تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 500 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان ... منم امروز یه MC373 خریدم و به جمع مکی های عزیز پیوستم ... البته فکر کنم یه 50 60 تومنی گرون خریدم (قیمت = 2490) ... چون از شهرستان گرفتم ... البته با 1 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی همینجوری الکی ... البته واسه من گارانتی بین المللیش مهمه چون ایران نخواهم بود تا چند ماه دیگه

مرسی
    با سلام به شما دوست عزیز ،

خوب خریدید ،

حالا یه سوال ... من وقتی می رم گارانتی رو از سایت اپل فعال کنم نوشته که حتما فاکتور خریدتون رو پیشتون داشته باشید همیشه!
    اون گارانتی ، فرق میکنه ، اون Apple Care Protection ه! از اون شما نمیتونی استفاده کنی ، مگر اینکه بخریش !

یکسال گارانتی شما عادیه! ولی یکماه بصورت ۲۴ ساعته دارید! (که همون Apple Care Protection ه!)

یعنی فاکتور شرکت های ایرانی که به فارسیه اعتبار داره؟
    خیر ، فقط فاکتور Apple Store

یا کلا باید بیخیال گارانتی بین المللی بشیم؟
    بیخیال که چه عرض کنم! ولی فرقی به حالتون نمیکنه! بزارید هر وقت به مشکل برخوردید فعالش کنید!

مثلا من توی کشورای اروپایی می تونم از گارانتی استفاده کنم؟
    بله!

ورودتون رو به جمع کاربران مکینتاش ، تبریک ، میگم!

برای شما دعوت نامه ی عضویت فرستاده شد ،

بعد از عضویت ، اول خودتتون رو معرفی کنید (تو گروه) ، و بعد امضاء تون رو درست کنید!

موفق باشید ،

تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام آقا قیمت mc 371 رم انایت میکنید یکی از دوستام مک من و دیده بد جور عاشق شده اگه قیمت با نام فروشگاه رو بگین تا اگه بشه این عاشق رو به مشوق برسونیم
    با سپاس یاور
    1.990.000 تومن -- > الماس پایتخت

علاقمندی به اپل مثل یک ویروس عمل میکنه ، که اول دل رو نشونه میره!

هر کی با من پرید ، اپلی شد!

موفق باشید ،

امید

4. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10

آقا به جون آقای استیو که خیلی دوستش دارمو هر روز که مک بوکم رو میبینم کلی قربون صدقش میرم ، من هم مکینتاشی هستم من رو ه عضو گروهتون کنید :43:

شمارو به همه مقدسات اپل قسمتون میدم اخه انصافه واسه یک آفیس 2011 و یک فتوشاپ تازه آفیسشم بتاس با کلی خواهش این حرفا 30 تون پول بدییییی
    با سلام به شما دوست عزیز ،

ورودتون رو به جمع کاربران مکینتاش ، تبریک ، میگم!

برای شما دعوت نامه ی عضویت فرستاده شد ،

بعد از عضویت ، اول خودتتون رو معرفی کنید (تو گروه) ، و بعد امضاء تون رو درست کنید!

و درباره ی مایکروسافت آفیس ، هم زیاد بهش توجه نکن از اولش همینطوری بود ! iWork خود اپل رو نصب کن و یا از Neo Office استفاده کن! اما منم Microsoft Office 2008 رو همیشه نصب شده دارم! آخه آیکون هاش خیلی باحاله!

موفق باشید ،

تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    بچه ها من اطلاعات در مورد این تبلت های اپل میخوام،قیمتش،مشخصاتش و این که تو ایران از کجا میشه خرید
    خیلی ببخشید نمیدونستم کجا این سوال رو مطرح کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    تو تاپیک زیر مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر ،

امید

7. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان و اساتيد اپلي
    من با توجه به بودجه اي که دارم در ارتباط با خريد اپل تقريبا به يقين رسيدم اما با وجودي که تقريبا تمام پست هاي مرتبط با اين لپ تاپ رو خوندم ولي به دليل پراکندگي اونا نتونستم به ي جمع بندي برسم ،بنابراين باتشکر و البته با عرض معذرت به دليل پرسيدن بعضي سوالات تکراري ميخوام از محضرتون استفاده کنم براي رسيدن به نتيجه ي قطعي...
    يکي اينکه سيستم عامل مک کار کردن باهاش سخته؟ کتاب که فکر کنم نيست ولي ايا جايي يا سايتي هم براي اشنايي با اون وجود نداره؟ نصب نرم افزارهايي مثل spss و prism و مثلا افيس و... روي اون راحته؟ و ايا مشابه اين برنامه ها که اختصاصي مک باشه وجود داره؟ البته من تا به حال حتي محيط کار اين سيستم عامل رو هم نديدم و هيچ اشنايي باهاش ندارم...من در حد نهايت 300/1 مي تونم هزينه کنم. پيشنهاد شما به من چيه چون فکر کنم جند تا گزينه وجود داره...مثلا يک موردي که من توي فروشگاه اينترنتي سفير ديدم
    MACBook Pro M‍‍C207 LL/A
    سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
    پردازنده : Intel Core 2 Duo
    سرعت پردازنده : 2.26 گیگاهرتز
    RAM : دو گیگابایت/DDR3
    وزن : 2.13 کیلوگرم
    هارد دیسک : 250 گیگابایت
    درایو نوری : DVD±RW
    سایز مانیتور : 13.3 اینچ
    کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
    امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
    گارانتی : یک سال با قيمت 170/1
    البته توي همين تاپيک هم ي مدلهايي رو دوستان گفتن مثل Apple MacBook MC207LL/A که قيمتش 290/1 هست و ايا اين همون مدل بالاييي که من نوشتم نيست؟ انگار بالايي اشتباها نوشته شده سري اپل پرو؟ جون فکر کنم پروها قيمت بالاتري داشته باشند؟
    ممنون ميشم اگه که توضيح بدين که توضيع اين مدل ها چطوري هست و کدوم جديدتر يا قديمي تره و همچنين از لحاظ قيمت تو بازار ايران...البته همون طوري که يکي دوستان گفته بود که تو سايت بورس قيمت اشتباهي زدن فکر کنم هنوز اون اشتباهات وجود داره..ممکنه اين مدل ها رو با اين قيمت ها تطبيق بدين که ايا درسته يا نه؟
    Apple Mac Book MC516 با قيمت 205/1
    Apple Mac Book MB467با قيمت 250/1
    Apple Mac Book pro MC374 با قيمت 440/1
    Apple Mac Book pro MB990 با قيمت 275/1
    من بودجه اي که دارم تا 200/1 يا 300/1 هست و اينکه بعد از خريد اون چه مقدار بايد براي لوازمي که مي خواد و همينطور نرم افزارها هزينه کنم...
    مرسي که جواب ميدين و البته بازم معذرت به خاطر تکراري بودن سوالاتم

در آغاز فعالیت chakhmagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام بچه ها بالاخره منم اپل گرفتم .mac book pro 374 ll/a حرف نداره
    از نقش گرفتم 1.430 ولی الماس گفت 1.450 اصلا هم پایین نیومد.
    کسی e book از اموزش سیستم عامل مک داره بزاره انگلیسی باشه لطفا .
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام خدمت همه ي مكي ها
    من حدودا 1 هفته است كه رفتم تو فكر اپل و تو اين 1 هفته تمام تاپيك هاي مربوط به مك بوكها رو خوندمو تصميم دارم توي همين چند روزه منم اپلي بشم.
    راستش من كارم با كامپيوتر فقط وبگردي و برنامه نويسي C هستش و در ضمن بدمم نمياد كه يه سركي تو كار استيو جابز و سيستم عامل مكينتاش بكشم با اين اوصاف يه مك بوك 1200&1300 تومني جواب ميده و اصلا نميخوام بيشتر از اين هزينه ي الكي بكنم حالا فقط مشكلم اينه كه بين 2 تا مدل موندم يعني MC207 & MB990 ?
    انتخاب سخته چون مك بوك وايت طراحيش بي نظيره ولي MB990 مك بوك پروئه و شايد (بر اساس اسمش) بشه گفت حرفه اي تره!!!!!!!
    البته خود من نظرم بيشتر روي مك بوك وايته چون علاوه بر كانفيگ يكسان با MB990 خيلي زيباست و جواب نيازهاي منم ميده حالا به نظر اساتيد انتخابم درسته؟ يكم دو دلم.
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    kurdistan

پيش فرض

سلام خسته نباشید بچه ها
    mc374ll/a رو با گارانتی ایراپل گرفتم 1390000 آخر وقت بود هر چی میگفتم میداد
    ولی وقت نکرد دیگه ویندوز بریزه
    حالا به نظرتون خودم ویندوزو بریزم یا ببرم برام بریزن؟
    xp یا vista یا 7 ???

12. 2 کاربر از soroush.g88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه ي مكي ها
    من حدودا 1 هفته است كه رفتم تو فكر اپل و تو اين 1 هفته تمام تاپيك هاي مربوط به مك بوكها رو خوندمو تصميم دارم توي همين چند روزه منم اپلي بشم.
    راستش من كارم با كامپيوتر فقط وبگردي و برنامه نويسي C هستش و در ضمن بدمم نمياد كه يه سركي تو كار استيو جابز و سيستم عامل مكينتاش بكشم با اين اوصاف يه مك بوك 1200&1300 تومني جواب ميده و اصلا نميخوام بيشتر از اين هزينه ي الكي بكنم حالا فقط مشكلم اينه كه بين 2 تا مدل موندم يعني MC207 & MB990 ?
    انتخاب سخته چون مك بوك وايت طراحيش بي نظيره ولي MB990 مك بوك پروئه و شايد (بر اساس اسمش) بشه گفت حرفه اي تره!!!!!!!
    البته خود من نظرم بيشتر روي مك بوك وايته چون علاوه بر كانفيگ يكسان با MB990 خيلي زيباست و جواب نيازهاي منم ميده حالا به نظر اساتيد انتخابم درسته؟ يكم دو دلم.
    با تشكر
    با اجازه از بزرگ تر ها:
    دوست عزیز mb204 قدیمی هستش مک پرو ها بدنه آلمینیومی دارند و کمتر خش ور میداره و به نظر بنده از مک بوک رو ها استفاده کنی بهتره

در مورده mc990 باید بگم چون رام این سری 2 گیگ هستش نمی تونی از os های 64 بیتی استفاده کنی ...کارت گرافیکیش هم سری nv gefrc 9400 هستش ولی برای کاره شما حرف نداره در کل با اپل لذت واقعی مهندسی و مچ بودن باس قطعات رو لمس و احساس میکنید
    من خودم کار بر حرفی win بودم وقتی وارده مکینتاش شدم فهمیدم چقدر دست و بالم بسته بود ((تجربه کن متوجه میشی چی یگم))

پشنهاد من واسه خرید شما mc374 all که 150 تومن فرق معامله داره ولی به جاش هارد 250 کارت گرافیکی 320m geforc و رم 4 گیگ سی پی یوتم 2.4 هستش که قوی تر از 990 هستش ن خودم اینو خرید خیلی ازش الترا راضی هستم

اپل بخر متوجه میشی جرا بابا بزرگامون از بنزه 1940 یاده نمیشن

موفق و پیروز باشی
    یاور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها بالاخره منم اپل گرفتم .mac book pro 374 ll/a حرف نداره
    از نقش گرفتم 1.430 ولی الماس گفت 1.450 اصلا هم پایین نیومد.
    کسی e book از اموزش سیستم عامل مک داره بزاره انگلیسی باشه لطفا .
    مرسی
    سلام مبارک باشه. ببخشید این قیمت با گارانتی یا بدون گارانتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •