تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 451 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتیم: وقتی میخوایم ویندوز را با استفاده از درایو ریکاوری یا dvdها ریکاوری کنیم و بخوایم ویندوز قبلی را که مشکل داره را پاک کنیم - در طی مسیر ریکاوری کردن گزینه ای برای پاک کردن و فرمت کردن درایو c وجود دارد و آیا در صورت پاک کردن ویندوز قبلی درایوی که ریکاوری ویندوز روش هست پاک میشود و از بین میرود؟
    لطفا این سوال و سوالای قبلی رو پاسخ بدید چون این چندمین باره که کسی تو این کلوپ جواب منو نمیده
    بابا تازه کارا روهم تحویل بگیرید!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان
    سوتی اورست بوده احتمالا. بلوری رایتر نداره عزیز.
    کاتالیست کنترل سنتر مجموعه ای از تنظیمات مربوط به گرافیک سیستم رو بر عهده داره و درایور گرافیک یه بخشی از پکیجی هست که ای ا دی میذاره واسه داتلود. منظورم اینه که ممکنه ورژن درایور گرافیک تو دو تا کاتالیست یکی باشه ولی کاتالیست کنترل سنتر دو ورژن متفاوت داشته باشه.

برای وایرلس میری یه مودم تی پی لینک 2640u میخری 50 الی 55 تومن از بازار ایران. بعد کانکشن رو مثلا از نوع pppoe میذاری و بعد با لپ تاپ به راحتی به اینترنت وصل میشی. اگه منظورت از وایرلس مودم نباشه بلکه ای دی اس ال وایر لس باشه قصه ش فرق میکنه. از بچه ها بپرس. من خبر ندارم

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

10 سریال افیس

سلام دوستان همتون میدونید که رو ای لپتاپ افیس نصب بود حالا من هر وقت اونو باز میکنم میگه سریال وارد کن کسی این سریالو داره وارد کنم راحت شم البته میتونم اینو پاکش کنم از نو خودم نصب کنم اما هر سریالی بهش میدم قبول نمیکنه که نمیکنه یکی کمک کنه چه کنم

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان
    چه جور اینترنت وایر لس؟؟
    شما میخوای از بیرون اینترنت وایرلس بگیری یا میخوای توی خونه از وای فای استفاده کنی؟؟

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

سلام دوستان همتون میدونید که رو ای لپتاپ افیس نصب بود حالا من هر وقت اونو باز میکنم میگه سریال وارد کن کسی این سریالو داره وارد کنم راحت شم البته میتونم اینو پاکش کنم از نو خودم نصب کنم اما هر سریالی بهش میدم قبول نمیکنه که نمیکنه یکی کمک کنه چه کنم
    باید پاک کنی خودت نصب کنی

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5329169]

نه سوء تفاهم نشده عزیز. مشکلی نیست که. من همین جوری هم وقتم کمه چه برسه بخوام فروم بازی کنم. اونم خیر 1 یا 2 درصد نبود. البته شاید یه کلیپ دیگه بوده. نمیدونم والله. ولی سی پی یو تا 15 درصد و گرافیک هم حدود 13 14 درصدی اور میشن. دما هم تقریبا نهایت ممکنه یعنی 105 تا 110 و تو محدوده ی خطرناک وارد میشه.

راستی اور کلاک مموری !!!!! نمیخوام یه بحث جدید باز کنم ولی دقت کنین مموری رو برای چه موارد و بازیهایی اور میکنن.

خدانگهدار واسه همیشه. کسی کار داشت فقط پیام خصوصی بزاره چون تو این فروم نمیام.
    جناب وایومن من دقت نکرده بودم که فروم رو شما باز کردین وگرنه بحث نمیکردم اصلا.

موفق و پیروز باشین و از لپ تاپتون لذت ببرید
    اولآ مرسی از دعای خیرتون.دومآ قصد من اصلآ بی احترامی نبود و اذعان هم کرده بودم و از حضور و فعالیت شما در این تاپیک شخصآ خرسند هستم.من کاملآ دوستانه و محترمانه از شما خواهش کردم که اینقدر مباحث رو تخصصی ادامه ندید چون از موضوع کلی تاپیک خارج شده بود.در کل اگر باعث رنجش شما شدم پوزش میطلبم.سوما هم منظور از Mem رم نیست بلکه منظور مموری کلاک کارت گرافیک است.جهت اطلاع این کارت گرافیک دارای CoreSpeed=650 و MEM Speed=800 است.که با احتساب فرمایش شما با 13 درصد اورکلاک میشه 734 و 904.یعنی تقریبآ برابر 5870.در حالت عادی موقع گیم دمای کارت گرافیک تا 86 بالا میره.حالا اگر این قدری که شما میگی اگه اور بشه که نمیشه فکر کنم بره رو 130 درجه.MAX دمای این کارت گرافیک حدود 102درجه است اونم برای مدت کوتاه وگر نه همین دما هم اسیب میزنه.در مورد CPU هم بله تا 15 درصد اور میشه اما فکر کنم دماش بره رو همون 110 که گفتی در صورتی که MAX دمای CPU هم حدود 105 درجه برای مدت خیلی کوتاه است.حالا به نظرت فیلمها راست میگن یا دروغ.
    Last edited by Vaioman; 27-08-2010 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتیم: وقتی میخوایم ویندوز را با استفاده از درایو ریکاوری یا dvdها ریکاوری کنیم و بخوایم ویندوز قبلی را که مشکل داره را پاک کنیم - در طی مسیر ریکاوری کردن گزینه ای برای پاک کردن و فرمت کردن درایو c وجود دارد و آیا در صورت پاک کردن ویندوز قبلی درایوی که ریکاوری ویندوز روش هست پاک میشود و از بین میرود؟
    لطفا این سوال و سوالای قبلی رو پاسخ بدید چون این چندمین باره که کسی تو این کلوپ جواب منو نمیده
    بابا تازه کارا روهم تحویل بگیرید!
    نه نیازی نیست خود ریکاوری عمل پاک کردن رو بطور اتوماتیک انجام میده و درایو ریکاوری هم طوری نمیشه.سوالات قبلیت رو هم علیرضا جواب داده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه من میخوام ایسوس n61jq رو بخرم قیمته با بلوری رو میگن 1.480 ایا میارزه یا داره گرون میده ؟؟؟
    2. ایا مانیتورش این مدل مشکل داره ؟؟ اخه بعضی ها میگن کیفیتش خوب نیست ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=Vaioman;5329352]

اولآ مرسی از دعای خیرتون.دومآ قصد من اصلآ بی احترامی نبود و اذعان هم کرده بودم و از حضور و فعالیت شما در این تاپیک شخصآ خرسند هستم.من کاملآ دوستانه و محترمانه از شما خواهش کردم که اینقدر مباحث رو تخصصی ادامه ندید چون از موضوع کلی تاپیک خارج شده بود.در کل اگر باعث رنجش شما شدم پوزش میطلبم.سوما هم منظور از Mem رم نیست بلکه منظور مموری کلاک کارت گرافیک است.جهت اطلاع این کارت گرافیک دارای CoreSpeed=650 و MEM Speed=800 است.که با احتساب فرمایش شما با 13 درصد اورکلاک میشه 734 و 904.یعنی تقریبآ برابر 5870.در حالت عادی موقع گیم دمای کارت گرافیک تا 86 بالا میره.حالا اگر این قدری که شما میگی اگه اور بشه که نمیشه فکر کنم بره رو 130 درجه.MAX دمای این کارت گرافیک حدود 102درجه است اونم برای مدت کوتاه وگر نه همین دما هم اسیب میزنه.در مورد CPU هم بله تا 15 درصد اور میشه اما فکر کنم دماش بره رو همون 110 که گفتی در صورتی که MAX دمای CPU هم حدود 105 درجه برای مدت خیلی کوتاه است.حالا به نظرت فیلمها راست میگن یا دروغ.
    عزیر پیام خصوصی بزار لطفا اگه کار داشتی با من. منظورم از رم همون مموری بود. بله در حد 5870 میشه ولی تعداد استریم پراسسورهاش که برابر با اون نیست مقایسه میکنی. تازه تعدا تکسچر مپینگ یونیتش هم برابر با اون نیست که کلاک مموری رو با اون مقایسه میکنی.

فیلم ها به نظر من راست میگن متاسفانه.

اصلا ببین من 4830 رو اور کردم اون هم از 625 هسته به 680 هسته. دما چه قدر بالاتر رفت ؟؟
    ده درصد اور کردم و دما از 60 رفت 65. نمیدونم چه جوری حساب کردی شد 200 یا 130. ضمنا اگه شما لپ تاپ اور کنی همین جوری بدون کول پد و هزار جور مسائل ایمنی میشینی بازی میکنی تا بوی سوختش در بیاد ؟؟؟
    مموریش رو اور کردن اصلا تو فریم ریت اون هم تو کرایسیس اثر نداشت و من هم علاوه بر اینکه اورش نکردم زدم و کلاکش رو آوردم 900 که حال کنه. هر وقت هم آبلیوین بازی میکردم میزدم کلاک مموری بشه 1050 البته دقیق یادم نیستش آخه تو مرز ناپایداری و اینا بود و حدود 1050 میذاشتم.

عزیز بحث رو ادامه نده یا اگه دوست داشتی ادامه بدی یه پیام خصوصی بزن. منم موافقم زیادی داره تخصصی میشه و البته یه مقداری هم داره بحث کل کل و ادعا پیش میاد.

اصلا آقا من غلط کردم. همش رو دروغ گفتم خلاص. بنچ مارک و اینام کشک بود. چرا انقدر حرفای من مهم شده آخه ؟؟؟؟ اصال من خالی بند هستم. این فریم ریت کرایسیس رو یکی بزاره من میرم دیگه کلا تو پی سی ورد نمیام. چرا هیش چی نمیذاره ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه من میخوام ایسوس n61jq رو بخرم قیمته با بلوری رو میگن 1.480 ایا میارزه یا داره گرون میده ؟؟؟
    2. ایا مانیتورش این مدل مشکل داره ؟؟ اخه بعضی ها میگن کیفیتش خوب نیست ؟؟
    اگر بگردی تا 1450 هم میتونی با بلوری پیدا کنی.بخاطر گرون شدن دلار یه خرده قیمتش بالا رفته.در مورد صفحه نمایشش هم باید بگم که کاملآ خوب و قابل قبول است و بعضی ها احتمالآ شوخی کردند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

به سافت گذر سر بزن. کرک داره واسه آفیس. 180 روزه باید باشه . اگه جواب نداد باید نصب کنی از اول و کرک کنیش. من الان کرک شده رو استفاده می کنم و مشکلی هم نداره. پروفشنال هم هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •