سلام
من می خواستم اگه بشه به یه نفر بگم از خارج برام یه Xbox 360 بیاره
می تونید قیمت اصلی چند تا مدل از اون رو بگید؟ اگه چند تا که باهاش کینکت هم داره رو بگید خیلی خوبه
سلام
من می خواستم اگه بشه به یه نفر بگم از خارج برام یه Xbox 360 بیاره
می تونید قیمت اصلی چند تا مدل از اون رو بگید؟ اگه چند تا که باهاش کینکت هم داره رو بگید خیلی خوبه
خارج منظورت کجاست؟؟
قیمت جهانی 360:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آلمان منظورمه. اون جا با همین قیمتای این لینکه دیگه؟
بعد به نظرتون 4 گیگ با کینکت بگیرم بهتره یا 250 گیگ بدون کینکت؟ قیمتشون یکیه![]()
وحید،میلاد میخواد برات بیاره؟
نمیدونم قیمت اونجا با این لینکه یکی باشه یا نه.ولی احتمال میدم یکی باشه.آخه اونجا که ایران نیست
درضمن قبلا 360 نداشتی؟؟دوستات چی؟
آخه اینو پرسیدم برای اینکه 250 گیگ بدون کینکت بگیر.بعدا کینکتو جدا بخر.چون تو خود کینکت یه آداپتوری هست که به کنسولهای قدیمی هم میخوره ولی اگه باندل بخری اون آداپتوره توش نیست
در کل مبارکت باشه.یکی هم برای من بیار![]()
مرسی از راهنماییتوحید،میلاد میخواد برات بیاره؟
نمیدونم قیمت اونجا با این لینکه یکی باشه یا نه.ولی احتمال میدم یکی باشه.آخه اونجا که ایران نیست
درضمن قبلا 360 نداشتی؟؟دوستات چی؟
آخه اینو پرسیدم برای اینکه 250 گیگ بدون کینکت بگیر.بعدا کینکتو جدا بخر.چون تو خود کینکت یه آداپتوری هست که به کنسولهای قدیمی هم میخوره ولی اگه باندل بخری اون آداپتوره توش نیست
در کل مبارکت باشه.یکی هم برای من بیار![]()
آره خودمم احتمال میدم قیمت ها همین باشه چون معمولا اینجا با کشور های دیگه کلا فرق داره و باید اونو جدا از اونا بدونیم!
میلاد کیه؟!![]()
آشنای یکی از رفیقام می خواد بیاد ایران که هنور مشخص نیست کی میاد که امیدوارم جور بشه چون نسبت به ایران خیلی با صرفه تره
بعدشم 360 که قبلا نداشتم ولی اگه شد همون 250 گیگ بدون کینکت رو می گیرم چون کلا بهتره و کینکت رو بعدا می خرم
بعد این راحت هـک میشه دیگه؟ یه وقت اسلیم نباشه کلا هـک نشه!![]()
راحت ه-ک میشه رو نمیدونم
باید به تاریخ ساخت کنسول مراجعه بشه که مشخص بشه درایوت 9504ه یا 0225.ولی احتمال میدم 0225 باشه و ه-ک این نوع درایو هم درحال بررسی هست.حالا ممکنه چندماه طول بکشه.
به طرف بگو چند تا بازی اورجینال ارزون برات بیاره تا فعلا مشغول اینا بشی تا این کامل ه-ک بشه
دوستان ps3 250 gig slim 2 ماه کار کرده با فریمور 3.60 ریجن 2 به قیمت 310 تومن ارزش خریدن رو داره؟؟؟![]()
خیلی خوبه ولی خوب این دستگاه ه.ک نمیشه چون فریمورش 3.60 هستش و این قریمور هنوز براش CFW نیومده.........
ولی در کل قیمتش خیلی خوبه میتونی بخری و اورجینال بازی کنی یا صبر کنی تا CFW براش بیاد........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)