خوب میرسیم به خود گوشی در مقایسه با جت خودم و u600 سابقم
در ضمن گوشه صفحه u600 ترک خورده تعجب نکنین
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
خوب میرسیم به خود گوشی در مقایسه با جت خودم و u600 سابقم
در ضمن گوشه صفحه u600 ترک خورده تعجب نکنین
![]()
اینم چندتا دیگه
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
درون جعبه گوشی:
![]()
یه عکس از هم از صفحه نمایش در مقابل جت
ببخشید اگه بی کیفیته
![]()
بعد از عکسا که امیدوارم مطلبو رسونده باشه میرسیم به تجربه من از این گوشی
اول از همه صفحه نمایش این گوشی در هنگام پخش ویدیوهای hd که واقعا فوق العاده بود.کیفیت صدا و بلندیش هم در این حالت خیره کننده بود.
گوشی رو در حالتهای سنگین هم تست کردیم(بلوتوث+وای فای+پخش ویدیو)بسیار خوب جواب داد و کند نشد.
برنامه ها بسیار خوب اجرا میشن و دانلودشون از روی خود گوشی بسیار سریع انجام میشه و با یه حالت بامزه ای هم نشون میده که برنامه داره دانلود میشه(انگار آب داره پر میشه)!!!
کلا عملکردش خیلی خوبه
یه کیف با کیفیت داره که کیف جت خودم در مقابلش اصلا انگار کیف نیست!
کیفیت عکس خوب ولی فیلمبرداری عالیه.
اگه سوالی دارین خوشحال میشم کمکتون کنم
1- نحوه هارد ریست و سافت ریست گوشی چطوریه ؟
2- تنظیمات اینترنت و ام ام اس برای این گوشی برای سیم کارت دائمی همراه اول رو از کجا باید بگیرم ؟
3- برای دانلود برنامه هاش چکاری باید انجام بدم ؟ از طریق خود گوشی یا با pc هم میشه ؟
داداش ما كه تا تونستيم برات دكمه تشكر فشار داديم
اينكه بعضي دوستان ميگن دكمه برگشت نداره يعني چي؟ واقعا اينجوريه؟
حجم برنامه ها و بازيهاش متوسط چقدره؟
با اينترنت ايرانسل چه قدر طول ميكشه مثلا يه بازي براش دانلود كرد؟
ميشه برنامه هاي جاوا رو از طريق اتصال به كامپيوتر ريخت روش و بعد از داخل گوشي نصبشون كرد؟![]()
من هر کاری میکنم گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه متاسفانه !!
ویندوز 7 دارم تازه دیشب ریختم سی دی نرم افزارش رو وصل کردم اما توی mtp ارور میده وصل نمیشه !!!!!
سلام دوست عزیز . من یه مشکلی دارم فک کنم شما بتونین کمکم کنید :
من امشب مشخصات اون فیلم Kill Bill vol.2 که باهاش مشکل داشتما( مشکل من این بود که فیلم را گیرگیری اجرا می کرد ، و البته فقط این نیست ، این یکیشونه ) را با KMplayer مشخصاتش را دیدم و اینجا کپی می کنم . می خوام ببینم آیا این گوشی فقط با فیلم این مشخصات مشکل داره ؟ یا بازم مربوط به مموریه ( مموری 8 گیگ کلاس 2 Sandisk اصل ) ؟
محتوای مخفی: مشخصات
ممنون
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
سلام .
1. بله ، در اکثر منوها ، برای خروج باید از دکمه منو استفاده کینن
2. مثلا یه NFS : Shift داره 98 مگ ولی اکثر بازیهاش که من دیدم 1 مگ هم نیست .
3. بله ، برای جاوا ها باید همین کارو بکنید .
![]()
Last edited by GENERAL_RAAAM; 24-09-2010 at 02:07.
منم امروز wave رو گرفتم البته با گارانتي مايكروتل به قيمت 489 تومن كه با يه رم 8 گيگ كه 22 تومن خريدم شد جمعا 511 تومن ولي واقعا گوشيه .
مبارک باشه
منم می خوام هفته دیگه بگیرم
من علاالدین 480 قیمت گرفتم اما یه بنده خدایی میگه ولی عصر با گارانتی پارس مایکروتل 460 میدن
به نظرتون امکان داره ؟
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)