من کمی با Gamepad بازی کردم
سخت نبود ولی بازم نمیتونی سرعتی رو که با ماوس و کیبورد رو داری داشته باشی
من کمی با Gamepad بازی کردم
سخت نبود ولی بازم نمیتونی سرعتی رو که با ماوس و کیبورد رو داری داشته باشی
من که با کنترلر 360 رفتم(رو ویندوز) هم سرعتم خیلی بالا بود هم خیلی بیشتر حال داد.
برای این بازی تاپیک جدا برای xbox360 داره ؟
دوستان من این بازی رو توی xbox360 انجام میدم ولی مثل اینکه خیلی از بازی prototype تقلید کردند ولی بازیش خیلی کسل کننده است! آیا کمی از مراحلش رو بریم بازیش جذاب میشه؟
آیا قدرتش بیشتر هم میشه یا در همین حد میمونه؟
راستی یک سری از بانوان در شهر هستند که از خودشون عشوه میریزند!چی طوری میشه مخشون رو زد؟
ممنون
6 تا tomb رو فتح کردم به سلامتی !
فعلا درگیر اون قسمتی هستم که بعد از گرفتن ماسک نقره ایی باید بین جمعیت مخفی شه ! کسی اگه رد کردده این قسمت رو یاری برسونه .
یه راهنمایی برای tomb ششم : کسانی که با xbox بازی میکنن ، برای پرش ها با rt + a و جهت رو به بالا از دیوار بالا برین دقیقاً لحظه ایی که بالا رسیدین rt رو رها کنین و جهت ( مثلاً سمت راست برای پرش به راست ) و a رو با هم بزنین . نکته اش اینه که جهت رو سمت راست یه کم رو به پایین انتخاب کنین اگه دقیقاً سمت راست باشه معمولاً به عقب میپره به جای سمت راست .
enjoy it!
بازیش واقعاً معرکه ست ، بازی سنگین و جذاب با پشتیبانی تمام ژانرها !
اونجا رو من چند تا از این زنا رو استخدام کردم و بینشون مخفی شدم
+
سعی کن یک جا نمونی و از سرباز ها دور بشی ، چون تا جایی که یادم میاد اون قسمت وقتی بود![]()
بهترین روش اونجا که دنبالت هستن بعد از مسابقه اینه که پول بریزی زمین مردوم دورت جمع بشن و همونجا وایسی تا تایم تموم بشه!!!!!
منم 6 تایی ها رو امروز تموم کردم. خوب چیز خاصی جز لباس الطایر نبود!!! و یک شمشیر خفن !!!
میبینم که یکی از اساسینها کسی به نام داریوش بوده که خشایارشا رو با هیدن بلیدش کشته
تا جایی که حافظه بنده یاری میکنه خشایارشا به دست خواجه ارشد دربار کشته شدش![]()
شیخ بردیا باورکن وقتی مجسمه داریوش رو دیدم چنددقیقه ای بهتم زد....بالاخره اسمی از ایران بزرگ برده شد.
اما در مورد قتل خشایار:
از اونجایی که تاریخ کاملا واقعی وصحیح نیست شاید این خیال بافی رو کردن.
+
بردیا تو که اینقدر کند نبودی...بودی؟
بجم پسر من سه ماه پیش برای بار دوم تمومش کردم![]()
Last edited by yuseph; 05-08-2010 at 02:42.
بعد از اتمام حافظه 8 .
یه جایی هست که یه تفنگ دستش میگیره و 3 مترسک رو باید بزنی.
چپ کلیک رو که نگه داری یه خط صافی میاد . اما نمیشه بهش جهت داد.
کسی دقیق میدونه بگه چیکار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)