سلام
من اون اوایل که این گوشی رو گرفتم تونستم یه جوری فیلم برداریشو بزارم روی فرمت mp4 ولی الان هرکجاش که می گردم پیداش نمی کنم .
کسی میدونه ؟
سلام
من اون اوایل که این گوشی رو گرفتم تونستم یه جوری فیلم برداریشو بزارم روی فرمت mp4 ولی الان هرکجاش که می گردم پیداش نمی کنم .
کسی میدونه ؟
ممکنه یکی از دوستان این تنظیمات وی پی ان رو بذاره؟ شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم
دوستان آیا آندروید برای امنیا لایت ریپلیز شده یا باید حالا حالا ها منتظر باشیم؟
اپلیکیشن های آندروید محشره
دوستم که اکسپریا داره آندروید نصب کرده روش . از لحاظ سخت افزاری که امنیا لایت خیلی سرتر از اکسپریاست...
اگه هست راهنمایی کنید تا نصب کنیم
بستگی به سخت افزار نداره!
باید برای هر گوشی کوک کنن تا بشه حداقل از امکانات گوشی استفاده کرد،چون تو بیشتر گوشی ها همه امکانات مثل تماس،دوربین و ... جواب نمی ده!
بیشتر سرگرمیه!
ولی خوب تو بعضی ها هم جواب میده و حتی از خوده وین مو هم بهتره!
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
پیدا کردی،اینجا هم بگو!
ممنون!
من که نمی تونم کمک کنم،شما اگه تونستی ما رو کمک کن!
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
دقیقا!
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
این جا ایرانه!![]()
[QUOTE=mamsana;5529554]بستگی به سخت افزار نداره!
باید برای هر گوشی کوک کنن تا بشه حداقل از امکانات گوشی استفاده کرد،چون تو بیشتر گوشی ها همه امکانات مثل تماس،دوربین و ... جواب نمی ده!
بیشتر سرگرمیه!
ولی خوب تو بعضی ها هم جواب میده و حتی از خوده وین مو هم بهتره!
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
بزرگترین مشکلیکه برا کوک اندروید برا امنیاهست cpu گوشی هست چون اندروید و کلا سیستم های لینوکسی از این cpu پشتیبانی نمیکنن. برا همین پرت اندرویدو ابونتو برا این گوشی تا الان طول کشیده. بعد هم میمونه رزولیشن صفحه. که کار زیاد سختی نیست. باید صبر کنید هر وقت برا امنیا 2 امد برا لایت هم زود مییاد. البته الان برا امنیا 2 امده ولی خیلی ناقصه پس چیزی نمونده که این گوشی هم اندروید داربشه.
ولی در مورد سرگرمی بودن این سیستم. در حال حاضر برای xperia فقط دوربین و نشانگر باطری کار نمیکنه البته اینترنت هم 1 کم میلنگه البته 1 کم با اپرا درسته. بقیه چیز ها کامل شده. ولی مونده تا بشه به عنوان 1 سیستم عامل ازش استفاده کرد. من تا2 روز هم با حاش کار کردم چون هم نرم افزار میشه روش ریخت هم بازی.
سلام
یکی از دوستان گفته بود که یه رامی رو نصب کرده که ظاهر تاچ فلو داره و هم اینکه باگ هم نداره
میشه زحمت بکشه لینکشو بزاره؟
يعني چي اينجا ايران است!چون ايرانه نميتونم ويندوزم رو آپديت كنم؟حالا كه يه بار محصول قانوني با سريال منحصر بفرد داريم اينطوري!
اما ربطي به ايران بودن نداره ها ! نميفهمم منظورت چيه!يعني مايكروسافت ساپورت نميكنه؟من كه هر روز دارم وين لپ تاپم كه تازه كپي هم هست آپديت ميكنم!چه جورياست؟
----------------------------------------
دوستان من یه جستجویی کردم و دیدم گویا این مشکل عدم آپدیت ویندوز مشکله ماکروسافته و ربطی به ایران بودن ما نداره !
لینک زیر شاهد این مدعاست :
تعداد زیادی از کاربران در سراسر دنیا این مشکل رو دارن و جملگی کد خطای دریاتیشون موقع آپدیت اینه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
80072ee7
جالبه که نمایند ماکروسافت گفته که این مربوط به سازندگان گوشی و مشکل از اینه که سازندگان هسته گوشی که ویندوز روش نصبه رو برمیدارن و هرکدوم به سلیقه و میل خودشون تجهیزش میکنن و این دلیل رو علت عدم آپدیت معرفی کردن! مسخره ها !
سعی میکنم بفهمم این مشکل حل شده یا نه...لطفاً اگر شما هم راه حلی پیدا کردین مطرح کنید
Last edited by manmikrobam; 19-10-2010 at 00:48.
با درود
براي وارد كردن تنظيمات v p n و ساخت كانكشن مربوطه به قسمت زير تشريف ببريد
setting/advance setting/connection/connections/tab task
Last edited by manmikrobam; 18-10-2010 at 23:38.
سلام دوستان من هر نو رام ی رو که بگین توی گوشیم تست کردم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اولین رام ی که روی گوشیم نصب بود بهترینشه حالا کسی میدونه از کجا گیر بیارمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ b7300xxja1 این رامو میگم !!! خیلی گشتم نیست![]()
فک کنم باید کیفیتشو تغییر بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)