میخاید بازم تاپیک بسته بشه؟؟؟اسپم ندید دیگه
مستمر ترم اول ترم اول مستمر ترم دوم نهاییدمت گرم چه جوری 98 شدی ؟؟؟ :دي
8 9 12 10
نهایی گرفتم 8 بعد با بقیه ضریبا جمع شد کلا شدم 94 . چهار نمره تا قبولی فاصله دارم . یعنی اگه نهایی رو 0.75 بالاتر میشدم قبولیده بودم.اگر یه درس فقط باقی مونده دارید برای تکمیل دوره،سیستم مدرسه اوتوماتیک اگر " نمره سالانه " حداقل به 7 رسیده باشه،تبصره(تک ماده) زده میشه...
اما اگه نمره ی سالانه ی شما زیر 7 شده باشه،فک نکنم راهی جز ترم بعد باشه...
اگه بالای 7 شده باشی،به احتمال 99% خود مدرسه تبصره میزنه.
فیزیکم 98 شدم یعنی چی؟! یکم توضیح می دی !؟
نگاه کن 98 رو کامپیوتر نمره قبولی رد میکنه بالای این پست نمره ی فیزیکمو گذاشتم. آدم تازه میفهمه که با 0.25 هم ممکنه یه درس رو بیفتی.اگر معلم من تو مستمر ترم دوم به جای 12 11 میداد الان افتاده بودم.
ما به اینا عادت کردیم .دوستان یه چیزی" میگم که اونطوری که فکر میکردین نمرتون شد؟
یعنی مثلا نمره ای رو که بعد از امتحان واسه اون درست تصور میکردین همون طوری تو کارنامتون هم اومد؟اگرنه کمتر یا بیشتر شد؟
من که همیشه بعد از امتحان خودم با کلید ورقه هامو تصحیح کردم . و تقریبا نمره دقیقمو بدست آوردم .پس برای من همون نمره ای بود که حدس میزدم.
ولی وقتی بعد از امتحان تصحیح میکردم یهویی میدیدم 5 نمره اومدم پایین تر از حدسم!!
ما که همشو داشتیم بازم ادبیاتو افتادیم.من اینا رو دارم توکل هم می کنم می رم سر جلسه ! یعنی قبول می شم ؟؟ :دي looooooool
ادبیات شب کلی بیدار موندم.فکر کنم منظورش تو طول سال بود.![]()