سلام
چطور میشه این autolog رو غیرفعال کرد !! دم به دقیقه میاد ! منم در حا بازی میذارم فایل دانلود کنه این همینطوری میمونه و نمیره ...
کرکی چیزی نداره اینو از بین برد ؟
توضیح : از پچ 1.0.1.0 بازی دارم استفاده میکنم .
سلام
چطور میشه این autolog رو غیرفعال کرد !! دم به دقیقه میاد ! منم در حا بازی میذارم فایل دانلود کنه این همینطوری میمونه و نمیره ...
کرکی چیزی نداره اینو از بین برد ؟
توضیح : از پچ 1.0.1.0 بازی دارم استفاده میکنم .
و خدا Firewall را افرید...
دلبندم قبلاً این راه رو تست کردم
در هر صورت وقتی قسمت connecting autolog میاد تمام تلاشش رو میکنه تا وصل شه تنها راه اینه کلا اتصال اینترنت رو قطع کنی یا اینکه باز بذاری ! چندجا گفته بودن با استفاده از کرک درست میشه ولی من چیزی پیدا نکردم !
لگ دارم !! Nvidia GeForce GT 240 - Intel Pentium D 3.00 GHz - Ram 3GB چه کنم ؟![]()
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من به یه مشکل بر خوردم و اون هم اینه که تصویر اینه یه جوریه یعنی ماشینهاش قهوه ای مایل به صلایی اند و محیط اطافشون هم ابی هستند . لطفا بگید مشکل از کجاست.
به احتمال قوی مشکل از ضعیف بودن پردازنده سیستم شما هست، حجم حافظتون مناسبه ولی cpu خیر در ضمن گرافیک شما هم متوسط هست؛ با رزولیشن پایینتر بازی کنید.لگ دارم !! Nvidia GeForce GT 240 - Intel Pentium D 3.00 GHz - Ram 3GB چه کنم ؟
دوست عزیز مشکلی نیست و طراحی آینه پشت این بازی همین حالت رو داره و این کار برای تفکیک نوع ماشین ها ایجاد شده.
Last edited by ARASH66; 29-12-2010 at 18:21.
کردم نمیشه که نمیشه ! اعصابم رو خرد کرده !!!!!1
سلام دوستان
یک سوال
میشه این بازی رو به صورت Lan بازی کرد؟
اگه منظورتون افلاین هست باید بگم که نمیشه !
اما انلاین با خرج مقادیری مایه میشه!
دوست عزیز من خودم با این روش جلوشو گرفتم
فایر والتون رو طوری تنظیم کنید که اجازه ی دسترسی به اینترنت رو به بازی نده
من خودم با Kis 2011 جلوشو گرفتم تا میاد تلاش کنه بلافاصله مینویسه که به اینترنت وصل نیستید و این حرفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)