تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 397 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟

تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين

2. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان اگه زره رو تعمیر نکنیم چی میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا این دوستمون راس میگه منم هر چی این آدرس رو میزنم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگار پاک شده یا مثل این!!!!!!!!!
    باید چی کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من تو sequence 5 موندم بهم مرحله نمیده فکر کنم value مشکل داره . خواهش میکنم یکی کامل بهم توضیح بده باید چی کار کنم ؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عجب چیز جالبی من توی بازی پیدا کردم .......فکر کنم اکثر شما هم به اون موضو ع برخورد کردید و راحت از کنارش رد شدید.......................توی بازی روی دیوار های یه سری مکان های خاص یه نوشته یا اشکال جالبی نوشته ا کشیده شده است که به صورت سفید پر رنگ هستند و وقتی روبروشون باستید و دکمه E رو بزنید وارد حل ه معما می شید ......کلا حدود 20 تا ازین معما ها توی بازی هست ..........اما چرا ؟؟؟؟

این معماها مربوط به سوژه مورد آزمایش شماره 16 هستش ( خود دزموند شماره 17 هست ) که یه سری حقایق رو در حین آزمایش بر روی اون پیا می کنند و اون شخص هم برای اینکه جونش در خطر بوده اونها رو در 20 نقطه مختلف پنهای میکنه و لی در حین آزمایش روی اون حافظش از بین میره برای همین هم کنار گذاشته میشه وحالا وظیفه شماست که اون 20 تا کد رو پیدا و رمز گشایی کنید تا به یه حقیقت برسید .........باید حقیقت جالبی باشه چون توی منوی DNA دزموند به نام حقیقت گنجانده ده وتا این جایی که من چند تا شونو پیدا کردن یه فیلم در مورد گویا دوتا انسان اولیه است که داره نشون میده از درودیوار بالا میرن ..........

معماهاش هم مربوط به یه سری از عقاید بشری در مورد بهشت و انسان هایی اولیه میشه .............مصلا یکی از معماهاش در مورد یک تکه از ادن بود ( ادن همون جایی هست که گویا آدم و حوا وقتی یه زمین اومدن وارد اونجا شدن و از نظر شباهت ، شباهت بسیار زیادی به بهشت داره --در دین مسیحیت --- )
    حلا من اگه همش رو پیدا کردم اطلاعات تکمیلی تری براتوت می زارم .................

موفق باشید

7. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BM663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEHRAN CITY

13

اقا من ميخوام اپديت كنم ولي نميدونم كه از اولش مياد يا نه ؟؟؟

يعني باس از اولش بازي كنم ؟؟؟؟؟

بعد من مشكل لينك مستقيم دارم

بجز مستقيم نميتونم كه دان كنم

ميشه يه جا كه مستقيمه اپ كنيد منم دعاتون ميكنم

ميشه يه سري از اين حركات رو هم بنويسيد كه ما هم استفاده كنيم ؟؟؟؟

اخه يه بار دعوا شد فقط تونستم با اكيناكم(تيغ اساسين ها) بكشمشون

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟

تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

نه شما اصلا نیازی به اینترنت نداری.

پست اول رو یه نگاهی بنداز.

در ضمن اون وبلاگی که دوستمون چند پست قبل معرفی کردن هم روش اجرای بازی بدون اینترنت رو کامل توضیح داده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به بچه ها من بازی رو اجرا می کنم میرسم به قسمتی که باید مادرش رو ببرم پیش لئوناردو یه جعبه میزاره بیرون در که فکر کنم من باید حملش کنم ولی از اونجا بعد هیچ کاری نمی تونم انجام بده
    خواهشاً یه راه حل بزارید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا این پر ها رو که جمع کنی آخرش چی میشه؟

اون معماهایی که تو ویلا هست رو اگر حل کنی چی میشه؟ همونایی که تو حیاط ویلا هستن نه تو زیر زمین (زیرزمین که زره الطاهر رو میده).
    - جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
    - جمع کردن مجسمه ها از حیاط ویلا و قرار دادن اونا در جاهای مخصوصشون در نهایت 8000 فیورینی رو به جیب اتزیو اضافه می کنه.

دوستان اگه زره رو تعمیر نکنیم چی میشه؟
    - هر چه زره کمتر باشه میزان سلامتی هم بالطبع کمتر میشه. زره صفر هم بشه با یه ضربه ناکار میشین.

13. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •