با ترافیک 60 گیگ سرعت 100 مگ هم به درد لای جرز میخوره. و عملا 4 مگ با 16 هیچ فرقی نداره. با 4 مگ بر فرض 40 گیگ رو تو 24 ساعت دانلود میکنی با 16 تو 10 ساعت. خود شخص من ترجیح میدم 4 مگ داشتم با 100 گیگ تا 16 با 40 گیگ
با ترافیک 60 گیگ سرعت 100 مگ هم به درد لای جرز میخوره. و عملا 4 مگ با 16 هیچ فرقی نداره. با 4 مگ بر فرض 40 گیگ رو تو 24 ساعت دانلود میکنی با 16 تو 10 ساعت. خود شخص من ترجیح میدم 4 مگ داشتم با 100 گیگ تا 16 با 40 گیگ
قرار شد شرکت بهم معرفی کنید حضوری برم قرارداد ببندم چی شد پس؟ منتظرم ، یه حرفی زدید پاش وایسید ، آپدیت سیستمی گوشی منظورم بود نه ویندوز و آپدیت های گوگل پلی ، بازی آنلاین هم حجم زیادی نمیبره واس من با توجه به بازی که میکنم ، یوتیوب هم هرشب نمیرم که بخوام شبی ۵۰ گیگ مصرف کنم !! و فیلم 4k دان نمیکنم و ۷۲۰ همیشه دان میکنم چون برام مناسبه ، من حجم مصرفی ماهانه ام نهایتا ۸۰ گیگ هست ، همچنان منتظر معرفی شرکت توسط شما هستم ۴۰ تومن ماهانه ۱۰۰۰ گیگ که گفتید
۱۶ با ۴ تفاوتش خیلی هست خصوصا توی تک کانکشن ، الان هم همه شرکت ها خطتون رو باز نمیزارن و فقط سرعت خریداری شده رو میدن بهتون ، ۴ مگ بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلو سرعت میده بهتون نهایتا ولی ۱۶ سرعت دانلود ۲ میده و خیلی فرق داره ، برای من سریع انجام شدن مهم تره و حوصله کند بودن ندارم ، همین تفاوت سرعت توی لایو های اینستا و گوگول پلی و یوتیوب خودشو نشون میده به وضوح ، من همین الان داتک هستم میتونم با ۴۰ تومن ۴ مگ ۱۰۰ گیگ بین الملل بگیرم ولی من دنبال سرعت بالا هستم چون حجم زیاد لازم ندارم ، قرار نیست همه استفادشون حجم زیاد باشه
داتک نخل جنوب اسیاتک پارس انلاین های وب شما برید برسی کنید ببینید کدوم شرکت تعرفه هاش تو سایت بهتر و حجم بالاتر داره
البته بستگی به مرکز مختبراتتون هم داره
دنبال تبلیغ نیستم و فکر نکنید بنده از عوامل دیده بانت یا نخل یا هر شرکتی هستم پولش تو جیب من نمیره اما ظلم هست بابت 60گیگ40بدید بازم میگم .بخاطر اینکار اینها هر روز حجمو کم میکنن قیمتو میبرن بالا
دوست گرامی شما تازه وارد ای دی اس ال شدی؟ چون انگار از شرکت های دیگه هیچ خبری ندارید ، آسیاتک ماهی ۴۰ تومن با سرعت ۲ مگ ۴۰ گیگ میده ، پارس آنلاین با سرعت ۴ مگ ۴۰ تومن ماهی ۳۰ گیگ میده ، های وب هم ۸۰ گیگ ماهانه با سرعت ۴ مگ ۴۰ تومن میده ، نخل هم که گذاشتی ۱۰۰ گیگ میده با سرعت ۴ ماهی ۴۰ تومن ، داتک هم خودم مشترکش هستم با ۴۰ تومن ۱۰۰ گیگ میده سرعت ۴ مگ ، پس دیدی که هیچ کدوم ۱۰۰۰ گیگی که میگی نمیدن حتی بالای ۱۰۰ گیگ هم وجود نداره چه برسه ۱۰۰۰ گیگی که شما گفتی !!!! و من نمیدونم شما وقتی از تعرفه ها خبری نداری چرا الکی یه صحبتی میکنید ؟؟؟؟ داتکی که مشترکش هستم ۱۰۰ گیگ میده با سرعت ۴ ولی من ۶۰ گیگ با سرعت ۱۶ رو بهتر میدونم برای استفاده شخصیم چون حوصله ندارم یه عکس و فیلم دیر باز بشه یا چیزی دیر لود بشه و سرعت زیادتر واسم مهم تره
نخل چقدر تعرفه هاش فضاییه؟!!!!یهو از 4 به 8 کلی آورده رو حجمش.با ده تومن اختلاف قیمت!!!!!مشکلش کجاست؟والا عادت کردیم سرویس های به ظاهر خوب رو با قیمت بالا بخریم
مگه فقط حجم مهمه؟ پینگ و تک کانکشن خارجی مهمترین مسأله هست توی اینترنت که اون دیده بان به اون معروفی من ازشون گرفتم بیچاره کردن منو ، شاید برای شما دانلود با دانلود منیجر مهم باشه ولی برای من چیزای دیگه مثل سرعت تک کانکشن و پینگ و سرور خارجی مهمه ، چرا میخواید زور بگید
من هم همین سوال رو دارم ! کسی از این شرکت سرویس داشته ؟ از کجا میشه شماره تلفن رو چک کرد ؟ پروفایل گیمینگ داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)