تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 253 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه Moh3nB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

من اون اوایل که این گوشی رو گرفتم تونستم یه جوری فیلم برداریشو بزارم روی فرمت mp4 ولی الان هرکجاش که می گردم پیداش نمی کنم .

کسی میدونه ؟

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممکنه یکی از دوستان این تنظیمات وی پی ان رو بذاره؟ شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان آیا آندروید برای امنیا لایت ریپلیز شده یا باید حالا حالا ها منتظر باشیم؟

اپلیکیشن های آندروید محشره
    دوستم که اکسپریا داره آندروید نصب کرده روش . از لحاظ سخت افزاری که امنیا لایت خیلی سرتر از اکسپریاست...
    اگه هست راهنمایی کنید تا نصب کنیم

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

دوستان آیا آندروید برای امنیا لایت ریپلیز شده یا باید حالا حالا ها منتظر باشیم؟

اپلیکیشن های آندروید محشره
    دوستم که اکسپریا داره آندروید نصب کرده روش . از لحاظ سخت افزاری که امنیا لایت خیلی سرتر از اکسپریاست...
    اگه هست راهنمایی کنید تا نصب کنیم

بستگی به سخت افزار نداره!
    باید برای هر گوشی کوک کنن تا بشه حداقل از امکانات گوشی استفاده کرد،چون تو بیشتر گوشی ها همه امکانات مثل تماس،دوربین و ... جواب نمی ده!

بیشتر سرگرمیه!
    ولی خوب تو بعضی ها هم جواب میده و حتی از خوده وین مو هم بهتره!

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

سلام

من اون اوایل که این گوشی رو گرفتم تونستم یه جوری فیلم برداریشو بزارم روی فرمت mp4 ولی الان هرکجاش که می گردم پیداش نمی کنم .

کسی میدونه ؟
    پیدا کردی،اینجا هم بگو!

ممنون!

من که نمی تونم کمک کنم،شما اگه تونستی ما رو کمک کن!

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

این روش پاک کردن صورت مسئله هست نه حل مسئله بله اینجوری از شر شرتکات نرم افزار ها خلاص میشین ولی باز نرم افزار رو نصب شده باید دونست

دقیقا!

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

راستی شما win update کردید؟
    برای من نمیشه...یه مدت پروسس میکنه اما ته اش میگه که ناموفق بوده و میگه تاریخ و ساعت رو چک کنید ! اما اونها درسته ! کسی همپین مشکلی داشته؟
    ...
    این جا ایرانه!

5. 2 کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[QUOTE=mamsana;5529554]بستگی به سخت افزار نداره!
    باید برای هر گوشی کوک کنن تا بشه حداقل از امکانات گوشی استفاده کرد،چون تو بیشتر گوشی ها همه امکانات مثل تماس،دوربین و ... جواب نمی ده!

بیشتر سرگرمیه!
    ولی خوب تو بعضی ها هم جواب میده و حتی از خوده وین مو هم بهتره!

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

بزرگترین مشکلیکه برا کوک اندروید برا امنیاهست cpu گوشی هست چون اندروید و کلا سیستم های لینوکسی از این cpu پشتیبانی نمیکنن. برا همین پرت اندرویدو ابونتو برا این گوشی تا الان طول کشیده. بعد هم میمونه رزولیشن صفحه. که کار زیاد سختی نیست. باید صبر کنید هر وقت برا امنیا 2 امد برا لایت هم زود مییاد. البته الان برا امنیا 2 امده ولی خیلی ناقصه پس چیزی نمونده که این گوشی هم اندروید داربشه.

ولی در مورد سرگرمی بودن این سیستم. در حال حاضر برای xperia فقط دوربین و نشانگر باطری کار نمیکنه البته اینترنت هم 1 کم میلنگه البته 1 کم با اپرا درسته. بقیه چیز ها کامل شده. ولی مونده تا بشه به عنوان 1 سیستم عامل ازش استفاده کرد. من تا2 روز هم با حاش کار کردم چون هم نرم افزار میشه روش ریخت هم بازی.

7. 3 کاربر از ho33einf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان گفته بود که یه رامی رو نصب کرده که ظاهر تاچ فلو داره و هم اینکه باگ هم نداره
    میشه زحمت بکشه لینکشو بزاره؟

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manmikrobam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است

پيش فرض

يعني چي اينجا ايران است!چون ايرانه نميتونم ويندوزم رو آپديت كنم؟حالا كه يه بار محصول قانوني با سريال منحصر بفرد داريم اينطوري!
    اما ربطي به ايران بودن نداره ها ! نميفهمم منظورت چيه!يعني مايكروسافت ساپورت نميكنه؟من كه هر روز دارم وين لپ تاپم كه تازه كپي هم هست آپديت ميكنم!چه جورياست؟

----------------------------------------

دوستان من یه جستجویی کردم و دیدم گویا این مشکل عدم آپدیت ویندوز مشکله ماکروسافته و ربطی به ایران بودن ما نداره !
    لینک زیر شاهد این مدعاست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تعداد زیادی از کاربران در سراسر دنیا این مشکل رو دارن و جملگی کد خطای دریاتیشون موقع آپدیت اینه :
    80072ee7

جالبه که نمایند ماکروسافت گفته که این مربوط به سازندگان گوشی و مشکل از اینه که سازندگان هسته گوشی که ویندوز روش نصبه رو برمیدارن و هرکدوم به سلیقه و میل خودشون تجهیزش میکنن و این دلیل رو علت عدم آپدیت معرفی کردن! مسخره ها !

سعی میکنم بفهمم این مشکل حل شده یا نه...لطفاً اگر شما هم راه حلی پیدا کردین مطرح کنید
    Last edited by manmikrobam; 19-10-2010 at 00:48.

داره خودمونی میشه manmikrobam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است

پيش فرض

با درود
    براي وارد كردن تنظيمات v p n و ساخت كانكشن مربوطه به قسمت زير تشريف ببريد
    setting/advance setting/connection/connections/tab task
    Last edited by manmikrobam; 18-10-2010 at 23:38.

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

سلام دوستان من هر نو رام ی رو که بگین توی گوشیم تست کردم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اولین رام ی که روی گوشیم نصب بود بهترینشه حالا کسی میدونه از کجا گیر بیارمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ b7300xxja1 این رامو میگم !!! خیلی گشتم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام

کسی میدونه ؟
    فک کنم باید کیفیتشو تغییر بدی

14. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •