تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 531 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

دوستمون هم گفتند، مشکل احتمال میره از هارد باشه. من این مشکل رو با هارد داشتم. تست کردن رم یا جابجا کردنش هم ضرری نداره!
    مطمئنی هاردت سالمه؟ رو چند تا سیستم دیگه تست کردی یعنی چی؟ چند تا سیستم دیگه با همین هارد؟ یا چند تا هارد دیگه رو این سیستم؟

اگه رو سیستم های مختلف همچین مشکلی داری، باید از DVD ویندوزت باشه!
    داداش هاردم نیست من رو چهر مدل هارد تست کردم هارد هام هم با سیستم خودم بوده ولی هر دفعه اکثر قطعاتم عوض شده
    من رو دوتا سیستم دیگه با همین سی دی ویندوز خودم تست کردم تو عرض 17 دقیقه نصب تمام می شه مال من تو 1 ساعت
    الان دو تا هارد ساتا هم رو این سیستمه:
    maxtor 500g
    segatec 1000g

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

داداش هاردم نیست من رو چهر مدل هارد تست کردم هارد هام هم با سیستم خودم بوده ولی هر دفعه اکثر قطعاتم عوض شده
    من رو دوتا سیستم دیگه با همین سی دی ویندوز خودم تست کردم تو عرض 17 دقیقه نصب تمام می شه مال من تو 1 ساعت
    الان دو تا هارد ساتا هم رو این سیستمه:
    maxtor 500g
    segatec 1000g
    مشکل عجیبیه! مشخصات دقیق سیستمت رو اعم از لوازم جانبی از اکسترنال گرفته تا وب کم و قتعات داخلی رو جز به جز بنویس. مارک و مدل مهم نیست، فقط بنویسی مثلا هارد 500، کافیه!

3. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دیگه به این باور رسیدم که ویندوز ویستا بعدشم 7 بعدشم هرچی که ساخته خواهد شد! مثل ایکس پی نمیتونن با همه نرم افزارا و سخت افزارا سازگار باشن این خیلی برام آشکار شده شما ببینید من خیلی نرم افزار تخصصی و عجیب غریبی ندارم همین ویروس کشو یاهومسنجرو یه مدیا و از این چیزا حالا وقتی توی همینا مثلاً تو یاهومسنجر ویندوز 7 ایراد داره دیگه این چه دلیلی داره ازش اینقد تعریف کرد؟ یا من موبایلم سامسونگه و باید برای استفاده اش pc studio نصب کنم و اصلاً هیچ رقمه با سون سازگار نیست خوب این یعنی چی که ما الکی باتعصب بگیم به به و چه چه! مشکل یاهو اینه که من تا حالا نه تونستم با وویس کار کنم نه با وبکم درحالیکه روی اون یکی ویندوزم که ایکس پی هست کار میکنه ... حالا اضافه کنید نرم افزار و بازیهای تخصصی تر رو که فقط روی ایکس پی سازگارن و همینطور بعضی قابلیتهای همین نرم افزارا که فکر میکنیم چون روی سون نصب شده پس باهاش سازگاره اما بعضی کاراشو درست انجام نمیده مثل همین یاهومسنجر که البته اینو متوجه میشیم ولی بعضیارو اصلاً نمیدونیم به خیالمون دیگه چون نصب شده کارشم درست انجام میده خلاصه بازم ماکروسافت موفق نشده ..
    اینی که میبینید بعضیا هنوز از سون حمایت میکننم فقط به خاطر اینه که جذب ظاهرو سرعتش شدن ولی مگه یادتون نیست اوائل اومدن ویستا؟؟ اونم اولش کسی فکر نمیکرد اینقدر زود همه رو زده کنه سون هم مطمئن باشید همین راهو میره حتی خیلی زودتر ! مگه هنوز یه سال گذشته از ظهور این ویندوز که تین همه مشکل داره؟! چون هنوز رسمی نشده داره این همه ضعف نشون میده ...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منظور از مین همون مین بورد Main board , motherboard استش ...
    Last edited by saiiddz; 14-09-2009 at 04:21.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام
    اين 7600 با 7260 چه فرقي داره ؟ كدومش بهتره ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اين 7600 با 7260 چه فرقي داره ؟ كدومش بهتره ؟
    سلام

تفاوت فاحشی ندارند.

ویرایش های جدید واسه این میان که کم و کاستی های قبلی رو برطرف بکنن.

بهمین دلیل بنظر میاد 7600 بهتر باشه.

موفق باشید

8. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

من یک بار دیگه هم این سوال رو پرسیدم اما جواب کاملی نگرفتم : اول ها که ویندوز رو نصب کردم سرعتش خیلی بالا بود اما الان خیلی کند شده زیاد گیر می کنه و ...
    TuneUp نصب کردم و تمام تست ها و ... انجام دادم
    دفرگ خود ویندوز رو چند بار اجرا کردم اما نمی دونم کامل دفرگ می کنه یا نه (چون شب میذارم دفرگ شه)
    نرم افزار اضافی هم زیاد نصب نمی کنم و هر وقت هم که نصب می کنم بعد استفاده پاک می کنم ,4 تا بازی سنگین دارم , فکر کنم مقدار دانلود ام هم چون به نوعی جابجایی فایل هست مهم باشه روزی 1.5 گیگ دانلود دارم
    آنتی ویروس هم کسپر (internet security) + رم 1 گیگ

فکر کنم همه اطلاعات رو دادم حالا به نظر شما کدوم قسمتش مشکل داره ؟
    یک سوال دیگه هم اینکه از کجا می تونم آپدیت های ویندوز رو با لینک بگیرم (یک جای مطمئن!!) ؟؟

10. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من یک بار دیگه هم این سوال رو پرسیدم اما جواب کاملی نگرفتم : اول ها که ویندوز رو نصب کردم سرعتش خیلی بالا بود اما الان خیلی کند شده زیاد گیر می کنه و ...
    TuneUp نصب کردم و تمام تست ها و ... انجام دادم
    دفرگ خود ویندوز رو چند بار اجرا کردم اما نمی دونم کامل دفرگ می کنه یا نه (چون شب میذارم دفرگ شه)
    نرم افزار اضافی هم زیاد نصب نمی کنم و هر وقت هم که نصب می کنم بعد استفاده پاک می کنم ,4 تا بازی سنگین دارم , فکر کنم مقدار دانلود ام هم چون به نوعی جابجایی فایل هست مهم باشه روزی 1.5 گیگ دانلود دارم
    آنتی ویروس هم کسپر (internet security) + رم 1 گیگ

فکر کنم همه اطلاعات رو دادم حالا به نظر شما کدوم قسمتش مشکل داره ؟
    یک سوال دیگه هم اینکه از کجا می تونم آپدیت های ویندوز رو با لینک بگیرم (یک جای مطمئن!!) ؟؟
    شما اومدی tuneup و kaspersky نصب کردی که من به شخصه و خیلی از دوستان نتونستیم نصب کنیم حالاشما چطوری نصب کردی
    در مورد اپدیت ویندوز هم تو تاپیک دانلود ویندوز 7 خودم یه لینک از اپدیتش قرار دادم میتونی ازش استفاده کنی

موفق باشید

12. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ........
    امروز دیدم این عبارت کنار تسک منیجر اومده !

باید چیکار کنم ؟! کرک خراب شده ؟!

ممنون ............

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

دوستان راستش من قصد دارم برای مدتی طولانی با دانلود منیجرها دانلود کنم در ویندوز 7 ...ولی بعد از مدتی کوتاه که لبتاپ رو رها میکنم به صورت اتوماتیک لاگ اف logoff میشه و اینترنت هم در این حالت کار نمیکنه...خ.استم ببنیم چجور میشه این حالت رو برداشت؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •