تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 472 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

علت اصلیش جنس خیلی خوبیه که این دسته موتورها دارن! به همین دلیل نمیتونن فشار زیاد رو تحمل کنن! ولی دلایل دیگش برمیگرده به رانندگی فرد. شما اگه اروم دور بگیرید و یه رانندگی نرمال داشته باشید فک نکنم به این زودی ها دسته موتور پاره و یا شل کنید.دلایلش هم میتونه فشارهایی باشه که به موتور میاد. مثلا تیک اف و یا اینکه یکدفعه توی دنده یک گاز بدی و سریع ول کنی! یااینکه توی حرکت کلاج رو بگیری و بعد یکدفعه ول کنی، طوری که یکدفعه سرعت خودرو کم بشه. یا معکوسهای نابجا و شایدم به جا!

2. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    کوچه

پيش فرض

موقعی که روی حالت گاز هست وقتی پدال گاز در حالت بالا اومدنه یه صدایی از داخل کاپوت شنیده می شه ولی زمان سوخت بنزین این طوری نیست مشکل چی میتونه باشه؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علت اصلیش جنس خیلی خوبیه که این دسته موتورها دارن! به همین دلیل نمیتونن فشار زیاد رو تحمل کنن! ولی دلایل دیگش برمیگرده به رانندگی فرد. شما اگه اروم دور بگیرید و یه رانندگی نرمال داشته باشید فک نکنم به این زودی ها دسته موتور پاره و یا شل کنید.دلایلش هم میتونه فشارهایی باشه که به موتور میاد. مثلا تیک اف و یا اینکه یکدفعه توی دنده یک گاز بدی و سریع ول کنی! یااینکه توی حرکت کلاج رو بگیری و بعد یکدفعه ول کنی، طوری که یکدفعه سرعت خودرو کم بشه. یا معکوسهای نابجا و شایدم به جا!
    یکی از مسائلی که منو به شک انداخت که از دسته موتور باشه این بود که یه مقدار که با ماشین رانندگی می کردی این اتفاق میوفتاد یعنی ماشین وقتی سرد بود و تازه روشن کرده بودی نیم کلاژ باعث ایجاد هیچ ضربه و لرزشی نمی شد. بعد یه مقدار حرکت و ایستادن و راه رفتن پشت چراغ قرمز و استفاده از کلاژ نیم کلاژ باعث ایجاد ضربه و لرزش به ماشین می شد. انگار روی 100 تا دست انداز ریز داری رانندگی می کنی. برای همین به نظرم اومد مشکل از کلاژ باشه نه دسته دنده. دوستان اگه نظری دارن بگن. ممنون

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

می شه بگید دسته موتور کجاست گزینه ی6 می رو عکس توضیح بدهید؟
    در مدل موتور زیمنس یک دسته موتور که کل موتور را در سمت چپ بالا دیده میشود و دوسته کوتاه در پایین سمت راست دیده میشود

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

والا ماشین من هم یه مدت موقع نیم کلاژ به لرزش میوفتاد بردم تعمیرگاه گفتند صفحه کلاژ تاب داره. کلشو عوض کردن درست شد. اما یکی از دوستان همین مشکل رو داشت گفتن دسته موتور مشکل داره اونارو براش عوض کردن درست شد. حالا من موندم این مشکل دقیقا برای صفحه کلاژ هست یا دسته موتور. دوستان اگه تجربه داشتن بگن
    دوست گرامی هر یک از این دومورد موثر در لرزش موتور میباشد لازم به ذکر است که روغن گیربکس خارجی و خوب هم خیلی موثر در تعویض دنده و لرزش موتور و زوزه گیربکس میباشد چون روغن گیربکسی که ایران خودرو در اتومبیلهای صفر میریزد در حد روغن موتور با پایه 60W65 و باز یافتی و بصورت فله ای میباشد و شما اگر روغن گیربکس را یکبار تعویض کنید متوجه میشود که چقدر دنده ها راحت جا میرود و صدا زوزه و لرزش موتور خیلی کم و حتا محو میشود .... من توصیه میکنم از روغن گیربکس ادینول 75W90 یا 85W90 که محصول کشور آلمان میباشد و برای ماشینهای مدل بالای بنز و بی ام وی استفاده میشود استفاده کنید ... یکبار عوض کنید یک عمر راحت باشید لیتری 15 هزار تومان است و اگر کسی خواست بگوید تا آدرس بدهم .

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست گرامی هر یک از این دومورد موثر در لرزش موتور میباشد لازم به ذکر است که روغن گیربکس خارجی و خوب هم خیلی موثر در تعویض دنده و لرزش موتور و زوزه گیربکس میباشد چون روغن گیربکسی که ایران خودرو در اتومبیلهای صفر میریزد در حد روغن موتور با پایه 60W65 و باز یافتی و بصورت فله ای میباشد و شما اگر روغن گیربکس را یکبار تعویض کنید متوجه میشود که چقدر دنده ها راحت جا میرود و صدا زوزه و لرزش موتور خیلی کم و حتا محو میشود .... من توصیه میکنم از روغن گیربکس ادینول 75W90 یا 85W90 که محصول کشور آلمان میباشد و برای ماشینهای مدل بالای بنز و بی ام وی استفاده میشود استفاده کنید ... یکبار عوض کنید یک عمر راحت باشید لیتری 15 هزار تومان است و اگر کسی خواست بگوید تا آدرس بدهم .
    دوست من آدرس لطف می کنید؟ البته فکر کنم طبق قوانین انجمن باید پیغام خصوصی بدید و اینجا نمی تونید آدرس بدین. به هر حال اگه بصورت خصوصی آدرس بدین ممنون می شم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من ماشینم پایه گاز سوز مدل 90 داره صدی 12 می سوزونه داخل شهر خارج شهر صدی 7-8
    هنوز تنظیم موتور نبردم ولی فکر نکنم درست بشه با تنظیم
    راه چاره ای سراغ ندارید؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من ماشینم پایه گاز سوز مدل 90 داره صدی 12 می سوزونه داخل شهر خارج شهر صدی 7-8
    راه چاره ای سراغ ندارید؟

چرا فکر میکنید با تنظیم موتور مشکل برطرف نمیشه ؟
    چون مصرف خارج شهرتون درسته احتمال 100 درصد با تنظیم موتور ( دیاگ یا تنظیم کامپیوتری انژکتور سوپاپ )قطعا مشکل حل شدنیست .

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

راه چاره ای سراغ ندارید؟
    مصرفش انچنان هم که فکر میکنی بالا نیست من سایت ایران خودرو نگاه انداختم داخل شهر همون 12 تا رو نوشته تو جاده 6 تا نوشته که خیلی فاصله نداره الکی حساس نشو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مصرفش انچنان هم که فکر میکنی بالا نیست من سایت ایران خودرو نگاه انداختم داخل شهر همون 12 تا رو نوشته تو جاده 6 تا نوشته که خیلی فاصله نداره الکی حساس نشو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب اینجوری باشه باید به فکر تعویضش باشم
    من فکر می کردم که خیلی زیاد باشه صدی 10 هست البته طبق حرف دوستان که این ماشین رو داشتن و میگفتن سوختش به این شکله
    خودم نظرم روی 405 TU5 هست. اگه این درست نشه باید برم دنبال این
    پ.ن
    آقا این سمند LX معمولیه
    ماله EF7 هست این XU7 هست. کلی با هم فرق دارن. متاسفانه سایت کامل ایرانخودرو اصلا جزییات EF7 رو حذف کرده !
    Last edited by mhroozbeh; 02-12-2012 at 11:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •