این پست اشتباهه میشه حذفش کنید!![]()
این پست اشتباهه میشه حذفش کنید!![]()
Last edited by armin_555; 31-03-2012 at 21:25.
فکر نکنم یونیتی از متغیر public پیشتبانی کنه
برای اینکار نیاز به شی عمومی دارید که اگه یک شی بزارید که دیگر شی با تگ یا نام Find یا FindWithTag پیداش کنم بعدش با GetComponent به اسکریپتش دست یابی کنن.حالا اگه می خواهی در لود مرحله بعد نابود نشه بایستی از تابع DontDestroyOnLoadاستفاده کنی.
من موافقم! چون همین الان جواب یه سوالمو تو 40 صفحه پیش پیدا کردم و پیدا کردنش واقعا کار سختی بود. اگه تاپیک ها مجزا بشه فک کنم بهتر باشه.
من هنوز نفهمیدم چطوری میتونم یه متغیر global بسازم!!! (چه قد خنگم؟!)
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ببینید ، شما نمیتونی یه متغییر تعریف کنی و بعد تو هر اسکریپتی اونو به راحتی فراخوانی کنی ( این مباحث شی گرایی #C هست ، ربط چندان زیادی به یونیتی نداره )
مثلا تو اسکریپت t1 ما 2تا متغییر داریم :
و تو اسکریپت t2 نیاز داریم که به این متغییر ها دسترسی داشته باشیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متغییر اول از نوع Static هست، پس با نام کلاس بش دسترسی هست ( مثلا مثل VB شاید ) ولی کلا شما یه متغییر از نوع اول داری.
متغییر دوم فقط Public هست و باید با تابع GetComponent کار کنی ، کدی که من نوشتم ( برای متغییر دوم )، اگر هر دو اسکریپت t1 و t2 به یه آبجکت داده شده باشن کار میکنه .
نکته : خداییش این دفعه بگی نتونستم ، میام دم در خونتون میزنمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من میخوام موسم بره روی یه مدل یا collider یه کاری انجام بشه . کلیک نه ها همین که رفت روش یا از روش اومد کنار . از چه تابعی استفاده کنم ؟
ویرایش :
مشکل حل شد ارمین بهم گفت و دستشم درد نکنه . از OnMouseEnter باید استفاده میکردم .
Last edited by iload; 01-04-2012 at 18:53.
من از جاوا اسکریپت استفاده میکنم. اینا تو جاوا اسکریپت جواب میده؟؟!!![]()
من یه game object دارم اسمش هست First Person Controller
چند تا اسکریپت بهش دادم. اون 2 تا اسکریپتی که من مشکل دارم اینان :
اسکریپت fpsplayer :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکریپت spear_thrower :
من متغیر spear رو تو اسکریپت اول تعریف کردم و میخوام تو اسکریپت دوم ازش استفاده کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان کجای این کد غلطه؟
چی کار کنم درست شه؟
ممنون.
سر تا پاش اشتباهه جیگر.
الان این GetComponent بیچاره ، از کدوم آبجکت fpsplayer رو بگیره؟
اگر تمام این اسکریپت ها رو به یه آبجکت دادی، کد شما اینجوری میشه :
اسکریپت : t1
اسکریپت : t2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. بالاخره مشکلم حل شد.
خب یه سوال دگ :
من اگه بخوام یه محتویات متغیر رو نمایش بدم باید چی کار کنم؟ (مثلا تعداد تیر رو)
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)