خوب دوست عزیز مگه نمیگی که رایگان تو نت پخش شده.
پس این تریال ریست که سافتگذر گذاشته رو لینک دانلودش رو بذارید.
خوب دوست عزیز مگه نمیگی که رایگان تو نت پخش شده.
پس این تریال ریست که سافتگذر گذاشته رو لینک دانلودش رو بذارید.
ورژن برنامه اینه:18.5.0.125
البته فکر میکنم اون یکی اولی رو حذف کردم ولی مطمئن نیستم که کرک 88 ساله رو هم آناینستال کرده باشم یعنی شما فکر میکنید مشکل از اون کرکه؟
ممنون
شما نسخه trial Reset رو نگفتید.احتمالا مشکل به خاطر کرکه.
لازم نیست دو تا کرک رو روی هم نصب کنید.همون کرک 88 ساله که بدون مشکل بود.
این پست رو بخونید:
برای نصب Trial Reset جدید باید قبلی رو حتما Uninstall کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این
لینک دانلود تریال ریست هستش که زحمتش رو دیریملند عزیز (که بخاطر قدرنشناسی بعضی مدیران سایت رو ترک کردن) کشیده ،یعنی واسم میلش کرد و گفت بعنوان آخرین پست از طرفشون واسه کاربران بذارم
همان reseter توی سایت --------- هستش
اینم لینکش :----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by maziarb; 07-02-2011 at 00:20.
سلام به دوستان. من از آنتی ویروس نورتون و فایروال کومودو استفاده میکنم (کومودو رو بهترین تنظیمات proactive security هستش) سوالی که برام پیش آمده اینکه آیا قسمتهای مشترک این دو تا برنامه دارن؟ مثلا صفحات وب رو چک کنن یا اینترنت رو کنترل کنن؟ اگه قسمت مشترک دارن کدوم ها هستش تا من از روی نورتون غیرفعال کنم میخوام ویروس رو نورتون بشناسه و اینترنت و سلف دیفنس رو کومودو داشته باشه. متشکر میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام.
این دوتا دخالتی تو کار هم ندارن.به هر حال میتونید Intrusion Prevention رو غیر فعال کنید.
با سلام خدمت دوستان
من یه فایل حدودا 100 مگی رو به عنوان فایل اپدیت نورتون گرفتم اما الان که اجرا میکنم اپدیت نمیشه
کسی میدونه اپدیت افلاین رو چجوری میشه انجام داد؟
سلام.
1-چه پیغامی به شما میده؟
2-از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
3- 32 بیتی یا 64 بیتی؟
4- از کدوم محصول نورتون استفاده میکنید؟ چه ورژنی؟
5-نام کامل فایلی رو که دانلود کردید بنویسید.
ویندوز seven ultimate 64 bit service pack 1
norton 360 v5
20110209-021-v5i64.exe
اطلاعاتی که میدونم اینان
ممنون که جواب میدین
N360 v5.0 هنوز به طور رسمی توسط سیمانتک معرفی نشده :
بنابراین بسته های آپدیت هنوز با ورژن 5 سازگار نشدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)