یه سوال پج دومی {1.1.2.0} که برای GTA:Liberty city اومد هیچ تاثیری روی فریم بازی داره و آیا این پج بهتره یا پج اولی ؟
یه سوال پج دومی {1.1.2.0} که برای GTA:Liberty city اومد هیچ تاثیری روی فریم بازی داره و آیا این پج بهتره یا پج اولی ؟
آقا یکی ببینه این پچ آخرین پچی که برا بازی اومده؟
و چیکار میکنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
پچی یا DLC اومده که ماشینهای جدید و مراحل جدید به بازی اضافه کنه ؟
سپاسگذارم.
2 تا سوال:
1 روسیستم من بازی روون نیست. یعنی موع حرکت همینطور گیر میکنه.
2 تو این نسخه کلا درختا واقعا سبز نیست و شهر مایل به خاکستریه یا مال من اینطوریه؟ اگه مال منه چیکار کنم درس شه؟
دوستان من با xbox بازی می کنم . می خواستم بپرسم توی این نسخنه چطور میشه خونه خرید؟ یه خونه داده به آدم وسط بد بخت بیچاره هاس. نمیشه مثل نسخه های قبلی خونه خرید؟ اگه میشه چطوری؟
ببخشید یه سوال ... این نسخه با اون نسخه ای که Niko پلایرش بود چه فرقی داره ؟
نسخه ی جدید GTA که نیست ؟
نمیشه خرید.
بعد از GTA IV دو تا DLC براش اومد که بعدا هر دوتاش رو دیسک هم عرضه شدن.
خونه خریدنی نداره. تو قسمت اول که یه کلوب مخصوص Lost MC هست و بعدا یه مخفیگاه دیگه هم بهت میده. تو قسمت دوم هم که یه خونه داری و همه زندگیت همونجاست.
سلام خدمت دوستان گلم دوستان من چه پچی بریزم تا بازی روون اجرا بشه و بتونم بازیو سیو کنم لطفا بگید بهترین پچو از کجا باید دانلود کنم
این پجو دانلود کن جدیدترین پجی هست که برای بازی اومده به ما هم خبر بده که چقد ر روی فریم بازی تاثیر داشت؟
. filefront .com/16609431/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City-v1.1.2.0-Patch/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
این پجو دانلود کن جدیدترین پجی هست که برای بازی اومده به ما هم خبر بده که چقد ر روی فریم بازی تاثیر داشت؟
. filefront .com/16609431/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City-v1.1.2.0-Patch/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)