خیلی جالبه احتمالا udk ورژن های مختلفی داره!!!!!
خیلی جالبه احتمالا udk ورژن های مختلفی داره!!!!!
سلام
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ، البته من همیشه مزاحم UDK کارها( محمدجان و...) بودم چند بار خواستم به طور جدی UDK کار کنم ولی هی پشیمون شدم دوباره رفتم سراغ گیم استدیو و بعد یونیتی ولی میخوام اینبار تصمیم جدی و قاطع بگیرم ...
از شما میپرسم که واقعا UDK برای ما خوبه ؟ تا چقدر میشه پیشرفت کرد ؟ موفقیت آمیزه ؟ و بعد از پیشرفتهایی که شما تو این انجین کردید میخوام بپرسم ؟
من خیلی مشتاق بودم آموزشهای udk بخرم ولی شانسم وقتی میخواستم بخرم اون سایت آقای بسیج بسته شد!
اگر میشه یه سایت دیگه معرفی کنید...
در کل خیلی ممنون
امیر رضا جان مشکلت میدونی چیه ؟! اینه که به قول برره ای ها سست عنصری : دی از این شاخه به اون شاخه میپری ! یه بار میای سمت 3D Game Studio یه بار میای سمت UDK یه بار میری سمت Unigine
یه بار OGRE و کلی انجین دیگه. هنوز هم یه تصمیم درست و حسابی نگرفتی ... آقا به خدا اگه همین وقتی که برای پیدا کردن یه انجین صرف کردی میزاشتی روی OGRE تا الان خودت یه انجین نوشته
بودی ! یا با همون 3DGS این همه بازی ساز مستقل دارن مینی گیم میسازن پول پارو میکنن ! اینقدر روی این چیز ها وسواس نداشته باش ... یه انجین رو انتخاب کن تا تهش برو.
Last edited by saeed_cpu_full; 16-09-2010 at 23:06.
سعیدجان من اصلا تا حالا Ogre رو دانلود هم نکردم ! وامیر رضا جان مشکلت میدونی چیه ؟! اینه که به قول برره ای ها سست عنصری : دی از این شاخه به اون شاخه میپری ! یه بار میای سمت 3D Game Studio یه بار میای سمت UDK یه بار میری سمت Unigine
یه بار OGRE و کلی انجین دیگه. هنوز هم یه تصمیم درست و حسابی نگرفتی ... آقا به خدا اگه همین وقتی که برای پیدا کردن یه انجین صرف کردی میزاشتی روی OGRE تا الان خودت یه انجین نوشته
بودی ! یا با همون 3DGS این همه بازی ساز مستقل دارن مینی گیم میسازن پول پارو میکنن ! اینقدر روی این چیز ها وسواس نداشته باش ... یه انجین رو انتخاب کن تا تهش برو. بهترین بازی هارو میتونی
فقط در مورد Unigine یه کم تحقیق کردم !!
من در حال حاضر تنها انجینی که وقت زیادی روش گذاشتم همین 3dgs بود و روی یونیتی و یو دی کی کم ترین وقت رو گذاشتم فقط در حد آشنایی...
باور میکنی حتی با گیم میکر هم زیاد کار نکردم!!!
و حالا یه سری سوال از دوستان یو دی کی کار پرسیدم که ببینم واقعا یو دی کی جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی داره یا خیر. البته میدونم یو دی کی واقعا قدرتمندترین موتوره...
و یه سایت هم برای خرید آموزشها خواستم.
مگه من گفتم دانلود کردی ؟! برو پست های خودت رو بخون ببین داشتی میرفتی سمت Ogre ولی بقیه منصرفت کردن !
یا یه مدت دنبال دانلود کردن انجین های معروف بودی و ...
جای پیشرفت یعنی چی ؟ یعنی اینکه خود انجین رو گسترش بدن ؟ مثلا خودت ادیتور براش بنویسی یا ... اگه از این لحاظ هست نه .و حالا یه سری سوال از دوستان یو دی کی کار پرسیدم که ببینم واقعا یو دی کی جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی داره یا خیر.
اگه منظورت این هست که توی بازیت بخوای اون چیز هایی که تو ذهنت هست طراحی کنی ... باید بگم بله . خیلی از کار ها توی UDK هم نیاز به برنامه نویسی نداره که باید خودت کار کنی این رو بفهمی
بله من خیلی تحقیق کردم ولی اون مال خیلی وقت پیشه. که تصمیم گرفتم گیم استدیو ادامه بدم.مگه من گفتم دانلود کردی ؟! برو پست های خودت رو بخون ببین داشتی میرفتی سمت Ogre ولی بقیه منصرفت کردن !
یا یه مدت دنبال دانلود کردن انجین های معروف بودی و ...
منظورم از جای پیشرفت همون چیزیه که خیلی از بازی سازها به خاطر ترس از آنریل اسکریپت سراغ آنریل نرفتن میخواستم ببینم یعنی اینقدر سخته!جای پیشرفت یعنی چی ؟ یعنی اینکه خود انجین رو گسترش بدن ؟ مثلا خودت ادیتور براش بنویسی یا ... اگه از این لحاظ هست نه .
اگه منظورت این هست که توی بازیت بخوای اون چیز هایی که تو ذهنت هست طراحی کنی ... باید بگم بله . خیلی از کار ها توی UDK هم نیاز به برنامه نویسی نداره که باید خودت کار کنی این رو بفهمی
ولی شما به جای پاسخ دادن ، بحث شروع میکنی
منبع خرید آموزش هم پیدا کردم خیلی ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونا بازیساز نبودن ... برنامه نویسی بلد نیستن . دنبال یه چیز راحت میگردن که با 4 تا کلیک بشه ساخت. وقتی رسید به برنامه نویسی پس افتادن ! کلا یه سرچی بکن یه چند تا آموزش آنریل اسکریپت بخون
که ببینی دقیقا همونی هست که میخوای یا نه
برو بخواب آخر شبی زده به سرت : دیولی شما به جای پاسخ دادن ، بحث شروع میکنی![]()
یکیو انتخاب کن دیگه!
ببین با کدوم راحت تری!من بونیتی رو انتخاب کردم و تصمیم دارم تا آخرش برم.تو هم هر چی میخوای انتخاب کن ولی تا آخرش برو.
سلام
این ربطی به لایت مپ نداره، مربوطه به خصوصیات نور Dominant و خصوصیات نور درخت.
فاکتوراش زیاده، راحت ترین راهش اینه که مثل دفعه ی آخر مپت رو بهم بدی، تا سریع اشکالشو بهت بگم. اگه هم مپت بزرگه، فقط یه پکیج که درخت و متریال هاش توشه، بده بهم، و بگو که اون نوری که رو درخت گذاشتی چی هست دقیقا.
چند صفحه قبل تو تاپیک گفتم، الان هم ه شما می گم، قبل از اینکه بیشتر با Speed Tree کار کنی، حداقل این آموزش رو ببین:
این مبتدیه، ولی خیلی از مسائل رو حل می کنه. سازندش هم Raven هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد.![]()
(دوستان لطف کنن، همه ی کسایی که سر UDK دو به شک هستن، یا می خوان تصمیم قطعیشونو بگیرین، همگی این پستو یه بار با دقت بخونن. باور کنین انگشتام درد گرفت، لااقل اینو بخونین که دیگه اینا رو پست نزنم.)
سلام
نه بابا، شما مراحمی.
اینم یه پست کوچولوبرا امیر رضای خودمون:
خوبه یعنی چی؟ اگه یعنی اینکه آیا باهاش حال می کنی و ازش خوشت میاد، که هیچکسی نمی تونه جوابتو بده، باید خودت تست کنی، ولی اگه منظورت اینه که جوابگوی نیازت باشه و کارایی که می خوای رو با کمترین محدودیت انجام بده، بله، خوبه.
تا این حد که بری تو Activision, Konami, Ubisoft و EA کار کنی. حله؟ علی الخصوص که آنریل تنها انجینی هست توی دنیا، که اغلب شرکت های بازی سازی باهاش کار کردن، از جمله بزرگترین شرکتها که اینجا اسم بردم.تقریبا هر سال هم استخدام دارن براش تو زمینه آنریل. خلاصه بگم به قول فوتبالی ها در حد تیم ملی میشه پیشرفت کرد.
اینش دیگه به خودت بستگی داره.
خب چرا نپرسیدی.
جای پیشرفت رو که بالا توضیح دادم، ولی یعنی چی "جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی"؟ همین قدر بگم که Unreal Script ، هم یه زبون شی گرای کامل هست و هم یه زبون کاملا تخصصی برای ساخت بازی. خیلی از ویژگی هایی که تو زبونهای بقیه ی انجین های این فروم باید خودت بسازی و یا حداقل از کد بقیه کپی بزنی، به صورت Built-In داخل خود زبون پیاده شده. از جمله State و Replication که هیچ زبون دیگه ای که تو ایران استفاده میشه ندیدم داشته باشه.
و بله، اینو درست می دونی، UDK واقعا قدرتمندترین موتوره. نه فقط از نظر گرافیک.
به قول سعید جان اونا عموما بازی ساز نبودن. 100 بار گفتم، 100 بار دیگه هم اگه لازم باشه میگم. بازی سازی نیاز به 3 تا عنصر داره: علاقه / پشتکار / صبر .
حداقل میشه گفت عموم این افراد نه دومی رو داشتن و نه سومی رو.
شما هم من از نظر علاقت مطمئنم، ولی پشتکار و صبرتو خودت باید بفهمی. ربطی به UDK هم نداره، کلا برای یادگیری و ساخت یه بازی و موندن تو این حرفه لازمه.
اتفاقا کاملا برعکس. UDK اینقدر آسونه که افراد زیادی توش دووم نمیارن. برات جای تعجبه، نه؟
این جمله که گفتم کاملا درسته، شاید اگه پارسال یکی این حرفو به خودم می زد مسخرش می کردم، ولی این 6-5 ماهه تو P30World بهم ثابت شده.
دلیلش هم سادست، روند کار با ادیتور های UDK به طرز اعجاب آوری سادست (اعجاب آور از این نظر که تا به حال تو انجین هایی که تو ایران هست، همچین چیزی حتی نصف سادگی UDK هم وجود نداشته و افراد برای اولین بار تو عمرشون همچین چیزی رو می بینن).
سادگی روند کار رو همون ماه اول که اومدی توش تا حدودی درک می کنی. همین قدر بگم که برای بیش از 80 درصد کارها یه خط کد هم نیاز نیست بنویسی. تنظیم و توسعه دادن انیمیشن ها، ساخت فیزیک، ساخت LensFlare، ایجاد و مدیریت انواع نور، تنظیم تمامی خصیصه های صوتی و صدها کار ریز و درشت دیگه بدون حتی یه خط کد تو این انجین انجام میشه.
UDK بیش از 40 ادیتور ریز و درشت داره که تو هیچ کدوم کدی نمی نویسی. 3 تا از مهمتریناش ایناست:
1. Material Editor: چیزی که شما تا حالا توی تمامی انجین ها لازم بود براش صدها خط کد HLSL یا GLSL یا... بنویسی تا 4 تا شیدر برا بازیت درست کنی، اینجا بدون کد نویسی، با ادیتوری فوق العاده انعطاف پذیر انجام میشه، یه نمونشو می تونی تو مایا یا مکس 2011 ببینی (البته اونا ساده ترند، چون بحث Real-Time توشون نیست). کلا اکثر انجین های تجاری یه همچین چیزی دارن. (البته نه در این حد، حتی کرای انجین هم ادیتور متریالش خیلی ساده و ابتدایی هست و روند کارش قدیمیه)
2. Unreal Kismet: این یکیو که حتما وصفشو شنیدی. یه برنامه ی Visual Scripting هست، یعنی کد نویسی بدون یه خط کد نویسی(عجیبه نه؟). در حقیقت یه نودهایی با کد های از پیش تعیین شده وجود داره که شما بسته به نیازت ازشون استفاده می کنی و باعث می شه خیلی از قسمت های گیم پلی و طراحی مراحل بدون کد نویسی به اتمام برسه. البته هنوز لازمه کارای سطح پایین تر مثل AI، فیزیک پیشرفته و بیس گیم پلی رو با اسکریپت پیاده کنی، ولی قسمت اعظمی از کد مراحل با این ادیتور دیگه لازم نیست.
3. Unreal Matinee: از این ادیتور همین قدر بگم که این قدر قدرتمنده که ازش برای ساخت فیلم هم استفاده میشه. به فیلم هایی هم که با این ادیتور (یا نمونه های مشابه تو انجین های دیگه مثل ابزار بازی هالو) ساخته میشه هم میگن Machinima.
تو بازیت هم استفاده های زیادی داره. مثلا تمامی فیلم های بین مراحل، و فیلم اول و آخر بازی رو می تونی با این ادیتور بسازی. بر خلاف چیزی که بعضی از دوستان تو همین انجمن فکر می کنن که می گن Matinee کارش تنظیم دوربین های سینمایی بازی هست و مثلا یونیتی هم اینو داره، لازمه بگم تنظیم و ایجاد انیمیشن برای دوربین فقط 5% کاریه که این ادیتور برات انجام میده.
هزاران کار می تونی با این ادیتور بکنی، از جمله: باز و بسته کردن یه در با دهها افکت و صدا به صورت همزمان / طراحی آسانسور حتی به صورتی که احساس کنی مثل آسانسور واقعی شتاب و چرخ دنده های آسانسور دارن عکس العمل نشون میدن / Fade شدن دوتا مترال توی هم، مثلا یه جسم فلزی رو در نظر بگیر که آروم آروم از حالت عادی شروع می کنه یخ زدن، بعد از گذشت یه تایمی شروع می کنه آروم آروم داغ شدن تا جایی که مثل مواد مذاب آتشفشان بشه/ اجرا کردن انیمیشن های مختلف و ترکیبشون برای یه مدل / ...
دقت کن که همه ی این کارا بدون یه خط کد نویسی انجام میشه. حالا گرفتی چرا بچه ها جا می زنن؟ وقتی میان با این ادیتور ها یکی دو ماه کار می کنن، یه سریشون فکر می کنن بدون اسکریپت می تونن یه بازی بسازن مخصوصا وقتی کیسمت رو می بینن (که تعدادشونم متاسفانه کم نیست) و یه سری دیگه هم بی رو دروایستی بگم، پر رو میشن، کلا توقعشون از همه ابزاهای ساخت بازی میره بالا.
یارو خوب با کیسمت کار می کنه، 10 تا مرحله هم طراحی می کنه، بعد وقتی میره تو آنریل اسکریپت، توقع داره یه میکروفن بذاره در دهنش و بگه "بازی! تموم شو" و این طوری یهو قسمت برنامه نویسی بازی انجام بشه.خب مسلمه، کامپیوتر که در یه غار نیست با "سه سه می باز شو" گفتن کاری توش انجام بشه. مسلما هر چقدر هم ادیتور ها قوی باشن، اخرش بیس بازی باید کد نویسی بشه. 10 سال دیگه هم همین طوره، ربطی به زمان نداره. بار ها گفتم، انجین بدون کدنویسی وجود نداره، مطمئن باش تا موی منو شما سفید نشده هم همچین چیزی نمیاد. (اینو بگم، احتمالا الان این مثال آخری که زدم به نظرت بی ربط بیاد، ولی وقتی مثل من 4 تا آدم این جوری رو با چشات دیدی، می فهمی امروز چی گفتم)
کلا حدود 80 درصد کارایی که تو گیم استودیو و 60 درصد کارایی که تو یونیتی براشون کد می نویسی، اینجا به وسیله ی ادیتور ها انجام می شن.
شاید این توضیحات آخری خیلی طولان شد، ولی لااقل باعث میشه دید درستی راجع به قضیه پیدا کنی.
---------------------
در ضمن، من به شما نمی گم بیا UDK یا برو فلان انجین، من فقط یه سری اطلاعات دادم، تصمیم رو باید خودت بگیری. به حرفای منم اکتفا نکن، اگه لازمه برو یه هفته سرچ کن، اگه لازمه برو 2 تا بازیا که با UDK ساختن و رایگان هست رو دانلود کن خودت چکش کن. ولی هر کار می کنی، همین اول.
امیر رضا جان، از یه نظر با دوستان موافقم که می گن زودتر یکی رو انتخاب کن و از یه نظر مخالف. موافقم چون شما تا زمانی که یه تصمیم قطعی برا ابزارهات نگیری تو این صنعت داری فقط زمانتو هدر میدی. و مخالفم چون می گم باید وقت برا فکر کردن داشته باشی.
حالا هم توصیه ی من اینه، یه هفته 10 روز، از همین امروز که این پستو می خونی، وقت بذار و بشن فکر کن، تحقیق کن، مشورت کن، نمونه کار ببین، خلاصه هر کاری که لازمه برا تصمیم قطعی بگیری، به طوری که واقعا قطعی باشه، دوباره 2 ماه دیگه نیای بگی، خب اله، بله، می خوام انجین عوض کنم. اشکالی هم نداره یکی دو هفته دیر تر شروع کنی عوضش تصمیم قطعیتو گرفته باشی، اتفاقا خیلی هم خوبه.
فقط این 3 تا رو یادت باشه تو این هفته روش فکر کن: علاقه / پشتکار / صبر . می تونم تضمین کنم اگه حتی تو یکیشم ضعیف باشی، در آینده ای نزدیک به مشکل جدی می خوری. از من گفتن بود.
یه وقت هم فکر نکنی چون من UDK کارم، می خوام شما بیای UDK. این طور نیست، اتفاقا من ترجیح می دوم شما سفت بچسبی به گیم استودیو با علاقه / پشتکار / صبر ، تا اینکه بیای UDK و 3-2 ماه دیگه ولش کنی. بین این دو تا اولی رو ترجیح می دم.لااقل اون طوری یه پروژه ای رو تموم می کنی، هرچند کیفیت خوبی نداشته باشه.
بشین خوب فکراتو بکن، طوری برا تصمیمت زحمت بکش تو این یکی دو هفته که یک ماه، 6 ماه، دو سال دیگه حسرت نخوری. و یادت باشه هر تصمیمی گرفتی، درست یا اشتباه، قراره دیگه تا آخر باهاش بری.
فکراتو بکن. در هر صورت موفق باشی. بای.![]()
Last edited by tovamohammad; 17-09-2010 at 04:16. دليل: پر غلط غلوط D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)