تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 773 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله به پست های قبل اگه توجه کنی می بینی که این TV یه فروشگاه (یه فروشگاه بزرگ!!!) رویت شده

((از اونجایی که چند وقتی هست دنبال یه TV از نوع LED و ----t دار می گردم (البته عجله ای نیست چون هنوز LED ها خیلی رایج نشدن و قیمتشون هنوز اندکی بالاست)تو یه فروشگاه یه مدل از فیلیپس دیدم که اوه!!! عجب چیزی بود...))
    اتفاقن منم همینو تو یه فروشگاه << بزرگ >> دیدم بغل همون تلویزیونا که شما نام بردی، واقعن رنگ و ایناش خوب بود من که خوشم اومد البته انگار 1600 اینا به نظرم اومد یعنی اشتباه دیدم .

دوستان حرفه ای بی زحمت بگن این مدل آپسکیلش خوبه؟

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا بيشتر جنبه تزييني داره وتا جايي كه ميدونم بايد پشت tvسفيد باشه وبيشتر هم در حالت تاريك زيبايي داره در مورد خاموش كردن اين حالت اطلاع درستي ندارم ميترسم يه چيزي بگم بيخود اطلاعات اشتباه باشه ولي ميتونيد تو بخش philips سوالتونو مطرح كنيد انشالله بهتر راهنمايي ميكنن
    منم با شما موافقم که بیشتر باید جنبه ترئینی داشته باشه اما یه نگاهی به ویکی انداختم که اینطور که به نظر میاد یه کارایی های هم داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من که خیلی سر در نیآوردم چون این متنی که ویکی گذاشته همش می گه که فیلیپس مدعی است، معتقد است و... 100 درصد نیست اما چیزی که فیلیپس مدعی شده اینه که این سیستم با شبیه سازی نور داخل پنل سعی می کنه که نوری شبیه به تصویر نمایشگر را روی دیوار منعکس کنه (فقط یه جور رنگ می تابونه به دیوار) و خوب کلی از این خاصیت تعریف کرده که باعث خسته نشدن چشم می شه و اینکه باعث می شه تا نورهای مزاحم کمتر به چشم بیان (حالا من شخصا نفهمیدم چطور!!!) و تحت عنوان تصویر سازی مجازی ازش یاد کرده ...یکی دیگه از خاصیت هاش همون جنبه تزئینی و زیبایی هست که در زمانی که TV خاموش باشه و اتاق هم کم نور می شه از اون به عنوان منبع نور تزیئنی استفاده کرد......... با این وجود من که هنوز قانع نشدم از این خاصیت نور پردازی پشت پنل و کارائیش...

4. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

البته همونطور كه حامد جان فرمودند نور بك لايتي هست كه با توجه به يك پروسه خيلي هوشمندانه با توجه به رنگ فيلم مورد نمايش و موارد ديگه اي ايجاد ميشه
    و البته بايد ذكر كنم كه سواي بحث تبليغاتي وتجملاتي طراحي شده براي جلوگيري از خستگي ماهيچه هاي چشم
    والبته قابليت خاموش وروشن كردن

و در مورد سري هاي 8 و9 فيليپس بايد بگيم يكي از بهترين هاي بازار هست منتها كمي قيمت هاي نا متعارفي دارند

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقن منم همینو تو یه فروشگاه << بزرگ >> دیدم بغل همون تلویزیونا که شما نام بردی، واقعن رنگ و ایناش خوب بود من که خوشم اومد البته انگار 1600 اینا به نظرم اومد یعنی اشتباه دیدم .

دوستان حرفه ای بی زحمت بگن این مدل آپسکیلش خوبه؟
    بله تو همون فروشگاه بزرگ !!! من در مرحله اول کاری به مشخصات روی کاغذ ندارم چیزی که با چشم دیدم واقعا معرکه بود... فکر می کنم همون 1996000 هزار تومان باشه ولی اگه من اشتباه دیده باشم که خیلی خوبه چون یه 300 تومنی ازش می افته...!
    راستی این فیلیپس مال سری 8 هزار بود یعنی سری 9 هزار تصویر بهتری از این مدل ارائه می کنه؟ فکر می کنید تو ایران سری 9 هزار و اینچ 37 و 32 هست و قیمتاش چه جوریاست؟

t_tanhayam دم شما گرم...خیالمون راحت شد از این نور بک لایت...اگه قابلیت خاموش و روشن داشته باشه که دیگه مشکلی نیست از این بابت
    Last edited by sound.vision; 16-09-2010 at 17:55.

8. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

تا جايي كه از بچه هاي تاپيك فيليپس ميدون 100% بايد بشه خاموش وروشن كرد و قابليت اختياري هست
    -در مورد سري 9 بله موجود هست توي ايران 9704
    -فكر ميكنم تنها 9705 كه 3d هست كمي به سختي گير مياد
    -در مورد اينچ ها هم دستمون كمي بستست و هر اينچي رو نميتونيد ايران گير بيارين

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا این تلویزیون خریدن عجب کاری سختیه، این چند روزه بسکه اطلاعات تلویزیون خوندم دارم قاطی میکنم، به خاطر اینکه تی وی رو برای فیلم و ورزش می خوام تو فکر پلاسما بودم که یهو این فیلیپسه رو دیدم هم رنگش خوب بود و هم از دیزاینش هم خیلی خوشم اومد رسپانسشم 3 هست 100 مگاهرتزم هست که فکر کنم برا فیلم دیدن خوب باشد فقط می خوام بدونم تو SD چطوریه چون کلی فیلمهای قدیمی ورزشی برا دیدن دارم و همچنین کلی DVD برا همین یه تی وی می خوام تو حرکات سریع اسپرت خوب باشه و اس دی رو هم خوب جواب بده، حالا نمیدونم این فیلیپسه Upscaling ش چطوریه و آیا مدل بهتر از اینم فیلیپس داره یا ندارد؟

12. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض سري 9 فيليپس

بله تو همون فروشگاه بزرگ !!! من در مرحله اول کاری به مشخصات روی کاغذ ندارم چیزی که با چشم دیدم واقعا معرکه بود... فکر می کنم همون 1996000 هزار تومان باشه ولی اگه من اشتباه دیده باشم که خیلی خوبه چون یه 300 تومنی ازش می افته...!
    راستی این فیلیپس مال سری 8 هزار بود یعنی سری 9 هزار تصویر بهتری از این مدل ارائه می کنه؟ فکر می کنید تو ایران سری 9 هزار و اینچ 37 و 32 هست و قیمتاش چه جوریاست؟

t_tanhayam دم شما گرم...خیالمون راحت شد از این نور بک لایت...اگه قابلیت خاموش و روشن داشته باشه که دیگه مشکلی نیست از این بابت
    با سلام مجدد اگه فروشگاه مورد نظر شما توي خيابان وليعصر بالاتر از بهشتي هستش سري 9704 داره چون خودم حدود يك هفته پيش ديدم قيمت دقيق يادم نيست 3200000 بود يا 3700000 ولي كلا اون فروشگاه يه خورده گرون فروشه ولي ميتونيد توي جمهوري پاساژ شركا هم گير بياريد والبته توي امين حضور هستش ولي اگه بتونيد از بانه بگيريد زير 3000000 هست وتصويرش هم واقعا عاليه و همين طور كه دوست گرامي t-tanhayam فرمودن سري 8و9 فيليپس عالي هستن

14. 2 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اوه اوه، قیمتها خیلی رفت بالا من که خیلی تلاش کنم زیر 2 می تونم جور کنم.

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض قيمت

اوه اوه، قیمتها خیلی رفت بالا من که خیلی تلاش کنم زیر 2 می تونم جور کنم.
    درست ميفرماييد بازم به گفته دوست حرفه ايمونt-tanhayam عزيز قيمتهاي فيليپس يه مقدار نا متعارف هستش

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام سامسونگ 46c7000در مقایسه با46c6900به جز 3dبودن چه مزایایی داره،واسه تلویزیون ایران توصیه میشه؟،به دلیل کمیاب شدن 46c6900در دنیای بدون گ ا ر ا ن ت ی میخوام برم سراغش،اصلا هم اهل این نیستم که بخوام اینترنتو زیرو رو کنم واسه فیلم 3dیعنی اصلا 3dواسم هیچ کاربردی نداره
    Last edited by aftab_azad20; 16-09-2010 at 20:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •