دوستان من گرفتم ولی وسط نصب ارور کپی نشدن یه فایل رو میده و میاد بیرون
اگه میشه کمک کنید
اخه دیدم چند نفر همین مشکل رو داشتن
ممنون
دوستان من گرفتم ولی وسط نصب ارور کپی نشدن یه فایل رو میده و میاد بیرون
اگه میشه کمک کنید
اخه دیدم چند نفر همین مشکل رو داشتن
ممنون
دوست من اين دمو است
آقا ببینید من چندبار دارم میگم این نسخه پی سی وولد آنلاک شده ی دمو هست که اصلا هیچ شباهتی به فیفا 10 تبلیغ شده نداره 2 روز دیگه تازه ریلیز میشه
منم باهات موافقم نه دموی اول بازی داره نه تیم ملی داره و هم پر از error های مختلفه که فقط حاصل آنلاک شدن نسخه دمو هستش!!!!
من الآن چند تا مغازه سوال کردم همه می گفتن این نسخه اصله.اگه واقعاً این دمو باشه و دو روز دیگه اصلش بیاد مگه میشه این مغازه دارها را قانع کرد.اصلاً وقتی نسخه اصلیش ریلیز بشه چطور می تونیم از روی جلدش اصل و غیر اصل بودنشو بفهمیم؟
سلام من یه مدرک دیگه هم داره که نسخه آنلاک شده دمو هست اون هم Customize Set Piece هست که اصلا توی Practice Arena وجود نداره !!!!!!!!!!!!!!!
ماشاالله توی ایران جلد هارو هم غیر قانونی کپی میکنن نمیشه از روی جلد تشخیص داد ولی یه 4 روز صبر کن بعد از یک جای مطمئن (مثل پاساژ مرکز کامپیوتر) بخر اونوقت به این نکات توجه کن
1.دمو اول بازی
2.منوی منیجر مود سیاه هست (یعنی با سری های قبلی فیفا کاملا فرق میکنه)
3.Costomize Set Piece در Practice Arena داشته باشه
دوستان من ازيو خريدم 2 دي وي دي كامل.كامله و همه ي تيم ها رو داره.بهش:Be A Pro:Clubs and Countries هم داره.همچنين با امكانات زياد ديگه.يه سوال دارم:چه جوري با كيبرد دريبل پله و زيداني برم؟؟دكمه مخصوص كاراي Skill رو هم L Shift گذاشتم.
شما از کجا می دونی که جام جهانی 2010 رو بیان بسازن تازه اگه هم بسازن فکر نکنم نکست بزنن چون باید 1 سال دیگه صبر کنیم
Last edited by Abas1100; 30-09-2009 at 20:16.
سلام علیکنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم از پی سی گرفتی کامل نصب شد مشکل دیتا نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)