اینی را که تویه عکس مشخص کردم منظورشون شبانه هست یا روزانه؟باید از کجا فهمید که شبانه را منظورشونه یا روزانه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینی را که تویه عکس مشخص کردم منظورشون شبانه هست یا روزانه؟باید از کجا فهمید که شبانه را منظورشونه یا روزانه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!!!!!!
مگه قرار نبود اون چند تا رشته( برق و مكانيك و....) 60 به 40 باشه و بقيه 80 به 20؟؟؟؟
پس ممهندسي شيمي هم 80 به 20 بايد باشه ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس تو چند صفحه قبل يكي گفته بود مهندسي شيمي بومي نداره و كشوري محسوب ميشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مهديس اين زطور كه من شنيدم فرق كارشناس و مهندس در 5 يا 10 واخده و در نهايت مهندس حق امضا داره يعني پول
آقا دیگه اینقدر هم بد نشدم که شیراز نیارم(من تو شیراز فقط مکانیک و معماری و برقش رو نمیارم)
گفتم دیگه منظور سازمان سنجش از بقیه رشته ها که 80 به 20 میشه ، بقیه رشته های بومیه مثل آی تی
نه کلا رشته های دیگه. همه رشته هایی که کشورین بومی گزینی توشون تاثیر نداره. یعنی مثلا برای مهندسی شیمی تبریز فرقی نداره که من تهرانیم یا تبریزی
اینم دلش خوشه ها ، آخه کی با این رتبه پا میشه بره دانشگاه تبریز ؟!![]()
سلام یه سوال حیاتی داشتم ، مخصوصا از رتبه های 2 و 3 و 4 رقمی
میخواستم بدونم رتبه توی زیر گروه 2 شما کمتر از رتبه اصلی توسهمیه شماست؟
مثلا من رتبه منطقه 2 شده 660
رتبه در زیر گروه 2 شده 650
یعنی رتبه تو زیر گروه 2 من کمتر شده.
واسه شما هم همینجوریه یا اگه رتبه در سهمیه بیشتره چقدر بیشتره؟
ممنون میشم کمک کنید خیلی مهمه واسم.
Last edited by majid_potter7; 05-08-2009 at 18:39.
ای بابا من به چه زبونی بگم اینو بفهمین؟حالا هی بیاین استرس بدین به اونایی که نمیدونن!اون قانون یه قانون کلیه!وقتی یه رشته کشوریه دیگه اصلا این قانون واسش اجرا نمیشه!کافیه برین سال پیش رو هم نیگا کنین.تو رشته های کشوری هیچ بومی گزینی صورت نگرفته بود.امسال هم همینطوره.وقتی خودشون یه سری رشته رو جدا می کنن دیگه نمیان واسش بومی گزینی کنن که!
برای صدمین بار و با ضرس قاطع!میگم مهندسی شیمی هیچگونه بومی گزینی ندارد!
?????????????
سلام
1.من با رتبه 15هزار منطقه 2 میتونم روزانه قبول بشم...تویه این رشته ها : برق-مکانیک-IT-صنایع-کامپیوتر-علوم کامپیوتر-عمران-معماری....اگر قبول میشم کدوم دانشگاها؟
2.شبانه همون رشته ها چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)