تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 502 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بین 1225 و 2020 کدوم ارزش خریدن داره؟

من نفهمیدم قضیه ی این cpu ی 4 هسته ای 2020 چیه...!
    یعنی چی 1.6 GHz و up to 2.8 ؟
    یعنی 1.6 هست و با اور کلاک کردن به 2.8 می رسه؟

اگر cpu مدل hp 2020 واقعا 4 هسته هست چرا قیمتش از 1225 کمتر هست؟

باتشکر ...
    قیمت پایین تر نیست!
    این خاصیت تکنولوژی هست.
    پردازنده هم به صورت خودکار OC میشه.
    در این رابطه قبلا بحث شده (در تاپیک مشاوره خرید لپتاپ/مقایسه 2020 و 1225)

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

ببین برنامه های hp media smart کار میکنه یا نه. اگر دیدی کار نمیکنه برو هم driver و هم برنامه مدیا رو از سایت hp بگیر و دانلود کن. البته همه سری 12 ها این مشکلا رو دارن. واسه یک سریش firmwareجدید گذاشته، که برطرف میشه.
    دوست عزیز..همه برنامه های media smart کار میکنه!!من درایور را دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد!!..راستی چطور میتونم frmware این مدل را دانلود کنم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود دوستان
    وایرلس لپ تاپ من روشن نمیشه
    یکی از دوستان می گفت لپ تاپ های hp با بعضی از ویندوزهای اکس پی مشکل دارند و باید از یکی از منو ها فعال بشه
    دوستان میدونن کدوم منو رو باید تغییر داد ؟

با سپاس فراوان

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

قیمت پایین تر نیست!
    این خاصیت تکنولوژی هست.
    پردازنده هم به صورت خودکار OC میشه.
    در این رابطه قبلا بحث شده (در تاپیک مشاوره خرید لپتاپ/مقایسه 2020 و 1225)
    تو سایت رایانه همرا:

2020 قیمت : 1.550.000.000
    1225 قیمت : 1.650.000.000

؟
    ؟
    ؟

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام دوستان چند سال قبل لپ تاپ hp-compaq nx9030 گرفتم ازش خیلی راضیم واسه همین الان که میخوام یه دونه جدیدترشو بگیرم بازم می خوام اچ پی بگیرم .
    سوالم اینه هنوزم hp-compaq با هم مشترکاً لپ تاپ تولید میکنند؟
    حدوداً یک تومن میخوام هزینه کنم چی بخرم بهتره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

سلام دوستان چند سال قبل لپ تاپ hp-compaq nx9030 گرفتم ازش خیلی راضیم واسه همین الان که میخوام یه دونه جدیدترشو بگیرم بازم می خوام اچ پی بگیرم .
    سوالم اینه هنوزم hp-compaq با هم مشترکاً لپ تاپ تولید میکنند؟
    حدوداً یک تومن میخوام هزینه کنم چی بخرم بهتره؟
    من هم مثل شما سری compaq رو خیلی دوست دارم طراحی اش بسیار ساده ولی شیک هست و لپ تاپ های بسیار قوی ای هستند

بله تولید میشه و سری جدید با لوگوی جدید هم داره توی بازار فروش میره ... امکانات و کیفیت همانطور خوب مونده :

قیمت با گارانتی ایران اچ پی :

10,500,000 ريال

Processor, operating system and memory Processor type
    Intel® Core™2 Duo Processor T6400
    • 2 GHz, Level 2 cache 2 MB Operating system installed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Standard memory 3072 MB Memory layout (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Maximum memory Supports up to 8 GB DDR2 memory Internal drives Internal drives 250 GB Storage controller SATA Hard Disk Drive Hard disk drive speed 5400 rpm Optical drive type
    Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Lightscribe
    Create silkscreen-quality disc labels direct from your PC with LightScribe: Just burn, flip, burn. System features Memory card device
    5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards Modem High speed 56K modem Network interface Ethernet 10/100BT integrated network interface Wireless technologies 802.11b/g WLAN Wireless capability Bluetooth® wireless networking External I/O ports
    3 USB 2.0 (3rd shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 RJ11 modem connector, 1 headphone-out, 1 mic-in Display size 15.6" Diagonal High Definition HP LED Brightview Infinity Display Display resolution 1366 x 766 Graphic subsystem name NVIDIA GeForce G 103M
    Video RAM Up to 1790 MB total graphics memory with 512 MB dedicated Webcam Webcam with integrated microphone Internal audio 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Speakers and microphone Altec Lansing® speakers
    Keyboard 101 key compatible keyboard Power supply type 90 W AC Power Adapter Pointing device
    Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute button Battery type 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Software Software - Productivity & finance Microsoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version Pre-installed software Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader Optical drive driver software
    Windows Media Player ; Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media Center Software included
    Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Support Dimensions / weight / warranty Product weight 2.75 kg Product dimensions (W x D x H) 37.8 cm (L) x 25.2 cm (W) x 3.51 cm (min H) / 4.367 cm (max H)
    Warranty 1 year, HP & 24 Month IRANHP

9. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

Compaq CQ61-115

11. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه دوس عزیز منظورم 2020 بود

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!
    دوست خوبم مشکل خاصی نیست، و به نظر من راحت شدی. چون این برنامه تو حین بازی مشکل سازه. اگه بازم بش نیاز داری از سایت اچ پی لب تاپتو انتخاب کن بعد به بخش سافتور و ساپورت برو و این برنامه رو دان کن.
    Quicktouch

درود دوستان
    وایرلس لپ تاپ من روشن نمیشه
    یکی از دوستان می گفت لپ تاپ های hp با بعضی از ویندوزهای اکس پی مشکل دارند و باید از یکی از منو ها فعال بشه
    دوستان میدونن کدوم منو رو باید تغییر داد ؟

با سپاس فراوان
    دوست عزیز بهتره درایور مربوطه رو از سایت اچ پی دان کنی. با توجه به مدل لب تاپ و سیستم عامل.

پیروز باشید..

14. این کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •