این واقعا نامردیه آخه چرا نسخه ی pc قسمت دروازه بان شدن رو نداره ولی نسخه ی کنسول ها داره؟ !!!
+
=
![]()
این واقعا نامردیه آخه چرا نسخه ی pc قسمت دروازه بان شدن رو نداره ولی نسخه ی کنسول ها داره؟ !!!
+
=
![]()
آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)
ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.
شما گرافیکت چنده؟
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.![]()
من 257 رو دارم بدونه مشکل بازی میکنم ! ولی همیشه اینطور بوده که آخرین نسخه مشکلات نسخه قبلی رو مخصوصا تو یه سری بازی ها بر طرف کرده ! آخرینش رو بگیر !
doostan bazi ro mishe ba dastehaye playstation
bazi kard age rabetesho be systemam vasl konam
من از کارت گرافیک 8600 استفاده میکنم واسه همین آخرین نسخه که بتا بود رو دانلود کردم
فکر نمیکنم گرافیک شما مشکل داشته باشه! با دانلود این نسخه بتا فیفا11 رو خیلی بهتر اجرا میکنم ...نصب کن نتیجه رو بگو!
برای دانلود بتا (نسخه ای که تایید نشده) و چون whql نیست به بیغام ویندوز موقع نصب Continue Anyway رو بزن
درایور 9500gt برای xp
سون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس:
![]()
دوست عزیز شما گرافیک و رزولوشن بازی رو تنظیم نکردید برای همین گرافیک بازی براتون فاجعه بوده
به این مسیر بربن و فایل fifaconfig رو اجرا کنید وارد تنظیمات ستینگ بشین همونجا از منوی display configuration می تونین رزولوشن بازی رو کم و زیاد کنید.
و همچنین می تونین کیفیت اجزای بازی رو هم بالا پایین کنین که بالطبع گرافیک بازی هم تغییر میکنه.
این هم مسیری که باید دنبال کنین:
X:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
Last edited by B3HZ@D; 24-09-2010 at 00:52.
یک صحنه جالب از بازی . توی این صحنه من از زمین خودم یک سانتر بلند هوایی برای مسی که در حال فرار کردن بسمت یک سوم دفاعی حریف بود فرستادم . مدافع سفید پوش چون میبینه مسی با سرعت زیاد خودش ممکنه وارد محوطه جریمه بشه و با دروازه بان تک به تک بشه اقدام به گرفتن پیراهن مسی میکنه .
توی این تصاویر خوب به انگشتان مدافع سفید پوش نگاه کنید تصویر اول انگشتاش کاملا بازه توی تصویر دوم با لمس کردن پیراهن مسی کم کم بسته میشه و تو تصویر سفید با گرفتن لباس مسی کاملا بسته میشه و با این کارش سبب شد من نتونم به توپ برسم و توپ به اوت رفت . این کشیدن لباس فقط برای چند ثانیه طول کشید و جوری نبود که داور رو متقاعد کنه خطا بگیره .
توی این صحنه مدافع سفید پوش میتونه توپو قبل از رفتن به اوت صاحب بشه اما وقتی میبینه اگه این کار رو بکنه مهاجم پشت سرش ممکنه توی این منطقه نسبتا خطرناک , تحت فشار توپو ازش بگیره و موقعیت خطرناکی بوجود بیاد با هوش خودش تصمیم میگیره اجازه بده توپ بره توی اوت تا از پرتاپ اوت استفاده کنه :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)