من برنامه جیلمو از خود سایتش پرفتم. فکر کنم rc6 ه. از کجا باید بفهمم؟
من برنامه جیلمو از خود سایتش پرفتم. فکر کنم rc6 ه. از کجا باید بفهمم؟
امروز مطلبی رو خوندم در مورد بیماری اقای جابز دوستان اگه اطلاعاتی دارن مارم در جریان بزارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایعاتی بود مبنی بر اون 6 هفته و ... که مثل اینکه رد شده شایعات. این عکس هم چند شب پیش در ضیافت شام اوباما با استیو جابز و اریک و مارک و ... بود که جابز به نظر سالم می رسه و تایید می کنه اون عکس های National Enquirer ساختگی بوده.
![]()
بچه ها شاید خنده دار باشه ..
ولی من هزارم جونم رو بدم واسه استیو ..
دوستان سایتی هست به اسم GadgetStrees.com ، که گجت های مختلف رو تحت تست هایی در شرایط سخت قرار میده تا کیفیت ساخت و ... رو تست کنه. این لینک آیفون 4:
و توی سایت می تونید جزئیات و فیلم ها و عکس ها رو هم ببینید. در نهایت نمره ای به کیفیت ساخت گوشی بر اساس نتایج تست میده که نمره های اسمارت فون ها از 100 رو اینجا می نویسم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iPhone 4 : 94
Nokia N8: 54
HTC Desire: 59
بعضی از دوستان مرتب از کیفیت ساخت پایین و زود خراب شدن آیفون ها (به خصوص آیفون 4) میگن، این نتایج اختلاف کیفیت ساخت آیفون 4 با بقیه اسمارت فون ها رو به وضوح نشون میده. دقت کنید N8 و Desire جزو محصولاتی بودن که به کیفیت ساخت خوب مطرح بودن، و کیفیت ساخت محصولات نوکیا و HTC همیشه زبانزد بوده، و جایزه های زیادی هم بردن. اختلاف ها کاملا مشخصه.
منبع اصلی خبر از GSMArena .
خدمت دوستان من چند وقت قبل از طریق ایفون باکس برنامه weather و چند برنامه دیگه روکه از برنامه های اصلی خود گوشی پاک کردم الان این برنامه رو لازم دارم و نمیخوام ریستور کنم تا دوباره برگرده از دوستان خواهش میکنم این برنامه رو یه جا اپلود کرده لینکشو اینجا بزارن
(برا کپی گرفتن از برنامه کافیه با ایفون باکس قسمت برنامه های اصلی رفته برنامه رو گرفته بکشید رو دسکتاب تا ازش کپی برداشته بشه ) با تشکر
نه اکانتی وارد نشده! :(
باشه دست درد نکنه اگر لازم شد حتما مزاحم میشم امیدجان...
مرسی از راهنماییت داداش اما چند صفجه پیش توضیح دادم در این مورد....
اینه:
سلام تشکر میکنم از تمام زحمتهایی که دوستان میکشن و البته با کمک شما آیفون خریدم و خدارو شکر راضی هستم
دوستم میخواد آیفون 4 بخره آنلاک فکتوری چه فریم ویری بخره که کاملا جیلبرک بشه؟
و اگه بخواد لاک بخره چه فریم ویری بخره که هم آنلاک بشه هم جیلبرک
ممنون
آلان آنلاک فکتوری 4.2.1 جبلبریک کامل میشه...اونم به بیس باند و این چیزا مربوطه..اگه دنبال دردسر نیستی یه آنلاک فکتوری بخر.
اگر 4.1 گیر آورد بخره جیلبریک میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)