دوستان من الان شرکت پارس آنلاین داریم تو این یک هفته که مخابرات بدجور قاطی کرده سرعت دانلود تو 100-200 بود سرعت خط 512 داریم
نمیدونم ماله شرکت ها اینطوریه یا پارس آنلاین کلا عالیه؟
کسی تجربه مشابه داره؟
میخوام برم بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من الان شرکت پارس آنلاین داریم تو این یک هفته که مخابرات بدجور قاطی کرده سرعت دانلود تو 100-200 بود سرعت خط 512 داریم
نمیدونم ماله شرکت ها اینطوریه یا پارس آنلاین کلا عالیه؟
کسی تجربه مشابه داره؟
میخوام برم بگیرم
کسی میدونه مخابرات دانلود رایگانو دیگه اشتباه حساب نمیکنه؟ از چه ساعتی مطمئنا رایگانه؟ و احتیاج به ریستارت مودم هست با خیر؟
اگه دانلود رایگان هم داره ، میتونید سرعتدانلود رایگان بگید؟
از دوستان کسی دیگه ست پارس انلاین داشته باشه و مشکل سرعت نداشته باشه؟
خیر . من دییشب دانلود داشتم . ( 2 گیگ ) . با خیال راحت دانلود کنید . 2 تا 7 . خیر
من با خط 1 مگ سرعت دانلودم 170 هست . ( البته دو هفته پیش )
برنامه DnsJumper را استفاده کن البته یادت باشه قبل از ست کردن رفرش کنی تا ببینی dns کار میکنه یا نه!! اگر به چیز میز خواستی وصل شی اول وصل شو بعد تغییر بده چونکه ممکنه کار نکنه البته بعضی مواقع ممکنه سرعتت هم اوایلش کم بشه
Last edited by javan01; 06-01-2013 at 01:10.
وقتی این خبر رو میخونم ....
مهندس مهدی خدایی، مدیر کل امور بین الملل شرکت ارتباطات زیر ساخت در خصوص قیمت بالای اینترنت در کشور به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: دلیل افزایش قیمت پهنای باند افزایش قیمت ارز است و شرکت ارتباطات زیر ساخت با بهره گیری از تکنولوژی های جدید و صرفه جویی های لازم توانست دوبار کاهش 20 درصدی در قیمت پهنای باند داشته باشد.
وی افزود: در صورت کاهش قیمت ارز و یا امکان استفاده شرکت زیر ساخت از ارز مرجع با قیمت پهنای باند کاهش می یابد .
وی با اشاره به این که میزان تعرفه اینترنت در ایران در مقایسه با دیگر کشورها بالا نیست خاطر نشان ساخت:شرکت ارتباطات زیر ساخت با افزایش شمار درگاه ها و توسعه شبکه نوری کشور و حرکت به سمت استفاده از فناوری های نسل جدید امکان تامین اینترنت کشور را با کمترین هزینه فراهم کرده است.
به نظرتون این مسول محترم حالش خوشه ؟ ( ادم وقتی این چیزا رو میخونه دوست داره سرش رو بزنه تو دیوار . اخه مردک دو هفته است اینترنتمون پوکیده .........)
دوست عزیز دانلود رایگان مخابرات از ساعت 1 تا 7 هست
سر ساعت 1 اینترنت من به طور اتوماتیک قطع می شه بعد باید دستی وصل بشم سر ساعت هفت هم دوباره قطع می شه این زمان شروع و پایان اینترنت شبانه را نشون می ده
مگه برای شما همچین چیزی اتفاق نمی افته؟
شما دیشب چطوری 2 گیگ دانلود کردید؟
من که 512 دارم سرعتم افتضاح بود... شب هایی که سرعت خوبه می تونم تا حدود 2 گیگ یا دو گیگ و خرده ای دانلود کنم ولی سرعت پایین باشه یک دهم اینم نمی تونم ... ولی سرعت دیشب خراب بود.... مال شما سرعتش خوب بود؟
شبی 5-6 گیگ دانلود نمی کنم... اون 5-6 گیگ را برای یک هفته نوشته بودم.. اگر سرعتم خوب باشه شبی حدودا" دو گیگ دانلود می کنم.... حالا که فعلا" سرعتش خرابه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)