تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 199 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

عزیزم اندکی صبور باشید !
    بله شما اون رو دانلود کنید و بعدش از حالت فشرده خارجش کنید و بریزید توی USB تون و وصلش کنید به دستگاه - دستگاه رو خاموش روشن کنید عملیات آپدیت شروع میشه .
    ولی توجه داشته باشید اگر فرمور درایوتون آخری نباشه (اگر اشتب نکنم LT3+) کپی خورتون میپره . پس قبلش مطمئن شید که فرمور درست و حسابی نصب دارید .
    اگر مطمئن نیستید - هستند کسانی که شغلشون اینه - میتونید برید پیششون .
    کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟

فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟

لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟

فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟

لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم
    دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .
    فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
    راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....

3. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .
    فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
    راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....
    آها حالا فهمیدم

پس باید بدم بیرون این کارو بکونن چون فک نکنم به لپ تاپ وصل شه

5. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام دوستان.
    میگم نمیشه xbox رو اپدیت کرد یه جوری که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام من ابدیت کردم ولی وقتی بازی که میزارم بازی لود یا اجرا نمی کنه ولی موسیقی رو اجرا می کنه نرم افزار هم از سایت ایکس باکس گرفتم ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم

داره خودمونی میشه Khashayar1Jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازي هاي lt 2 به سيستم lt3 ميخوره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بازي هاي lt 2 به سيستم lt3 ميخوره؟؟؟؟
    نه دوست من باید پچ بشه به lt3 با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
    من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •