بذار ... فقط اگه ( طبق حرف آقا بردیا ) فقیر بودن ... pm بده که آبروشون نره گناه دارن![]()
بذار ... فقط اگه ( طبق حرف آقا بردیا ) فقیر بودن ... pm بده که آبروشون نره گناه دارن![]()
یوسف جان بزار لذت ببریم ... با این عکس ها که سایت ف ...***..ر نمیشه ..
بابا این چیه گذاشتی ... عرب ها حق دارن به جام جهانی نرفتن ....
آقا یوسف عکس بزار ولی لینک بزار که کار به جاهای باریک نکشه
من نبودما ...
گشتم پول دار گیر آوردم ...
دوست من ، بعضی از حریف ها هستن چون حرفی برای گفتن ندارن ... تا تو تاپیک یه چیز می بینن برای انتقام هم که شده ... دست به آدم فروشی می زنن
دوستان با آزادی عکساتون رو بزارید
مدیر این قسمت آدم روشنفکری هست
ولی سعی کنین زیاد چیز نباشه که هم آبروی ژرمنا بره و هم این دوستمون یعنی مدیریت عزیز ضایع بشه![]()
این بستنیو کردن تو دهنش؟ یا دستای خودشه ؟ دستای کارگریهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم می بینین که می رن ورزشگاه ...
منم میگم :
آلمان قهرمان ...
اینم یه مطلب در مورد توپ جام جهانی :
[CODEhttp://www.worldcupiran.com/10/d.asp?id=25598[/CODE]
اسپم نشه :
برزيل، ايتاليا و آلمان بيشترين قهرماني در جام جهاني
تيم هاي ملي فوتبال برزيل، ايتاليا و آلمان به ترتيب سابقه بيشترين قهرماني در رقابت هاي جام جهاني را دارند.
سايت فيفا در فاصله 3 روز مانده به آغاز جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي از سه قهرماني آلمان ياد کرده است که در سال هاي 1954، 1974 و 1990 به دست آمد.
اين تيم تحت عنوان آلمان غربي اولين بار در سال 1954 پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل تيم مدعي مجارستان در سوييس قهرمان شد.
آنها دومين بار در خاک خود هلند را 2 بر 1 شکست داد و کاپ قهرماني جام جهاني 1974 را بالاي سر برد.
ژرمن ها سومين بار هم در جام جهاني 1990 ايتاليا با برتري 1 بر 0 مقابل آرژانتين به قهرماني رسيدند.
اما تيم ملي برزيل با پنج قهرماني، رکوردار است و ايتاليا با چهار قهرماني در رده دوم قرار دارد.
تيم ملي ايتاليا آخرين بار جام جهاني 2006 را در خاک آلمان فتح کرد.
از سوي ديگر تيم هاي برزيل و آلمان با هفت بار راهيابي به فينال، بيشترين حضور را در اين مرحله از مسابقات جام جهاني داشته اند.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
این بستنیو کردن تو دهنش؟ یا دستای خودشه ؟ دستای کارگریه[/QUOTE]
من خودم دو حالت میدم :
1.مثل اینکه زیادم پول دار نبود ....
2. شایدم بستنیو کردن تو دهنش
ولی دستاش به رنگ صورتش می خوره ... احتمال 1 قوی تره ...
Last edited by tommy vercetti; 30-06-2010 at 20:15.
البته یه نکته که اینجاهست قهرمانی توی جام 1950 به روش امتیازی بوده پس بازی بین اروگوئه و برزیل که بازی تعیین کننده قهرمان بوده فینال محسوب نمیشه پس آلمان بیشترین تعداد فینالیست شدن رو داره در بین تیمای جام
از سوي ديگر تيم هاي برزيل و آلمان با هفت بار راهيابي به فينال، بيشترين حضور را در اين مرحله از مسابقات جام جهاني داشته اند.
تو رو خدا از این عکسا نذارید دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)