دست گلتون درد نکنه
اینور آب فی چنده ؟
اصلا پیدا میشه ؟؟
دست گلتون درد نکنه
اینور آب فی چنده ؟
اصلا پیدا میشه ؟؟
اگه پیدا بکنی،20-25 تومن میدن(اگه پیدا کنی!!!) برا شهرستانی ها هم که نهایتا 50 به بالا در میاد!!(تا بیان تهرون و بگردن و غذایی که میخورن و کرایه و اینا...!!!!)
همون روش سعید،سریع تر و مطمئن تره....
---------
راستی این شیلدی که میگی این دیگه چیه؟!!!
چجوریاس؟
بله میثم راست میگه...دوستانی که میخوان PM بدن من با سعید صحبت میکنم...خودتون هم اگه از سایت های خارجی چیزی رو پسند کردین براش مشکل نیست و میاره
کیهان این شیلد دیگه چیه؟! یه جور لایه که میکشی رو گوشی؟! یه جور قاب(مثل قاب های کریستال قدیمی؟!!) یا دقیقا چیه؟! راحت رو گوشی نصب میشه؟ پرفمنس رو پایین نمیاره؟
اینویسیبل شیلد رو میگی ؟
یا همین اسکینا ؟
یا شیلد ژله ای؟
شما مالیات بر ارزش افزودشم بدی این ور ابم گیر میاد!
اینایی که گفتی اسم های مختلف و با کلاس تر همون عکس هاییه که گذاشتی یا اینکه اینا هر کدوم یه چیزه؟!!!
نه اون عکس هایی که یه چیزی گذاشتن دور ایکس تن...!!!
بله هستش...علائدین با قیمت 45 تومن میفروشه... از نظر من Invisble Shield برای همه ی گوشی های تاچ مثل X10 نکسوس و دیزایر لازمه...واقعا تک هستش و جلوی هر گونه خش و لکه رو روی گوشی میگیره!
مثلا این رو ببینید! این واسه نکسوس وان هستش..
برای گوشی های دیگه هم همینجوریه! بسیار نازک هستش طوری که از فاصله ی نزدیک هم به سختی مشخص چیزی رو گوشی هستش و جالبه که خیلی مقاوم در برابر ضربه های محکم هم هستش مثلا افتادن گوشی از دستتون!
الان سعید واسه نکسوس وان با قیمت 35 تومن میفرسته اینور آب (هزینه ی تمام شده) اگه خواستین بگین تا من بهش برسونم و قیمت X10 رو بگیرم
سعید کیه؟!
من میخوام ولی خب باید اول مدلهاش رو ببینم بعد بگم کدام را میخوام...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)