تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 481 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام گوگولی ها .........من امروز هم با ویواز کار کردیدمدی.....هم با پرو........ویواز بدون دکمه هیچی نیست اصلا حال نمی ده اینو بگم می خوای بخرین حتما پرو بخرین دوربینش خوبه زیاد تفاوت ندارن.....فقط تو بزرگ نمایی ویواز بهتره ولی دوربین فرقی ندارن من به بچه ها می توصیم که پرو رو بخرن.....ارزون ترم هست..ریلشم رون رونه....در کل علاوه بر این که هیچی کم نداره اضافه هم داره.....کلا کیبرد خیلی تو ی ویواز اساسی بگیرید...
    تفاوت عکسش تو نور مناسب روز شدیدا زیاده...
    برای تست دوربین همیشه عکس رو تو مونیتور کامپیوتر مقایسه میکنن نه مونیتور خود گوشی. کیفیت نوری عکسها و زاویه دید در حد w810 هست به نظرم. فقط سایز بزرگتر شده. شما چجوری تست کردین که این حرفو میزنین؟!
    البته دوتا عکس گرفتیم با سلف تایمر، درست از روی یه سکو... هر کدوم یه رنگ درومد. یکی خوب بود، ولی یکیش آبروی 5MP رو برد...
    کیبورد هم سلیقه ای هست. ظرافت و سبکی هم مزایای خودش رو داره. پرو مثل گوشی های قدیمیم سنگینه. ولی معمولیش منو یاده الکترو پد زیمنس میندازه که حس نمیشه...

سلام خدمت دوستان عزیز بعد از 1 هفته تحقیق و خوندم این 160 صفحه و نظرات دوستان ویواز گرفتم رنگ کاربنی فول پک 350 هزار + 25 هزار گارانتی و بیمه کامتل که هر اتفاقی برای گوشی بیفته بیمه جبرانش میکنه

حالا یک سوال و مشکل که دیوانم کرده
    روزی 2-3 بار این پیغام میاد و فقط میتونم emergency call داشته باشم برای رفعش هم باید گوشی را خاموش روشن کنم .این پیغام SIM Not Allow MM#3 :

مشکل از چیه دوستان عزیز ؟؟
    مبارک باشه.
    واسه منم قبل آپدیت دو سه بار ارور آپدیت سیم و ازین چیزا رو میداد. با آپدیت حل شد.

دوستان یه مطلبی بگم خیال همتون راحت بشه
    گوشی فقط nokia3310 الان 12 ساله داره مشل ساعت کار میکنه!
    ربط رو برم ماشالا... پستی طلایــــــــی...

توی علالدین یکی از فروشندگان به من گفت تمام گوشیایی که وارد ایران میشن قاچاق هستن ! یعنی گوشی جدا وارد میشه جعبه جدا هندزفری جدا و ... ! واسه همین هیچ کدوم گارانتی ندارن ! این گارانتی ها هم که میبینید بعد اضافه شده که الکیه ! شما چند نفر رو سراغ داری که از گارانتی تا حالا استفاده کرده باشن ؟ فکر کنم فقط سامسونگا گارانتی داشتن که اونا هم بعید میدونم دیگه داشته باشن !
    ===
    ===
    میگم 1-وقتی گوشی داره زنگ میخوره مگه با برعکس کردنش نباید mute بشه ؟
    2- واسه کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش راه میابری وجود نداره به جای اینکه اون مسیر طولانی رو بریم توی تنظیمات ؟
    گوشی هایی که تو منطقه غرب پخش میشن اکثرا از منطقه کردستان و جنوب غربی آذربایجان غربی میان داخل ایران. اگه اومدن اونها رو ببینین به این حرفا ایمان میارین... گوشی ها بسته بسته، قوطی هاشون باز شده و روی هم خوابونده شده... هندزفری هاشون زیر صندلی ماشینا.... همشون توی تویوتاهای مرزنشینا... حتی واسه بعضی از جنسا اینور مرز قوطی میزنن... تلویزیون های LCD رو تو سلیمانیه عراق واسشون قوطی میسازن و میفرستن اینور... پیرانشهر رفته هاشون میدونن چی میگم...
    یکی از بچه ها رو دیدم که موقع استفاده تو حالت خوابیده گوشی، عمدا دستشو میزاشت رو سنسور نور بالایی. چپ دست هم بود. گفتم اینجوری که تاریک میشه، گفت بهتر، مصرفش موقعی که صفحه روشنه کمتر میشه...!!! اینم روشیه! میشه با یه لنت میلیمتری بهش کلک زد!!!
    Last edited by payam20; 22-08-2010 at 17:51.

2. 2 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مستر ریستش کن........خهخخخخخخخ

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

داش پیام و داش گل محمدی مشکل اصلیه این گوشی در برابر جت چیه؟؟؟؟؟سر عتش که به اون نمی رسه؟؟؟؟
    خسته نباشی
    خب حداقل میگفتی چجوری ریست میشه؟

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

خسته نباشی
    خب حداقل میگفتی چجوری ریست میشه؟
    من سونی اریکسون یادم رفته قبلا یه پی990 داشتم اونو می رفتم تو تنظیماتش بعد....یادم رفت همونجاست.......گوشیت فارسیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باز نمیدونم این گوشی چش شده
    کمک میخوام از دوستان اما دقیق نمیدونم چجوری بگم
    ببینید تقریبا هیچ برنامه خاصی روی گوشی ندارم حتی اون دوتا بازی رو هم ندارم فقط یه ماشین حساب هست یدونه مسنجر فقط همین
    اهنگها و کلیپ ها هم زیاد نیستن
    در حال حاضر حافظه ازاد گوشی 51.8
    مموری کارت 6.7
    حالا شما بگید چرا سرعت عملکرد گوشیه من اینقدر پایین اومده؟ میخوام اس ام اس بزنم چندین ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد بعد چندین ثانیه طول میکشه لیست اسامی بیاد و ....دوستان چندین ثانیه یعنی خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد
    مشتاقانه منتظر نظرات کارشناسی اساتید هستم
    کارشناسیش رو چه عرض کنم. در اون حد نیستم... فقط حدس میزنم با فرمت درست بشه.
    با ستاره - مربع - 7370 - مربع فرمت میشه. البته باید مموری رو هم فرمتش کنین. واسه فرمت مموری میتونین اونو بصورت mass storage ببندین به سیستم و ازونجا فرمتش کنین. البته قبلش از فایلهای ارجینال گوشی روی مموری و کنتاکت ها و اس ام اس ها و عکسها و همه چی یه کپی بگیرین. میتونین از بک آپ پی سی سوئیت هم استفاده کنین.

در ضمن گوشیتون آپدیت هست؟

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

داش پیام و داش گل محمدی مشکل اصلیه این گوشی در برابر جت چیه؟؟؟؟؟سر عتش که به اون نمی رسه؟؟؟؟
    هر گوشی مشخصه های خاص خودشو داره... ولی چیزی که مسلمه بین سیمبیان ها تو سرعت همتا نداره...
    من N70,5800,N73,N95 8GB استفاده کردم. این تو سرعت یه چیزه دیگست... میتونین از باز شدن اپرا با تمام بوکمارک ها یا انجام یه کار نیازمند پروسس با بقیه مقایسش کنین. 5800 نویگیشن نزدیک به اینه یکم. فقط با هم رده خودش مقایسه کنین... سیمبیان با سیمبیان... در غیر اینصورت انگاری هواپیما رو با ماشین مقایسه میکنین...
    Last edited by payam20; 22-08-2010 at 18:30.

6. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هر گوشی مشخصه های خاص خودشو داره... ولی چیزی که مسلمه بین سیمبیان ها تو سرعت همتا نداره...
    من N70,5800,N73,N95 8GB استفاده کردم. این تو سرعت یه چیزه دیگست... میتونین از باز شدن اپرا با تمام بوکمارک ها یا انجام یه کار نیازمند پروسس با بقیه مقایسش کنین. 5800 نویگیشن نزدیک به اینه یکم. فقط با هم رده خودش مقایسه کنین... سیمبیان با سیمبیان... در غیر اینصورت انگاری هواپیما رو با ماشین مقایسه میکنین...
    ممنون داداش.....یه سوال دیگه آیا مثل کامپیوتر اپن این ا تب داره؟؟؟؟منظورم اینترنتشه......یا مثلا open in new window داره؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوست عزیز golmohammadi نگفتید مشکل از کجاست دیوانم کرده گفتم که خطم از چه نوعی هست .همراه اول دائم IR-MCI
    خب همانطور که دوستان گفتند یه بار فرمت کن
    بعد اگه درست نشد باید یا اپدیت کنی و یا اگه خودت بلد نیستی و یا اینترنتت سرعتش ضعیفه، بده گارانتی برات فلش بزنند
    باز نمیدونم این گوشی چش شده
    کمک میخوام از دوستان اما دقیق نمیدونم چجوری بگم
    ببینید تقریبا هیچ برنامه خاصی روی گوشی ندارم حتی اون دوتا بازی رو هم ندارم فقط یه ماشین حساب هست یدونه مسنجر فقط همین
    اهنگها و کلیپ ها هم زیاد نیستن
    در حال حاضر حافظه ازاد گوشی 51.8
    مموری کارت 6.7
    حالا شما بگید چرا سرعت عملکرد گوشیه من اینقدر پایین اومده؟ میخوام اس ام اس بزنم چندین ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد بعد چندین ثانیه طول میکشه لیست اسامی بیاد و ....دوستان چندین ثانیه یعنی خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد
    مشتاقانه منتظر نظرات کارشناسی اساتید هستم
    والا چه عرض کنم
    شاید به خاطر نصب برنامه ه خاصی این اتفاق بیفته
    ولی این یک اشکال هست و بهتره فلش بزنی و یا اپدیت کنی

سرعت این قابل قیاص با گوشیهایی با سی پی یو 1 گیگاهرتزی هستند مثل اکس10 یا اچ دی 2
    جت فقط یک گوشی جاوا هست
    و در گوشیهای جاوا محدودیتهای زیادی وجود داره
    چند نفر از دوستان در همین فروم به خاطر تعریفهای زیاد دوستان از این گوشی رفته بودند و خریده بودنش
    اما بعدش پشیمون شده بودند و از طریق پیغام خصوصی میگفتند با اینکه سی پی یو 600 داره اما سرعتش زیاد نیست و یواشکی ردش کردند
    مخصوصا در بخش اینترنت
    به هر حال هر گوشی باید با همرده خودش مقایسه بشه
    و گوشیهای جاوا قابل قیاس با گوشیهای سیستم عامل دار نیستند
    مگر اینکه یه چیز خاصی را مقایسه کنی مثل دوربین و یا صفحه اینطور چیزها
    ممنون داداش.....یه سوال دیگه آیا مثل کامپیوتر اپن این ا تب داره؟؟؟؟منظورم اینترنتشه......یا مثلا open in new window داره؟؟؟؟؟
    نه مولتی تب هم داره

9. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون گلم........در ضمن سی پی سیو جت 800 هست.......خیلی هم مزخرفه.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان
    هم خود گوشی و هم مموری را فرمت کنم ؟؟
    گوشی را نخریده فرمت و آپدیت و فلش ؟؟
    اونطور که تو صفحه های قبل خوندم این ورژن آپدیت نمیخواد R2CA024 تاریخش هم 10-04-13 اینترنت پر سرعت هم دارم ولی خوب بلد نیستم آپدیت کنم .  حالا چیکار کنم آخر بدم گارانتی ؟؟ مشکل از سیم کارت که نمیتونه باشه

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کارشناسیش رو چه عرض کنم. در اون حد نیستم... فقط حدس میزنم با فرمت درست بشه.
    با ستاره - مربع - 7370 - مربع فرمت میشه. البته باید مموری رو هم فرمتش کنین. واسه فرمت مموری میتونین اونو بصورت mass storage ببندین به سیستم و ازونجا فرمتش کنین. البته قبلش از فایلهای ارجینال گوشی روی مموری و کنتاکت ها و اس ام اس ها و عکسها و همه چی یه کپی بگیرین. میتونین از بک آپ پی سی سوئیت هم استفاده کنین.

در ضمن گوشیتون آپدیت هست؟

گوشی رو به اسم اپدیت کردن گرفتن و مثلا اپدیت شده چند صفحه قبل اون کد رو زدم و گفتم و شما گفتید اپدیت نیست
    خلاصه من نفهمیدم هستو نیست و حالا اینا به کنار
    من مموری رو فرمت کردم
    حالا این کدی رو که گفتید میزنم ازم lock code میخواد .چی باید وارد کنم؟
    ای خدا عجب شانسی دارما حالا خوبه گوشیم ساین و اینا هم نشده و هیچ برنامه ای روش نصب نیست
    وگرنه احتمالا گوشیم منفجر میشد
    اه نمیخوامشاگه 435 نخریده بودمش حتمامیفروختم اما میدونم قیمتی که الان بابت نوش میدن خیلی خیلی کمتره چه برسه به کارکردش

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

يعني ازش راضي نيستي؟
    من ميخوام بخرمش! يعني نگيرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •