گوشي هاي تاچ معمولا مصرف خيلي بالايي دارند. مثلا گوشي هاي htc كار هم نكني فقط 2 روز شارژ نگه ميدارن.
استار نسبت به بقيه تاچ ها باطري قوي تري داره.
گوشي هاي تاچ معمولا مصرف خيلي بالايي دارند. مثلا گوشي هاي htc كار هم نكني فقط 2 روز شارژ نگه ميدارن.
استار نسبت به بقيه تاچ ها باطري قوي تري داره.
دوستان برنامه ای هست که از طریق بلوتوث بشه اس ام اس داد ؟؟
من یکی پیدا کردم ولی بتاست و ورزن اصلی نیست !
میخواستم ببینم برنامه توپی سراغ دارید....؟
مدیر سایت یه کم دیر تایید کرد پست من رفت بالای چند تا پست دیگه
حالا واسه این که این پست هم تکراری نباشه و حذف نشه اینم اضافه کنم که lg ke990 منشی و تشخیص لبخند هم نداره ولی فکر کنم بازم امکاناتش خوبه شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
اون ویندوز موبایل هست cpu به اون توپی معلومه باطری میخواد
برای من که بارطریش معمولی هست آخه یه جاوا که بیشتر نداره که بخواد زیاد شاژ مصرف کنه
من خودم روز اول که آمدم این تاپیک را خوندم دیدم نوشتن وای باطریش اینجوریه اونجوریه یکی از مزیتاش رو باطری گرفتم
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)
باتریش 10 روز جواب بده کمهاز همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)؟!!
سیستم عامل وظیفه هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار رو به همراه مدیریت cpu و تعیین ورودی ها و خروجی ها رو داره... شاید یه سیستم عامل سنگین تر باشه باتری بیشتری مصرف کنه! ولی از اونور هر چی بهتر عمل کنه مصرف باتریو میتونه کاهش بده .... بدلیل مسائلی که عرض کردم ...
تا دیروز که گوشیهای جاوای سامسونگ از لحاظ باتری ضعیف بودن میگفتن مشکل داره سامسونگ تو باتری .. حالا هم شده جاوا نباید باتری مصرف کنه که! بالاخره شاید شما چون خواستتون یه چیز دیگه بوده و با شناخت ناکافی رو به این گوشی اوریدید انتظاراتتون رو براورده نکرده باشه ..اما نباید وقتی یه چیزیو بدست میاریم ازش تعریف و وقتی میخوایم ردش کنیم ازش بد بگیم ...
Last edited by pulp_152; 03-01-2010 at 01:42.
پست بالا تایید میشه.
من الان 7 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم.
گوشی زیاد عوض کردم الان ان 95 هم دارم. انصافا استار باتریش بین گوشی هایی که داشتم بهترین بوده.
نوکیا 1 خط آخرش 4-5 ساعت استندبای تموم میشه.
استار یه خط شارژش 2 روزه که تموم نمیشه(با وجود زدن اس ام اس و بازی و.....).
با استفاده معمولی حدود 4-5 روز شارژ نگه میداره و با استفاده زیاد 2 روز.
به نظرتون این خوب نیست ؟
همین ان 95 رو روزی 1 بار باید شارژ کردش.
انصافا سامسونگ باتریش خوبه.
آره انصافا باتریش خوفه.....
حالا اینا همه به کنار!مهم اینه که باتری گوشی من قاطی داره، یادش میره تموم بشه!
![]()
سلام.
یه سوال در مورد استا داشتم:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟
سلام
دوستان آموزش آپدیت فریم ور این مدل کسی بلده با تشکر والان فریمور جدید براش اومده و چه کارایی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)