خوب خدارو شكر اما چطوري؟
مبارك باشهسلام من بالاخره بعد از 2 ماه تحقیق سونی مدل vpceb 36fg گرفتم
خوب خدارو شكر اما چطوري؟
مبارك باشهسلام من بالاخره بعد از 2 ماه تحقیق سونی مدل vpceb 36fg گرفتم
Last edited by masuod D; 31-01-2011 at 11:41.
دوستاني كه مي خواهند از ويندوز اورجينال بك آپ بگيرند، از استارت برنامه VAIO CARE رو باز كنند بعد در قسمت RECOVERY، گزينه CREAT RECOVERY DISK رو بزنند و دي وي دي ها رو تهيه كنند.(البته اگر اشتباه نكنم)
براي من 3تا DVD شد.
لازم نيست بترسي چون به نظرم اين يه مورد اتفاقي بوده،چون از دوستام كسايي هستن كه سري اف دارن و راضي هم هستن،در ضمن خودم هم يه F132 خريدم ولي فعلاً توي راهه و هنوز نرسيده،خودم هم قراره يه عمر به پاي سوني بسوزم!
گارانتي داره!ولي شما بعد از يك هفته لپ تاپت مشكل پيدا كنه يه كم شگفت زده نمي شي؟!یعنی چی؟ مگه گارانتی نداره؟
آقا يعني چي ، يه چيزي مي پرونن ديگه چيه!اتفاقي هستش كه براي هم كلاسيم افتاده و منم اينجا باز گو كردم،يه كم با ادب باشين بد نيستا!اگه لازمه فيلم از لپ تاپش بگيرم و بگذارم دانلود كنيد ببينيد تا ثابت شه من چيزي نپروندم.حالا یه چیزی میپرونن ولش کن
من رزولوشن نوت بوک رو کم میکنم بعد صفحه کوچیک میشه یعنی دور کادر مشکیه چجوری تنظیمش کنم همینجوری خیلی ریزه
روی صفحت کلیک راست کن بعد اخرین گزینه بزن تو صفحه جدید سمت چپ پایین بزن رو دیسپلی و بزار رو مدیوم و ری استارت کن
آقايون من يه مشكلي دارم، اينه كه وقتي دستگاه رو شارژ مي كنم ، يك روز بعد مي رم سراغش شارژش كم ميشه، بعضي ها مي گن همه سوني ها اين طوري هستند، درسته؟
خیر مال من اینجوری نیست ببینم مدل چیه و چند وقته گرفتی؟ البته تا 5% طبیعی هست
مدل من EA36FG هست و دو هفته اي هست كه گرفتم ، مثلاً همين ديشب شارژ 100% كردم و تا امشب هم خاموش بوده، امشب چك كردم 85% شده
براي شما چه مدلي هست؟
من f136 هست 1 هفتست خریدم 2 روز باطری بیرون بود 3% کم شده بود الیته توجه کن رو باطری روشن کنی تا بالا اومدن ممکنه حتی 10% هم استفاده کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)