برای گواهینامه ب2::
2سال از ب1 گذشته باشه و حداقل 21 سال سن داشته باشی
برای گواهینامه ب2::
2سال از ب1 گذشته باشه و حداقل 21 سال سن داشته باشی
با سلام .بچه ها میخواستم بپرسم دقت افسر بیشتر رو چه چیزیه چون من پنج شنبه امتحان افسر دارم .
بیشترین دقت زمانی هست که شما میشینی پشت فرمون و باید آماده حرکت بشی.
اکثر افراد چون استرس و عجله دارن یادشون میره کمربند ببندن یا صندلی و آینه رو تنظیم کنن و حتی یادشون میره ترمز دستی رو بخوابونن یا ماشین رو تو دنده استارت میزنن.
اینا مواردی هستن که همون اول کار باید دقت کنی و افسر هم کاملا زیر نظر داره چون تو این مرحه اگر خطایی بکنی راحت پیادت میکنه
تو حرکت هم دقت میکنه اما نه مثل اول کار اما با چند تا حرف بخواد امتحانت کنه مثلا میگه برو دنده 4 که تو شهر هیچگاه نباید دنده 4 رفت و باید بهش بگی خلاصه شما با خونسردی و دقت کافی
میتونی به راحتی قبول بشی
دمت گرم داداش از این که راهنمایی کردی![]()
1چیز دیگه
وقتی که میگه نفر بعدی و شما نفر بعدی هستی و میخوای از ماشین پیاده بشی و بری بشینی پشت فرمون حتما یادت باشه از پشت ماشین بری نه از جلوی ماشین
دلیلشونم اینه که یه راننده خوب قبل از سوار شدن باید دور ماشین و مخصوصا 4 چرخ رو ببینه و بعد از اطمینان شروع به رانندگی کنه.(اگه از جلو بری به راحتی میتونه ردت کنه چون 2تا چرخ عقبو چک نکردی!)
موفق باشی تو امتحانت.
داداش دمت گرم بعد یه سوال دیگه داشتم میخوام بدونم نحوه باز کردن در ماشین و بستن جلوی افسر چه جوریه میدونی که ما شانس نداریم حالا اومدیمو افسر به ما گیر داد که چرا اینجوری باز میکنی و..........بازم دست دوستان درد نکنه که منو راهنمایی میکنن.
موقع پیاده شدن باید با دست راستت در رو باز کنی..بخاطر اینکه کامل برگردی و از آیینه چپ ماشین قبل از پیاده شدن بیرون رو ببینی.....داداش دمت گرم بعد یه سوال دیگه داشتم میخوام بدونم نحوه باز کردن در ماشین و بستن جلوی افسر چه جوریه میدونی که ما شانس نداریم حالا اومدیمو افسر به ما گیر داد که چرا اینجوری باز میکنی و..........بازم دست دوستان درد نکنه که منو راهنمایی میکنن.
ولی یه چیزی میگم زیاد استرس نداشته باش...اینطوری بیشتر استرس میگیری...که در رو چطوری باز کنم..چطوری سوار بشم و این حرفا...اینطوری همش فکرت مشغوله که چه کاری باید میکردی چه کاری رو نه....بیشتر روی پارک دوبل و دور دوفرمون و تسلط به کلاج تمرین کن....این چیزاش زیاد مهم نیست..
موفق باشی.
دوستان دلیل اینکه گواهینامه ها یا زمان های مختلف میاد چه این زمان ها از 20 روز شروع میشه تا یکی از 120 روز ؟
به ترتیب حروف الفباست ، قرعه کشی میکنن یا.........؟![]()
سلام .
چجوری میتونم بفهمم که گواهینامم صادر شده یا نه . ؟؟
مثلا سایتی هست که کد ملی یا .. بدیم بگه صادر شده یا نه ؟؟؟
واجبه کمک کنید
سلام
من سال 86 گواهینامه ب 1 گرفتم الان میخوام برای تمدید اقدام کنم میخوام بدونم اعتبار گواهینامه جدید 5 ساله میشه یا 10 ساله یعنی قانون جدید اجرایی شده یا نه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)