شدن پاک میشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام تشکر میکنم از تمام زحمتهایی که دوستان میکشن و البته با کمک شما آیفون خریدم و خدارو شکر راضی هستم
    دوستم میخواد آیفون 4 بخره آنلاک فکتوری چه فریم ویری بخره که کاملا جیلبرک بشه؟
    و اگه بخواد لاک بخره چه فریم ویری بخره که هم آنلاک بشه هم جیلبرک
    ممنون

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام تشکر میکنم از تمام زحمتهایی که دوستان میکشن و البته با کمک شما آیفون خریدم و خدارو شکر راضی هستم
    دوستم میخواد آیفون 4 بخره آنلاک فکتوری چه فریم ویری بخره که کاملا جیلبرک بشه؟
    و اگه بخواد لاک بخره چه فریم ویری بخره که هم آنلاک بشه هم جیلبرک
    ممنون
    آلان آنلاک فکتوری 4.2.1 جبلبریک کامل میشه...اونم به بیس باند و این چیزا مربوطه..اگه دنبال دردسر نیستی یه آنلاک فکتوری بخر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آلان آنلاک فکتوری 4.2.1 جبلبریک کامل میشه...اونم به بیس باند و این چیزا مربوطه..اگه دنبال دردسر نیستی یه آنلاک فکتوری بخر.
    اگر 4.1 گیر آورد بخره جیلبریک میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •