ممنون دوست عزیز این V32 کی اومده خیلی وقته یا تازگیا اومده بعد هیچ تغییری نمیکنه حتی توی ظاهرش هم تغییری نمیکنه ؟![]()
ممنون دوست عزیز این V32 کی اومده خیلی وقته یا تازگیا اومده بعد هیچ تغییری نمیکنه حتی توی ظاهرش هم تغییری نمیکنه ؟![]()
1 ماهی میشه ... نسبت به فریمور 30 و 31 نه ...
میشه موقع استفاده از دوربین، گوشی رو رو حالت سایلنت بذارین
اینجوری دیگه صدای شاتر در نمیاد.
من با پلیر این فریم ویر جدید خیلی مشکل دارم، مثلا اگه پیلر باز باشه و من بیام ازش بیرون یا به قول معروف مینی مایزش کنم و دوباره برگردم ، بسته میشه
یا یه ایراد دیگه اینکه وقتی تکرار رو خاموش میکنم، بازم آهنگها دوباره تکرار میشه
بعد از اینکه آپدیت کردم اینجوری شد
عجیبه ولی مال من اصلا همچین مشکلی نداره ... احتمالا" تا چند وقت دیگه فریمور جدید میادمن با پلیر این فریم ویر جدید خیلی مشکل دارم، مثلا اگه پیلر باز باشه و من بیام ازش بیرون یا به قول معروف مینی مایزش کنم و دوباره برگردم ، بسته میشه
یا یه ایراد دیگه اینکه وقتی تکرار رو خاموش میکنم، بازم آهنگها دوباره تکرار میشه
بعد از اینکه آپدیت کردم اینجوری شد![]()
سلام خیلی ممنون لطف کردی دوست من
منم همچین مشکلی نداشتم با این فریم وبر الانم 32 رو ریختم سرعت خیلی بهتر شده
این فریم وبر جدید کی قراره بیاد کسی خبری داره ازش؟![]()
سلام
گوشی منم 5530 هست فقط یه مشکلی که باهاش دارم هنگ کردنشه
رَمه گوشی من 4 گیگه زیادم نیست میشه بگید چی کار کنم که هنگ نکنه ؟
چند تا بازی خوبم میشه معرفی کنید یا یه لینکی معرفی کنید که نرم افزاها و تم های خوب این گوشی رو قرار داده باشه؟
با تشکر از شما![]()
دوست عزیز یکی از دلایل هنگ کردن و کم بودن سرعت عکس هست اگه شما توی این گوشی عکس زیاد داشته باشید سرعت گوشی خیلی کم میشه و گاهی هم هنگ میکنه شما میتونی یک ریست هم گوشی رو بکنی شاید بهتر بشه با #7370#*
سایت موبایل هم بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون واقعا کمکم کرد الان فنت فارسی به گوشیم اضافه شده.مرسی که پاسخ پست دادین کمک کردین
![]()
دوستان الان آخرین ورژن فریمور 5530 چند هست
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)