يه لحظه تعجب كردمولي پرو جديد خيلي تو دل برو هست آدم وسوسه ميشه بخره
يه لحظه تعجب كردمولي پرو جديد خيلي تو دل برو هست آدم وسوسه ميشه بخره
داداش تا 1700 قیمت فقط mc700 هست که 13" هست ولی کانفیگش خوبه . و اگر کمی اضافه کنید { از کمی کمی بیشترسلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون} میتونید mc 724 که بازم 13" هست رو بخرید..ولی سری 15" قیمت هاش بالای 2100 هست .
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..سلام خسته نباسید خدمت دوستان و اساتید عزیز.
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
یعنی ممکن بعضی از لپ تاپهای اپل موجود در بازار Refurb باشه؟
چجوری مکبوک پرو های Refurb رو تشخیص بدیم؟
ببخشید که چند جا پستمو گذاشتم.میخواستم تمام دوستانی که قصد خرید دارن مطلع بشن.
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره}
باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداری
100 % میشه استفاده کرد چون مانعی وجود نداره..اگر داشت باید جلوی مجیک موس هم میبوددوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟![]()
بله چرا که نه، شما میتونید کیبورد بلوتوث اپل رو براش تعریف کنید و استفاده کنید.
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره }
باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداریRefurb به معنای تقلبی بودن نیست داداشه عزیز که اصلا بخواد تقلب بشه یا نشهو
سلام خسته نباسید خدمت دوستان و اساتید عزیز.
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
یعنی ممکن بعضی از لپ تاپهای اپل موجود در بازار Refurb باشه؟
چجوری مکبوک پرو های Refurb رو تشخیص بدیم؟
ببخشید که چند جا پستمو گذاشتم.میخواستم تمام دوستانی که قصد خرید دارن مطلع بشن.
اون سری از محصولات اپل که در بخش تولید و بیشتر در قسمت کنترل کیفیت دچار مشکل کوچیکی باشن ( به فرض مثال چند پیکسل سوخته در صفحه ی نمایش ) اپل اینها رو جدا کرده و قطعه معیوب رو عوض میکنه و مثل اول بی عیب به فروش میزاره ولی بنا به قانون باید اینها رو زیر قیمت بفروشه و جداگانه
در ضمن تعداد این دستگاه ها محدود و طرفدارای خاصی داره که تو هوا میزنن و خنده داره که فکر کنی اینهمه لپ تاپ مدل ۲۰۱۱ بخوان اکثرا از این دسته باشن
موفق
Last edited by ravani_13; 11-06-2011 at 23:53.
عاشق های ایر دست نگه دارن...نه ایر بگیرن نه پرو...ایشالا تا آخر ماه ایر جدید میاد![]()
من یه مکبوک پرو "15 گرفتم.
کلی وقتم بود صبر کرده بودم مدل جدید بیاد.کلی هم صبر کردم قیمتا متعادل بشه.
الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم که چرا همون پارسال نگرفتم.
به نظر من همین الان اگر پولتون آمادست
برید بگیریدش.مسلما هرچه صبر کنید چیزای جدید میاد ولی صبر تا کی؟ تا آخر عمرتون باید صبر کنید تا یه چیز بهتر بیاد.
بگیرید لذتشو ببرید.مثل منم وسواس نشون ندید!
اپل ناامیدتون نمیکنه.همیشه بهتر از اون چیزی که فکر کنید بهتون جواب میده
خود اپل این تاریخو اعلام کرده یا از رو شایعاته؟
بعد یعنی این ایر جدید مشخصاتش بهتر از Pro mc723 خواهد بود مثلا یا اصولا Airها کانفیگشون پایین تز از proهاست و تو یه فاز دیگن؟
Last edited by AmiIin; 16-06-2011 at 18:56.
New MacBook Air to launch later this month
Hold off on purchasing that MacBook Air, a refresh is on the way
on June 15, 2011
Last month, we gave you the heads up that a new version of s ultra thin laptop, . Now, news out of the company's Taiwanese supply chain suggests that the new model will be available for sale later this month. According to typically reliable sources out of Taiwan, 380,000 of the new notebooks are on their way stateside.
The "refresh" — a term typically used by Apple to signal incremental hardware upgrades and additions — is expected to bring the Thunderbolt[/URL] high speed transfer technology to the Air for the first time. The new aptops are also expected to get the top-of-the-line "Sandy Bridge" microprocessors from Intel, which should provide a generous speed boost to the already speedy hardware.
The MacBook Air is the lightweight brother of Apple's MacBook and MacBook Pro notebooks. It uses a solid state hard drive which doesn't spin like a typical disk drive, allowing the notebooks to be made much slimmer than a typical laptop, and also an order of magnitude faster. Apple hasn't officially announced the launch date of the refreshed Air line, but expect to hear more
کانفیگشون معمولا پایینتر از pro ها هستش...
100 در صد پایین تر قرار دارند ولی با داشتن هارد SSD از سرعت بسیار خوبی بر خوردارند و برای کار های روزمره و عادی مثل فیلم دیدن و اینترنت و کارهای تجارتی خوبه نه برای کارهای سنگین مثل رندر گیری و ... .
ولی خب دیدم که باهاش حتی بازی هم می کردند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)