تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 323 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

حالا چرا میزنی ؟
    مگر من اینجوریش کردم؟

سیمکارت که عوض نمیشه زیاد.
    اما شارژ خالی بشه چی؟میپره یا نه؟

کلا مشکل ضایعیه.
    من کی زدم عزیز دلم دارم چوبکاریت می کنم

گوشی دشارز کامل نمیشه همیشه مقداری رو قبل از خالی شدن فول نگه میداره واسه ای نکار این پرسیدن نداره همه گوشی ها اینجورین حتی 1200

اگه مشکل ضایعی بود نوکیا تولیدش نمی کرد اینقده خریدار هم واسش پیدا نمی شد اینجوریتان نیس سخت نگیر مشکل ضایع به چیزای دیگه ای می گن

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

عزیزم اینو بر چه اساسی میگی؟
    N900 و N97 از نظر امکانات خیلی جلوتر از X6 هستند!
    از نظر امتیاز توی نظر سنجی ها هم خیلی جلوتر و برتر هستند!

n900 میانگین 8.5 از 10 امتیاز گرفته!
    N97 میانگین 8.4 از 10 امتیاز گرفته!
    ولی X6 16GB میانگین 7.8 و X6 32GB میانگین 7.6 امتیاز گرفته!

میزان سار X6 هم از N97 و هم از N900 بیشتر هست!

فکر نمیکنی کمی تعصبی داری نظر میدی؟ خوب اگه دلیل قابل قبول داری خوشحال میشم بشنوم!!!
    بحث فقط سر خازنیه که یکی یدونه نوکیا اینه!1 من اصلا به تاچ مقاومتی پول نمی دم

ان900 که سیمبیان نیست و باید بگم خیلی بزرگخه اصلا تو جیبم جا نمیشه باید همه عوامل دست به دیت هم بده تا مورد مطلبوبی بدست بیاد.
    ان97 که جای خود دارد عزیز دلم. بله ان97 ممکنه بهتر باشه ولی مقاومتی بودنش واسه من خیلی بده. باید بگم هم که کلا مشخصات سخت افزاری این دو گوشی یکی هستند و یکم تو نرم افزارها فرق دارن و تو رم. من ان97 داشتم تو دستم هنگشو به چشمم دیدم ولی اینو نمی گم بیای بزنی تو سرم که گفتم ان97 بده

در مورد سار بحث های زیادی شده که زیاد حوصله بحث در این مجال رو نمی بینم ولی باید بگم تمام این گوشی ها مجوز قانونی FCC رو واسه سار دارن یه دهم دو هم سار هم تفاوتی تو گوشی نمی کنه کسی باشه که به سار گوشی خیلی حساس باشه مثل من باید ان95 معمولی یا ان90 یا 6700 یا 6300 باید بخره و یا 600 اسلاید که سار اینا خیلی خیلی پایین و در بیشترین مورد از 0.5وات بر کیلیوگرم در هر 10گرم بافت بدن در عرض 6 ثانیه بیشتر نیست من خودم گوش و سرم به امواج الکترومغناطیس گوشی حساسه و در مورد سار خودم یلی هستم ولی باید بگم یک دهم دو هم زیاد تفاوتی حاصل نخواهد کرد

من تعصبی نیستم سونی اریکسون رو بهترین تو هدفون و واکمن میدونم
    نوکیا تو دوربین وبرنامه و اسم و رسم وبعضی عوامل دیگه
    سامسوسنگ و موتو هم استفاده نمی کنم ولی ساسونگ بدک نیست
    این کجاش تعصبه . باید بگم ایکس 10 سونی اریکسون واقعا محشره یا دبیلو995 یا بعضی از مدلهای سامسونگ

خوشبختانه در سنی نیستم که بشینم تعصبی فکر کنم یا عمل کنم یا با حرف و تق و توق این و اون فوری از جا بشم

خواهش می کنم بحث رو به جدل نکش . من خیلی دوست دارم و بهت احترام خاصی قائلم دوس ندارم با هیچ و پوچ دوستیمون کدر بشه. فقط بحث رو علمی کنیم و مودبانه و متین باهم بحث کنیم خوشحال میشم

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

------------------------
    اتفاقا از نظر من این گوشی بهترین گوشی حال حاظ تاچ نوکیا نیست چون اگر بود نوکیا این گوشی را با سری N نام گذاری می کرد حتی در مورد تاچ خازنی توضیح بدم که شاید همه شما فکر می کنید تکنولوژی خوب و جدیدیه اما قابل توجه شما این تکنولوژی اولین بار روی تلویزین سیاه و سفید شرکت فیلیپس استفاده شد که تقریبا یک نمونه از تولیدات سال 1362 این شرکت را ما در کلاس عملی الکترونیک نگاه کردیم که از این تکنولوژی در دکمه های تعویض شبکه استفاده شده بود و با لمس مستقیم پوست با دکمه شبکه عوض می شد! اینطور که من شنیدم گوشی N8 هم قرار نیست خازنی باشه! و همین گوشی تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره و اگر بیشتر دقت کنیم ایرادهای خیلی زیادی از این گوشی پیدا می شه و اگر رتبه دهی برنامه Sppedy Go را به این گوشی مد نظر دارید بگم که این برنامه باگ زیادی داره و غیر از گوشی اون دوستمون دیگه هیچ X6 دیگه ای این رتبه را نگرفت در کل بهتره با تعصب به یک گوشی نگاه نکنیم
    موفق باشی
    دوست من بنده نمیگم که اسپانسر نوکیام من نظر شخصی خودمو گفتم الان تو خونمون ان97 هستش ایکس 6 هستش ایکس 10 و ان900 حتی یکی دو مدل سامسونگ و هاش تی سی من چون بودجه زیاد نداشت مو بیشتر نوکیا استفاده می کردم همین رو برتر دیدم.
    در مورد تاچ خازنی باید بگم خیر ان8 خازنیه و کلا بگم دیگه گوشی ها داره خازنی میاد بیرون . و یکس 6 اولین تجربه خازنی نوکیاست و همیشه اولین بهترین نخواهد بود. در مورد N نامگذاری نشدن این گوشی باید بگم این گوشی تو رده اسمارت فون و کلاس اکپرس میوزیک هاست نه N گوشی های N گوشی های برنامه خور و ویژه ان کارا ساخته شدن جون میدن واسه گیم واین حرفا. حتی اسمارت فون ها زیاد د وربین خوبی هم نداشتند که ان8 ااومد این حرف رو تکذیب کرد!!!
    حتی در مورد آنتن دهی باید بگم که اسمارت فون ها آنتن دهی زیاد قوی هم ندارند نسبت به سایرین. تنها سار ملاک نیست که سار زیاد باشه پس آنتن قوی خیر!

بد نیست در مورد مزایا و معایب تاچ ها این مطالب رو بخونید که تاچ خازنی برتره

تکنولوژی تاچ اسکرین Touch Screen
    سلام دوستان این مطلب رو خوندم برام جالب بود
    گفتمبرا شما هم بزارم شاید خوشتون بیاد

بسیاری از ما تا کنون یا با صفحه نمایش‌های لمسی کارکرده‌ایم، یا دست کم یکی از آن‌ها را در دست دوستان‌مان دیده‌ایم. صفحه نمایش‌هایلمسی هیچ تفاوتی با صفحه نمایش‌های معمولی ندارند. تفاوت یک صفحه نمایش لمسی با یکصفحه نمایش معمولی در واقع به صفحه‌ی دیگری با نام Touch Screen Panel برمی‌گردد کهسنسورهای مختلفی دارد و بر روی صفحه نمایش اصلی قرار می‌گیرد. برای تژشخیص محل لمسدر یک صفحه نمایش لمسی، از تکنولوژی‌های مختلفی استفاده می‌شود. در حالت کلی یا شمابه وسیله‌ی انگشت دست صفحه را لمس می‌کنید، یا از یک وسیله‌ی مخصوص به نام Stylus برای اشاره بر روی صفحه استفاده می‌کنید. در این جا به بررسی انواع صفحه نمایش‌هایلمسی، تفاوت‌ها و کاربردهای هر کدام می‌پردازیم.

صفحه نمایش نوع Resistive

یک صفحه نمایش لمسی نوع Resistive از چند لایه‌ی مختلف تشکیل شده است. دو صفحه با فاصله‌ی اندکی به صورتموازی با هم و بر روی یک‌دیگر قرار گرفته‌اند. بر روی هر دو صفحه تکه‌های بسیارکوچک فلزی قرار گرفته که در حالت عادی در تماس با یک‌دیگر نیستند. وقتی شما با دستیا هر وسیله‌ی دیگری کمی فشار بر روی صفحه وارد می‌کنید، دو قسمت فلزی در آن ناحیهبا یک‌دیگر تماس پیدا می‌کنند و خبر این تماس به یک مدار خارجی فرستاده می‌شود تابعد از تجزیه و تحلیل، عملیات مربوطه انجام شود.

ما این موضوع را به طوربسیار ساده بیان کردیم، در حالی که این عملیات به همین سادگی انجام نمی‌شود. درواقع برخورد این دو فلز با هم باعث تغییر جریان الکتریکی در مدار خارجی شده وپردازنده‌ی خارجی از روی میزان تغییر این جریان به مکانی که شما آن را لمس کرده‌ایدپی می‌برد. خروجی این نوع صفحات قابل لمس بین چهار تا هشت سیم است. به طور مثال درنوع چهارتایی چهار فلز به صورت مربعی در کنار هم قرار گرفته‌اند. این نوع صفحهنمایش‌ها از لحاظ قیمت ارزان‌تر از انواع دیگر هستند، ولی سطح خارجی آن که شما درتماس با آن هستید نسبت به ضربه بسیار حساس است و در اثر تماس با اشیای تیز خش برمی‌دارد. مزیت این نوع صفحات در این است که نسبت به رطوبت و گرد و غبار مقاومهستند. به دلیل وجود تکه‌های فلزی در زیر صفحه لمسی، شما در تماس مستقیم با حس‌گرنیستید. این نوع صفحه نمایش‌ها در تماس با هر شی‌ای از خود عکس‌العمل نشان می‌دهندو تماس با دست در این نوع صفحات ضروری نیست.

عیب این نوع صفحات لمسی این است که وضوح صفحه نمایشرا به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهند. صفحه نمایش Resistive در بسیاری ازکامپیوترهای جیبی و Tablet Pcها استفاده می‌شود.

صفحه نمایش نوع Capacitive
    صفحه نمایش لمسی نوع Capacitive از سنسورهای متعددی تشکیل شده است. این سنسورها از جنس اکسید ایندیوم و سرب می‌باشند و ترکیبی از دو ماده‌ی شیمیایی با فرمول‌های In2O3 و SnO2 هستند. نحوه‌ی کار این سنسورها به این ترتیب است که در همه‌ی سنسورها همواره جریان الکتریکی ثابتی در حال عبور است. در نتیجه، همیشه در داخل هر سنسور تعداد ثابتی الکترون در حال حرکت‌اند. سنسورها به یک کنترل‌کننده هم متصل هستند. همان طور که می‌دانید بدن انسان رسانا ست و دارای تعدادی الکترون است. در نتیجه، در اثر لمس این نوع صفحات لمسی با دست، و به دلیل وجود اختلاف پتانسیل بین دست و صفحه‌ی لمسی، تعدادی الکترون از دست به آن منتقل می‌شود و این باعث تغییر جریان در سنسوری می‌شود که شما آن را لمس کرده‌اید. تغییر جریان این سنسور به کنترل‌کننده منتقل می‌شود و محل لمس تشخیص داده خواهد شد.

نکته‌ی قابل توجه در این نوع صفحات لمسی آن است که یا باید به وسیله‌ی انگشت آن را لمس نمایید یا به وسیله‌ی Stylus مخصوصی که از جنس فلز باشد و بتواند الکترون را از دست شما به صفحه لمسی انتقال دهد. پس، اگر دستکش به دست داشته باشید، نمی‌توانید با این نوع صفحات کار کنید. قابل ذکر است که برخلاف نوع قبلی، این نوع صفحات کیفیت صفحه‌ی زیرین خود را کاهش نمی‌دهند. آیفون، محصول شرکت اپل یکی از بارزترین نمونه‌های این نوع صفحات لمسی است.

6. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بحث فقط سر خازنیه که یکی یدونه نوکیا اینه!1 من اصلا به تاچ مقاومتی پول نمی دم

ان900 که سیمبیان نیست و باید بگم خیلی بزرگخه اصلا تو جیبم جا نمیشه باید همه عوامل دست به دیت هم بده تا مورد مطلبوبی بدست بیاد.
    ان97 که جای خود دارد عزیز دلم. بله ان97 ممکنه بهتر باشه ولی مقاومتی بودنش واسه من خیلی بده. باید بگم هم که کلا مشخصات سخت افزاری این دو گوشی یکی هستند و یکم تو نرم افزارها فرق دارن و تو رم. من ان97 داشتم تو دستم هنگشو به چشمم دیدم ولی اینو نمی گم بیای بزنی تو سرم که گفتم ان97 بده

در مورد سار بحث های زیادی شده که زیاد حوصله بحث در این مجال رو نمی بینم ولی باید بگم تمام این گوشی ها مجوز قانونی FCC رو واسه سار دارن یه دهم دو هم سار هم تفاوتی تو گوشی نمی کنه کسی باشه که به سار گوشی خیلی حساس باشه مثل من باید ان95 معمولی یا ان90 یا 6700 یا 6300 باید بخره و یا 600 اسلاید که سار اینا خیلی خیلی پایین و در بیشترین مورد از 0.5وات بر کیلیوگرم در هر 10گرم بافت بدن در عرض 6 ثانیه بیشتر نیست من خودم گوش و سرم به امواج الکترومغناطیس گوشی حساسه و در مورد سار خودم یلی هستم ولی باید بگم یک دهم دو هم زیاد تفاوتی حاصل نخواهد کرد

من تعصبی نیستم سونی اریکسون رو بهترین تو هدفون و واکمن میدونم
    نوکیا تو دوربین وبرنامه و اسم و رسم وبعضی عوامل دیگه
    سامسوسنگ و موتو هم استفاده نمی کنم ولی ساسونگ بدک نیست
    این کجاش تعصبه . باید بگم ایکس 10 سونی اریکسون واقعا محشره یا دبیلو995 یا بعضی از مدلهای سامسونگ

خوشبختانه در سنی نیستم که بشینم تعصبی فکر کنم یا عمل کنم یا با حرف و تق و توق این و اون فوری از جا بشم

خواهش می کنم بحث رو به جدل نکش . من خیلی دوست دارم و بهت احترام خاصی قائلم دوس ندارم با هیچ و پوچ دوستیمون کدر بشه. فقط بحث رو علمی کنیم و مودبانه و متین باهم بحث کنیم خوشحال میشم
    عزیز من شما میگید که X6 بهترین گوشی تاچ نوکیا هست، ولی تنها برتریش رو تاچ خازنی+ کیفیت صدا رو میتونید بگید!
    برای موزیک و آهنگ بله شاید بهترین باشه ولی بعنوان یک گوشی همه کاره اصلا شانسی نداره!
    شما تمام امکانات N97 و گوشی های مشابه رو نادیده میگیرید و فقط به تاچ خازنی X6 تکیه می کنید!

من X6 رو 2 3 ساعت تست کردم(مال یکی از دوستان بود)، اختلاف چندانی توی حساسیت تاچش ندیدم! و در مقابل N97 که 3.5 اینچی هست ,x6 نمایشگرش جالب نبود(از نظر سایزش میگم)

در کل برای اینکه یک گوشی رو بهترین درنظر بگیریم باید در تمام موارد بهترین باشه یا حداقل در اکثر موارد! ولی X6 فقط در 2 مورد توان رقابت با همه رده ها رو داره!

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

پس8گیگش ایران اومده

این سایتی که آدرس دادین یوزرنیم پسورد می خواد.
    ببخشید دوست عزیز یادم رفت User و pass رو بدم
    user= aslani
    pass= aslani

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

سلام بچه ها
    ازوقتی nokia ovi map 3.04 رو نصب کردم بعدش نقشه های ایرانم ریختم توش تو برنامه اون قسمتی که میزنه چند کیلو بایت از ستلایت گرفته یه خط روشه و دیگه موقعیت منو نمیزنه
    وقتی میزنم موقعیت من رو پیدا کن کلی طول میکشه و همش میزنه serching my position نمیدونم چه مرگشه
    شما اول باید به ماهواره ها کانکت بشین و بعد گزینه My Position رو بزنید
    این کار رو ابتدا از برنامه Location انجام بدین و بعد از وصل شدن از My position رو بزنید
    جهت کسب اطلاعات بیشتر از دوست خوبم Nokia_N95 که متخصص این کار هست مشاوره بگیر.

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

عزیزم اینو بر چه اساسی میگی؟
    از نظر امتیاز توی نظر سنجی ها هم خیلی جلوتر و برتر هستند!

n900 میانگین 8.5 از 10 امتیاز گرفته!
    N97 میانگین 8.4 از 10 امتیاز گرفته!
    ولی X6 16GB میانگین 7.8 و X6 32GB میانگین 7.6 امتیاز گرفته!

میزان سار X6 هم از N97 و هم از N900 بیشتر هست!

فکر نمیکنی کمی تعصبی داری نظر میدی؟ خوب اگه دلیل قابل قبول داری خوشحال میشم بشنوم!!!
    شما بر چه اساسی میگید نه ؟!!!
    دلایل خودتون رو بگید که چرا n97 بهتره!!!
    ما هم دلایل x6 رو میگیم که چرا بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

------------------------
    اتفاقا از نظر من این گوشی بهترین گوشی حال حاظ تاچ نوکیا نیست چون اگر بود نوکیا این گوشی را با سری N نام گذاری می کرد حتی در مورد تاچ خازنی توضیح بدم که شاید همه شما فکر می کنید تکنولوژی خوب و جدیدیه اما قابل توجه شما این تکنولوژی اولین بار روی تلویزین سیاه و سفید شرکت فیلیپس استفاده شد که تقریبا یک نمونه از تولیدات سال 1362 این شرکت را ما در کلاس عملی الکترونیک نگاه کردیم که از این تکنولوژی در دکمه های تعویض شبکه استفاده شده بود و با لمس مستقیم پوست با دکمه شبکه عوض می شد! اینطور که من شنیدم گوشی N8 هم قرار نیست خازنی باشه! و همین گوشی تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره و اگر بیشتر دقت کنیم ایرادهای خیلی زیادی از این گوشی پیدا می شه و اگر رتبه دهی برنامه Sppedy Go را به این گوشی مد نظر دارید بگم که این برنامه باگ زیادی داره و غیر از گوشی اون دوستمون دیگه هیچ X6 دیگه ای این رتبه را نگرفت در کل بهتره با تعصب به یک گوشی نگاه نکنیم
    موفق باشی
    اینکه گوشی های خوب نوکیا باید تو گروه N باشه رو قبول ندارم
    شما اشتباه شنیدین N8 هم خازنیه! Apple 4g هم خازنیه.کلا خازنی یه چیزه دیگست
    در مورد این مطلب تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

عزیز من شما میگید که X6 بهترین گوشی تاچ نوکیا هست، ولی تنها برتریش رو تاچ خازنی+ کیفیت صدا رو میتونید بگید!
    برای موزیک و آهنگ بله شاید بهترین باشه ولی بعنوان یک گوشی همه کاره اصلا شانسی نداره!
    شما تمام امکانات N97 و گوشی های مشابه رو نادیده میگیرید و فقط به تاچ خازنی X6 تکیه می کنید!

من X6 رو 2 3 ساعت تست کردم(مال یکی از دوستان بود)، اختلاف چندانی توی حساسیت تاچش ندیدم! و در مقابل N97 که 3.5 اینچی هست ,x6 نمایشگرش جالب نبود(از نظر سایزش میگم)

در کل برای اینکه یک گوشی رو بهترین درنظر بگیریم باید در تمام موارد بهترین باشه یا حداقل در اکثر موارد! ولی X6 فقط در 2 مورد توان رقابت با همه رده ها رو داره!
    کدوم تمام امکانات ؟ خیلی از اینها تو ایران به درد نمیخوره!
    در ضمن اول قیمت این گوشی ها رو با هم مقایسه کن!
    احتمالا اون x6 که شما دیدی از اون چینی های 80 تومنی بوده.جای دیگه نگی بهت میخندن!!!
    آره n97 هم تنها تو یک مورد برتره اون هم صفحه 3.5 اینچیش هست!

داره خودمونی میشه milanista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

n900 رو کاری ندارم چون که کلا فرقه
    ولی n97 تو چه چیزایی فرق داره با X6 ؟؟
    پسر عمم n97 داره و تمام برنامه هایی گه اون داره گوشی منم داره
    البته بعضی چیزا رو X6 نداره ولی با برنامه میشه درستش کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تمام موارد فوق نخونده و از روی اجبار مورد تایید است

قابل توجه Nokiax6 و t2download و aydin_eb7777
    Last edited by Help118; 17-08-2010 at 21:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

n900 رو کاری ندارم چون که کلا فرقه
    ولی n97 تو چه چیزایی فرق داره با X6 ؟؟
    پسر عمم n97 داره و تمام برنامه هایی گه اون داره گوشی منم داره
    البته بعضی چیزا رو X6 نداره ولی با برنامه میشه درستش کرد
    وقتی که زوره تو هم تایید کن خوب

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

کدوم تمام امکانات ؟ خیلی از اینها تو ایران به درد نمیخوره!
    در ضمن اول قیمت این گوشی ها رو با هم مقایسه کن!
    احتمالا اون x6 که شما دیدی از اون چینی های 80 تومنی بوده.جای دیگه نگی بهت میخندن!!!
    آره n97 هم تنها تو یک مورد برتره اون هم صفحه 3.5 اینچیش هست!
    بازم میگم وقتی زوره خوب کم بیار دیگه از رو برو تا حرف دوستان به کرسی بشینه و قائله بخوابه
    اصلا هر چی شما میگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •