سعید جان این کتاب گسسته خوشخوان که می گی کتاب تست منظورته؟ همون که قطع کاغذش A4 هستش ؟
می شه اسم مولفش رو بگی؟
این هندسه گاج سفید چه جوری؟ می شه بیشتر توضیح بدی؟ تست تالیفی داره؟
ممنون
سعید جان این کتاب گسسته خوشخوان که می گی کتاب تست منظورته؟ همون که قطع کاغذش A4 هستش ؟
می شه اسم مولفش رو بگی؟
این هندسه گاج سفید چه جوری؟ می شه بیشتر توضیح بدی؟ تست تالیفی داره؟
ممنون
دقیقا منم مشکلم اینه
تاپیک های سال های گذاشته داخلش سوال مطرح میشد اینجا فقط شده تاپیک معرفی کتاب
4 تا صفحه بالا پایین کنین که کتابو میفهمین دیگه![]()
ممنون سعید جون..بالاخره یکی مارو تحویل گرفت.
.میخواستم اگه میشه یه توضیحی درمورد این خوشخوان بدی..درضمن این که واسه آیات ونکات دینی یا close test v reading
چکارکنم؟؟؟
چجوری بخونم...درضمن یه چیزی بگم ..دوستانی که دنبال کتاب های فیزیک پیش فرین کمانگر هستن من یه جارو میشناسم که میتونید کتاب رو نو تهیه کنید(کپی هستش)
درمورد دوستانی که از عربی بدشون میاد باید بگم من جزوه آقای محرابی(فکر کنم بشناسینش) رو میخونم تو کانون 100 میزنم..
اگه دسترسی دارید میتونید جزوشو تهیه کنید...(برید دفتر کانون بگیرید--تو اراک که میفروشن)سرجمع 70 صفحه است .
یه چیز دیگه هم بگم اینکه دوستانی که حسابان و ریاضیات پایه و مثلثات مشکل دارن میتونن کتاب ماشاا...رضوی رو تهیه کنند من که خیلی راضی هستم.البته به عنوان مکمل میتونین کتاب درسی و آبی کانون رو استفاده کنید...
سعید جون و بقیه دوستان اگه مارو دریابند ممنون میشم
[quote=saeed_h1369;4096223]من کنکور دادم امسال
هندسه پایه گاج سفید منصف شکری دو تا کتابه هر سالی جدا خیلی محشره
تست رمزینه عالیه آموزشم میده توش خیلی خیلی خوبه میتونی هر کاری بکنی هر چی خواستی تو دستت هست شک نکن 100 میتونی بزنی نترس
ممنون میگم من هندسم صفره ها!!!این منصف شکری میسازم ؟؟؟میتونم 100% بزننم؟؟
این رمزینه (تست)کدوم جلدش برای حسابان و ریاضیات پایه ای هست؟؟؟
درضمن رمزینه گفته کتابای جدیدش شهریور میاد.یعنی راسته؟؟؟
حالا تاپیک تاپیک درسی شد بچه ها چرا کسی اشکالهای درسیشو مطرح نمیکنهمحتوای مخفی: :-S
لطف میکنین ؛هر کی میتونه ؛ این سوالو برام حل کنه ؟!
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.در یک ذوزنقه قائم الزاویه اگر اقطار آن بر هم عمود باشند، کدام گزینه همواره درست است (میدونم جواب گزینه 1 هست.)
1- ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو قاعده است.
2- ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو قطر است.
3-ارتفاع آن واسطه هندسی بین دو ساق است.
4-ارتفاع آن واسطه هندسی بین یک ساق و یک قاعده است.
؛ با تشابه حل میشه ولی نمیدونم چرا دو تا مثلی که روی ساقه ذوذنقه درست میشه باهم متشابه اند !
.
.
.
باید بگیم این حتما مریع هس و قطرهایه مربع همون نیمساز هایه اون زواویه ه هستن بعدش ؟!؟!چند نفر به من گفتن شکل مربع میشه ولی من حلشو دیدم همچین حرفی نزده بود
!!!
آره محمود !چطوره خوبه از اینا بزارم هنوز ؟
خوفه بازم بزار ......
مرسی
vala manam ba u movafegham, bikhial
خوب یعنی چی این پست؟ یعنی باید این سوال رو جواب بدیم؟ معلومه دیگه چرا دو تا مثلث متشابه هستند .....
وقتی دو ضلع یه زاویه بر دو ضلع زاویه ی دیگری عمود باشند اون دو زاویه یا با هم برابرند یا مکمل.... بقیش رو خودت بگو...
Last edited by amirmon; 17-08-2009 at 23:35.
بچه ها حالا که بحث ها خیلی بیشتر از قبل رفته سمت درس منم یه اشاره ای بکنم که بیخودی وقتتون رو تلف نکنید در موردش البته اگه هم میدونید که هیچی
اگه دارین تستای فیزیک 1 میزنید مبحث نور و شکست نور ( آینه ها عدسی ها اینا ) از تست 75 تا 100 گاج رو نزنید چون مبحث جابجایی تصویری که بیان شده و سرعت جابجایی در آینه تحت دیگه نمیاد یعنی برا این 25 تست بیخودی وقت خودتونو تلف نکنید
na man mokhalefam az ru tajrobeye khodam migam, alamat gozari khosusan va3 mah haye akhar kheili b dard bokhore, hatman anjamesh bedin.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)