کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟
فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟
لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم![]()
کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟
فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟
لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم![]()
دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .
فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....
آها حالا فهمیدم
پس باید بدم بیرون این کارو بکونن چون فک نکنم به لپ تاپ وصل شه![]()
سلام دوستان.
میگم نمیشه xbox رو اپدیت کرد یه جوری که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
مرسی![]()
سلام من ابدیت کردم ولی وقتی بازی که میزارم بازی لود یا اجرا نمی کنه ولی موسیقی رو اجرا می کنه نرم افزار هم از سایت ایکس باکس گرفتم ممنون میشم کمکم کنید
سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم
نه دوست من باید پچ بشه به lt3 با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید
سلام
دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)