آیا گوشی reminder داره واسه کسایی که با ما تماس گرفتند و ما نشنیدیم زنگ رو هی بوق بزنه که برو بهش زنگ بزن؟
آیا گوشی reminder داره واسه کسایی که با ما تماس گرفتند و ما نشنیدیم زنگ رو هی بوق بزنه که برو بهش زنگ بزن؟
براي تماس نميدونم من جايي نديدم ولي براي اس ام اس داشت كه فوق العاده هست. بايد توي پروفايل زمانش رو تنظيم كني كه هر چند دقيقه دوباره ياد آوري كنه كه مسيج جديد داري.
هیچ کس نمیخاد بگه من چطوری روی گوشیم رمز بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز این گوشی قفل نداره. یعنی مثل نوکیا و سامسونگ قفل نمیشه ولی یه قفل دستی داره.
راستی بچه ها من هم بالاآخره کوکی خریدم
به جز دوربینش که هنوز تست نکردم به نظرم بقیه چیزاش واقعا خوبه.
N72 رو دادم و 80 هزار هم روش دادم !! دیگه چیکار کنیم شهرستان فیمتش مثل تهران ارزون نیست.
پس چرا، انتظاراتی که شما داشتی این گوش نداره که، چطور شد خریدی
در هر صورت مبارک باشه![]()
سلام
توی این جعبه جدیدهای کوکی که عکس جومونگ داره و الان دیگه فکر کنم همه جا اینجوری شده باشه بچه هایی که گرفتن کیف مخصوص خود گوشی که تو جعبه قدیمیا بودش هست ؟ یا نه دیگه
فکر کنم حسین جان که خرید کیف هم داخل جعبش بود
به به! مبارکه!راستی بچه ها من هم بالاآخره کوکی خریدم![]()
بزن دست قشنگه رو.....
بله مال من داشت....چون تو دوره جشنواره بود مثل اینکه....فکر کنم حسین جان که خرید کیف هم داخل جعبش بود
قدیمی هاش کیف داشت.......ولی جدیدا نه.............(جدیدا به جای کیف جومونگ داره..........توی این جعبه جدیدهای کوکی که عکس جومونگ داره و الان دیگه فکر کنم همه جا اینجوری شده باشه بچه هایی که گرفتن کیف مخصوص خود گوشی که تو جعبه قدیمیا بودش هست)
کسی پیشنهادی انتقادی چیزی نداره؟!![]()
سلام داداش . هیچ مشکل خاصی نداره .
من یه ماهه گوشی رو دارم . مشکل خاصی برام بوجود نیورده دلیلشم اینه که با اطلاعات کامل رفتم گوشی رو گرفتم و توقعم هم از گوشی در حد همین گوشی بود .
شما هم اول باید ببینی از گوشیت چی میخوای و کاملا در موردش تحقیق کنی .
اگه کمکی از دستم بربیاد، در خدمتم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)