تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 311 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

این واقعا نامردیه آخه چرا نسخه ی pc قسمت دروازه بان شدن رو نداره ولی نسخه ی کنسول ها داره؟ !!!‌

+ =

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا خیلی کارت درسته معلومه سرچر و فروم باز خوبی هستی
    مشکلم تقریبا حل شد در رابطه با گرافیک با این لینکت

درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکرد
    اما توی لینک بالا اینو داونلود کردم:
    260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
    درسته این بتا هست ولی whql نیست! وقتی نصب کردم خیلی بهتر شد!
    فرق اینا چیه؟
    آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

آقا خیلی کارت درسته معلومه سرچر و فروم باز خوبی هستی
    مشکلم تقریبا حل شد در رابطه با گرافیک با این لینکت

درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکرد
    اما توی لینک بالا اینو داونلود کردم:
    260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
    درسته این بتا هست ولی whql نیست! وقتی نصب کردم خیلی بهتر شد!
    فرق اینا چیه؟
    ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.

شما گرافیکت چنده؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)
    من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 257 رو دارم بدونه مشکل بازی میکنم ! ولی همیشه اینطور بوده که آخرین نسخه مشکلات نسخه قبلی رو مخصوصا تو یه سری بازی ها بر طرف کرده ! آخرینش رو بگیر !

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

doostan bazi ro mishe ba dastehaye playstation
    bazi kard age rabetesho be systemam vasl konam

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.

شما گرافیکت چنده؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.
    من از کارت گرافیک 8600 استفاده میکنم واسه همین آخرین نسخه که بتا بود رو دانلود کردم
    فکر نمیکنم گرافیک شما مشکل داشته باشه! با دانلود این نسخه بتا فیفا11 رو خیلی بهتر اجرا میکنم ...نصب کن نتیجه رو بگو!

برای دانلود بتا (نسخه ای که تایید نشده) و چون whql نیست به بیغام ویندوز موقع نصب Continue Anyway رو بزن
    درایور 9500gt برای xp
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ميشه لطف كني و يه عكس از صفحه نصب بازي (محتوياتش) رو بزاري تا من هم اطلاعات رو همونطور تنظيم كنم بنظرم فايلهاي نصب در جايي كه بايد باشند نيستند!!!!!!!!!!(اصلا سوالم كتابي نبود ببخشيد)
    عکس:

9. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من چند ساله که فیفا بازی نمیکنم .چون با pc بازی میکنم وفیفا هم در این زمینه بسیار بد بود.اما امسال شنیدم گیم پلی اون عوض شده .دموش رو دانلود کردم.اولش که اون لودینگ و... اینا رو دیدم گفتم خودشه مثل کنسولشه اما وارد بازی که شدم دیدم گرافیکش فاجعه است.میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که وضوح تصویر و قیافه ی نا مشخص بازیکنا بهتر بشه؟
    سیستم هم:
    processor:AMD Phenom(tm)Quad-Core Processor2.50 ghz
    ram:4
    nvidia geforce gt 8800
    دوست عزیز شما گرافیک و رزولوشن بازی رو تنظیم نکردید برای همین گرافیک بازی براتون فاجعه بوده
    به این مسیر بربن و فایل fifaconfig رو اجرا کنید وارد تنظیمات ستینگ بشین همونجا از منوی display configuration می تونین رزولوشن بازی رو کم و زیاد کنید.
    و همچنین می تونین کیفیت اجزای بازی رو هم بالا پایین کنین که بالطبع گرافیک بازی هم تغییر میکنه.

این هم مسیری که باید دنبال کنین:

X:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
    Last edited by B3HZ@D; 24-09-2010 at 00:52.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک صحنه جالب از بازی . توی این صحنه من از زمین خودم یک سانتر بلند هوایی برای مسی که در حال فرار کردن بسمت یک سوم دفاعی حریف بود فرستادم . مدافع سفید پوش چون میبینه مسی با سرعت زیاد خودش ممکنه وارد محوطه جریمه بشه و با دروازه بان تک به تک بشه اقدام به گرفتن پیراهن مسی میکنه .
    توی این تصاویر خوب به انگشتان مدافع سفید پوش نگاه کنید تصویر اول انگشتاش کاملا بازه توی تصویر دوم با لمس کردن پیراهن مسی کم کم بسته میشه و تو تصویر سفید با گرفتن لباس مسی کاملا بسته میشه و با این کارش سبب شد من نتونم به توپ برسم و توپ به اوت رفت . این کشیدن لباس فقط برای چند ثانیه طول کشید و جوری نبود که داور رو متقاعد کنه خطا بگیره .

12. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی این صحنه مدافع سفید پوش میتونه توپو قبل از رفتن به اوت صاحب بشه اما وقتی میبینه اگه این کار رو بکنه مهاجم پشت سرش ممکنه توی این منطقه نسبتا خطرناک , تحت فشار توپو ازش بگیره و موقعیت خطرناکی بوجود بیاد با هوش خودش تصمیم میگیره اجازه بده توپ بره توی اوت تا از پرتاپ اوت استفاده کنه :

14. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •