لینک آپشن فایلی که حسین بهت داده رو بده ببینم چی به چیه
با این آپشن فایلی که خودم دارم 5-6 تا از بازیکن های بایر مونیخ فوق ستاره هستند !!
لینک آپشن فایلی که حسین بهت داده رو بده ببینم چی به چیه
با این آپشن فایلی که خودم دارم 5-6 تا از بازیکن های بایر مونیخ فوق ستاره هستند !!
بفرماييد
فقط سراغکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Robben
Ribery
Lahm
نرو
بقيه رو خواستي بگو
حسین جان به من قیمت aguero و robinho رو می خوام.همچنین منم شاید تورس رو بخوام دست نگه دارید.
من میگم سریع قضیه نقل و انتقالات رو ببندید بریم تو مسابقات.
حسین جان قیمت این بازیکنا رو می خوام.
آرماند ترا اوره از آرسنال.
کلیچی از آرسنال.
آدبایور از منچستر سیتی.
شهاب جان کلوزه رو من می خوام.بگو جاش چه بازیکنی و چه قدر پول می خوای.
راستی خوان ماتا و یواخین رو کی می خواست حاظرم یه دونه از اونارو بفروشم.
سلام حسین جان چرا خبری ازت نیست
حسین جان از دیروز تا حالا 4 بار واسه برادرم تو تایپک نام کاربری ثبت کردیم اما ایمیل فعالسازی بهش فرستاده نمیشه چیکار کنیم
اگه محمد قبوا نكرد پيشنهادمو با تو پاي ميز مذاكره ميشينم وحيد
ببينم چي ميشه ....
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
شايد ايميل ميره تو قسمت اسپم ايميل
بگو اونجا هم چك كنه
آنلکا رو می تونم با ون بومل عوض کنم ، از بایرن مونیخ فقط ون بومل به درد تیمم می خوره !
البته به نظر من اگه قبول کنی ضرر می کنی
براي همين هم قبول نميكنم![]()
دوستان قبول کنید تیم من به اضافه یکی دو تیم از بچه ها خیلی ضعیفتر از تیمهای دیگست.دلیلش این هست که مثلا من مقابل تیمهایی که مثل بارسلونا هستن بازی کنم هیچ شانسی ندارم چون اولا از تیم من کم شده دوما به سرعت پا به توپ و بدون توپ بازیکنان حریف خیلی اضافه شده.مثلا ژاوی حتی میتونه در حد مسی دریبل کنه. دیگه بازیکنان دیگه که تکلیفشون مشخصه. حالا من هر چی قدر بازیم توپ باشه و هرچه قدر هم تاکتیک بچینم بردن بارسا با این شرایط غیر ممکن هست. من در شرایط عادی حتی با تیمهای درجه 2 بارسلونا رو می برم ولی این شرایط یکمی بد هستش. الان بارسلونا از واقعیتش هم قوی تر شده با اینکه تازه کامپیوتر اونو کنترل می کنه.تیمهایی مثل رئال و اینتر و چلسی و منچستر هم همین شرایط رو دارن.
من مثل اینکه اشتباه کردم چلسی و بارسلونا الکی به بچه ها واگذار کردم![]()
سلام من از ظهر نبودن بهمین خاطر نتونستم جواب بدم به ترتیب سعی میکنم قیمت بازیکنان رو توی تاپیک بزارم .
وحید چند بار بهت نگفتم که دچار مشکل میشی ؟ اما گوش نکردی .گفتم که مثل بقیه یک تیم قوی بردار که بعدا پشیمون نشی . حالا هنوزم دیر نشده یا لیورپول رو بردار یا منچستر سیتی و با اون 100 میلیون تقویتشون کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)