بحث فقط سر خازنیه که یکی یدونه نوکیا اینه!1 من اصلا به تاچ مقاومتی پول نمی دم
ان900 که سیمبیان نیست و باید بگم خیلی بزرگخه اصلا تو جیبم جا نمیشه باید همه عوامل دست به دیت هم بده تا مورد مطلبوبی بدست بیاد.
ان97 که جای خود دارد عزیز دلم. بله ان97 ممکنه بهتر باشه ولی مقاومتی بودنش واسه من خیلی بده. باید بگم هم که کلا مشخصات سخت افزاری این دو گوشی یکی هستند و یکم تو نرم افزارها فرق دارن و تو رم. من ان97 داشتم تو دستم هنگشو به چشمم دیدم ولی اینو نمی گم بیای بزنی تو سرم که گفتم ان97 بده
در مورد سار بحث های زیادی شده که زیاد حوصله بحث در این مجال رو نمی بینم ولی باید بگم تمام این گوشی ها مجوز قانونی FCC رو واسه سار دارن یه دهم دو هم سار هم تفاوتی تو گوشی نمی کنه کسی باشه که به سار گوشی خیلی حساس باشه مثل من باید ان95 معمولی یا ان90 یا 6700 یا 6300 باید بخره و یا 600 اسلاید که سار اینا خیلی خیلی پایین و در بیشترین مورد از 0.5وات بر کیلیوگرم در هر 10گرم بافت بدن در عرض 6 ثانیه بیشتر نیست
.gif)
من خودم گوش و سرم به امواج الکترومغناطیس گوشی حساسه و در مورد سار خودم یلی هستم ولی باید بگم یک دهم دو هم زیاد تفاوتی حاصل نخواهد کرد
من تعصبی نیستم سونی اریکسون رو بهترین تو هدفون و واکمن میدونم
نوکیا تو دوربین وبرنامه و اسم و رسم وبعضی عوامل دیگه
سامسوسنگ و موتو هم استفاده نمی کنم ولی ساسونگ بدک نیست
این کجاش تعصبه . باید بگم ایکس 10 سونی اریکسون واقعا محشره یا دبیلو995 یا بعضی از مدلهای سامسونگ
خوشبختانه در سنی نیستم که بشینم تعصبی فکر کنم یا عمل کنم یا با حرف و تق و توق این و اون فوری از جا بشم
خواهش می کنم بحث رو به جدل نکش . من خیلی دوست دارم و بهت احترام خاصی قائلم دوس ندارم با هیچ و پوچ دوستیمون کدر بشه. فقط بحث رو علمی کنیم و مودبانه و متین باهم بحث کنیم خوشحال میشم