تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 214 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببینید رواکوتان عوارض زیاد داره اما در همه افراد یکجور نیست! در بعضی ها به جز خشکی پوست و مخاط بینی هیچ عارضه ای نداره!
    در بعضی ها چربی خونشون رو بالا میبره
    انزیم های کبدی بالا پایین میشه
    بعضی ها مشکل افسردگی
    ریزش مو
    کاهش وزن زیاد
    و...
    دقت کنید ممکنه هیچکدوم اتفاق نیفته! در واقع یکجور ریسک هست کلا
    ولی بالای 90%افراد جواب گرفتن مقدار و دُزش بستگی به وزن داره و دکتر تعیین میکنه...
    اون 4بار گفتم یعنی کلا 4بار عمل میکرودرم ابریژن انجام بشه بیشتر از 4جلسه پوست شل میشه...
    رژیم غذایی سنتی که گفتم بستگی به شرایط بدنی شما داره برای همه یکجور نیست دکتر باید بررسی کنه...
    مثلا بعضی ها یکسال بعضی ها 1سال و نیم .قابل پیش بینی نیست شما شروع میکنی تحت نظر پزشک بعد هرماه بهش سرمیزنی و اون تشخیص میده ادامه بده ،چجوری ادامه بده و....
    اگر تنها راه درمان راکوتان و امسال اون باشه که ریسکش خیلی بالاست!!!
    درسته که جوش صورت واقعا آزار دهنده هست اما مشکل جدی ایجاد نمیکنه و اگر دستکاری نشه و یه سری چیزا رعایت بشه بعد از طول یه مدت(معمولا خیلی طولانی) کم میشه رفته رفته.
    درواقع با جوش صورت میشه مدارا کرد(هرچند سخت) اما با مشکلاتی مثل ریزش مو و افسردگی و کاهش وزن و کبد مشکل دار یکم مدارا کردن مشکله. این نظر منه البته.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر تنها راه درمان راکوتان و امسال اون باشه که ریسکش خیلی بالاست!!!
    درسته که جوش صورت واقعا آزار دهنده هست اما مشکل جدی ایجاد نمیکنه و اگر دستکاری نشه و یه سری چیزا رعایت بشه بعد از طول یه مدت(معمولا خیلی طولانی) کم میشه رفته رفته.
    درواقع با جوش صورت میشه مدارا کرد(هرچند سخت) اما با مشکلاتی مثل ریزش مو و افسردگی و کاهش وزن و کبد مشکل دار یکم مدارا کردن مشکله. این نظر منه البته.
    بله هرکسی اختیار داره که خودش انتخاب کنه بعضی ها ریسک رو میپذیرن بعضی ها هم با شما همنظر هستند
    اگر به دنبال روشهای کاربردی غیردارویی هستید حتما پزشک طب سنتی مدنظرتون باشه
    در هرصورت موفق باشید

3. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه poria77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    drive 30

پيش فرض

دوست عزیز اینجا کسی خطاب به مسئله شما پاسخی ارسال نکرده تاپیک شما قفل و به این محل ارجاع داده شد که یعنی چون تاپیکی برای مطرح کردن این مسائل وجود داره لطف بفرمایید سوالتون رو در اینجا مطرح کنید چناچه کسی از دوستان بدونن و بتونن راهنماییتون کنن

فرض میکنیم این پست رو در این تاپیک مجدد ارسال کردید

اول یه سوال ژل شستشو منظورتون هست یا ژل لایه بردار؟
    اگه لایه بردار میزنید خیلی واجبه که ضدافتاب هم حتما استفاده کنید
    ضدافتابی که برای پوستهای جوشدار استفاده میشه بایدoil freeباشه در غیر اینصورت با بسته شدن منافذ پوست باعث تشدید جوش خواهد شد!
    اگر oli freeنیست استفاده نکنید! اما spfیا همون عیار حفاظتی ربطی به جوش نداره! در واقع اون عدد فقط زمانی رو که اون ضدافتاب توان حفاظت در برابر نور افتاب رو داره بیان میکنه
    بنابراین چه 60 چه 100 باید oil freeبودنش مدنظرتون باشه
    برندش هم میگفتید بد نبود چون بعضا بعضی برندها کیفیتشون جالب نیست
    بهترین حالتها بنظرم ellaro-biodermaهستند
    موفق باشید
    1فقط نوشته ژل ضدجوش واستفادش به این شکله که15دقیقه روی پوست میمونه وبعدباآب سرباید شسته بشه
    oil free2نمی دونم چیه.بیشترتوضیح بدید.3-ضدجوش وضدآفتاب هردو مال سینره می باشد4-اینم متوجه نشدم>ellaro-bioderma.ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

1فقط نوشته ژل ضدجوش واستفادش به این شکله که15دقیقه روی پوست میمونه وبعدباآب سرباید شسته بشه
    oil free2نمی دونم چیه.بیشترتوضیح بدید.3-ضدجوش وضدآفتاب هردو مال سینره می باشد4-اینم متوجه نشدم>ellaro-bioderma.ممنون
    خب پس ژل شستشوی صورت هست(فکر کردم لایه بردار استفاده میکنید)
    oil freeیعنی فاقد چربی-در تهیه بعضی از کرم های ضدافتاب این قابلیت در نظر گرفته میشه یکسری ترکیبات استفاده میکنن که کسایی که پوستشون جوشدار و مستعد جوش هست با زدن این ضدافتابها دچار مشکل نشن
    ژل ضد جوش سینره اگه به پوستتون میسازه ادامه بدید
    کرم ضد افتابتون رو ترجیحا عوض کنید پیشنهاد من اینه:
    کرم ضد افتاب فاقد چربی بایودرما=(bioderma sunscreen cream(oil free
    یا
    کرم ضد افتاب فاقد چربی اِلارو=(ellaro sunscreen cream(oil free

منظورم از ellaro و biodermaاسم دو تا از مدل های کرم های ضدافتاب بود
    Last edited by Atghia; 25-08-2013 at 12:58. دليل: تکمیل

6. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام
    بنده از زمان نوجوانی(15 سالگی)صورتم جوش میزد تا سن 24 سالگی.از 24 سالگی تا پارسال(28 سالگی) صورتم اصلا جوش نمیزد.اما از پارسال به خاطر درس خوندن هرروز مقدار زیادی بیسکویت و شیرنی مصرف می کردم که دو سه ماه بعد از این یکدفعه صورتم شروع به جوش زدن کرد مخصوصا پیشونیم که کاملا جوش زد.دو سه ماه بعد از ترک این خوراکی ها شدت جوش ها کم شد اما تا الان که حدود 8 ماه میگذره هنوز صورتم جوش میزنه اما مه زیاد.همزمان با جوش زدن هم ریزش مو پیدا کردم.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممکنه ربط به کبد داشته باشه؟در ضمن گفتم یه بار حجامت برم تا خونم تصفیه شه اما تاثیری نداشت.در ضمن پوستم زیاد چرب نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام
    بنده از زمان نوجوانی(15 سالگی)صورتم جوش میزد تا سن 24 سالگی.از 24 سالگی تا پارسال(28 سالگی) صورتم اصلا جوش نمیزد.اما از پارسال به خاطر درس خوندن هرروز مقدار زیادی بیسکویت و شیرنی مصرف می کردم که دو سه ماه بعد از این یکدفعه صورتم شروع به جوش زدن کرد مخصوصا پیشونیم که کاملا جوش زد.دو سه ماه بعد از ترک این خوراکی ها شدت جوش ها کم شد اما تا الان که حدود 8 ماه میگذره هنوز صورتم جوش میزنه اما مه زیاد.همزمان با جوش زدن هم ریزش مو پیدا کردم.به نظر شما مشکل از کجاست؟ممکنه ربط به کبد داشته باشه؟در ضمن گفتم یه بار حجامت برم تا خونم تصفیه شه اما تاثیری نداشت.در ضمن پوستم زیاد چرب نیست
    فکر میکنم که استرس و عوامل تنش زا خیلی میتونن در شدت بروز آکنه موثر باشند شاید به دلیل فشار عصبی ناشی از درس این مشکل دوباره عود کرده باشه
    از طرفی وقتی ریزش مو هم پیدا کردید شاید(میگم شاید و ممکنه اشتباه کنم) اختلال هورمونی در کار باشه(اختلالات هورمونی عامل مهمی در همزمانی ریزش مو و اکنه خصوصا در خانمها هست!)

بنابراین شاید با یک ازمایش خون و بررسی هورمون بشه علت رو دونست
    در مورد حجامت خیلی خیلی بعیده کسی با یکبار نتیجه خاصی ببینه! سوالم اینه ایا شما قبل از حجامتتون مزاج شناسی شدید؟ایا کسی که اینکار رو انجام داده پزشک بوده؟ چند هفته قبلش از لحاظ غذایی دستورات رو رعایت کردید؟

در نهایت یکبار دیگه هم گفته بودم در همین تاپیک(هرچند ممکنه مستدل علمی نباشه حرفام اما) اختلال کبدی ربطی به آکنه نداره! یک باوری هست که میگن اگه کبد عملکرد خوبی نداشته باشه پوست کلا تیره تر و گرفته تر بنظر میرسه و لکه های قهوه ای خیلی ریز روی دستها ظاهر میشه

اما طب سنتی میگه وقتی کبد شما بیش از حد سرد یا گرم باشه چون تعادل اخلاط 4گانه بدن بهم میریزه شما ممکنه دچار تشدید جوش بشید((دقت کنید مستقیما ربطی نداره که کسی کبدش ایرادی داشته باشه و جوش بزنه))

خلاصه اینکه در درجه اول بنظرم ازمایش هورمونی رو بررسی کنید
    عوامل استرس زا رو ندید نگیرید
    چناچه قصد حجامت دارید و کلا سراغ طب سنتی میخواید برید حتما نزد پزشک مراجعه کنید و حتما پیگیری کنید با یکی دوبار برای کسی معجزه نمیشه

سلامت باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فکر میکنم که استرس و عوامل تنش زا خیلی میتونن در شدت بروز آکنه موثر باشند شاید به دلیل فشار عصبی ناشی از درس این مشکل دوباره عود کرده باشه
    از طرفی وقتی ریزش مو هم پیدا کردید شاید(میگم شاید و ممکنه اشتباه کنم) اختلال هورمونی در کار باشه(اختلالات هورمونی عامل مهمی در همزمانی ریزش مو و اکنه خصوصا در خانمها هست!)

بنابراین شاید با یک ازمایش خون و بررسی هورمون بشه علت رو دونست
    در مورد حجامت خیلی خیلی بعیده کسی با یکبار نتیجه خاصی ببینه! سوالم اینه ایا شما قبل از حجامتتون مزاج شناسی شدید؟ایا کسی که اینکار رو انجام داده پزشک بوده؟ چند هفته قبلش از لحاظ غذایی دستورات رو رعایت کردید؟

در نهایت یکبار دیگه هم گفته بودم در همین تاپیک(هرچند ممکنه مستدل علمی نباشه حرفام اما) اختلال کبدی ربطی به آکنه نداره! یک باوری هست که میگن اگه کبد عملکرد خوبی نداشته باشه پوست کلا تیره تر و گرفته تر بنظر میرسه و لکه های قهوه ای خیلی ریز روی دستها ظاهر میشه

اما طب سنتی میگه وقتی کبد شما بیش از حد سرد یا گرم باشه چون تعادل اخلاط 4گانه بدن بهم میریزه شما ممکنه دچار تشدید جوش بشید((دقت کنید مستقیما ربطی نداره که کسی کبدش ایرادی داشته باشه و جوش بزنه))

خلاصه اینکه در درجه اول بنظرم ازمایش هورمونی رو بررسی کنید
    عوامل استرس زا رو ندید نگیرید
    چناچه قصد حجامت دارید و کلا سراغ طب سنتی میخواید برید حتما نزد پزشک مراجعه کنید و حتما پیگیری کنید با یکی دوبار برای کسی معجزه نمیشه

سلامت باشید
    ضمن تشکر از شما باید عرض کنم بنده مرد هستم و اصلا اهل استرس نیستم(خیلی آدم بیخیالی هستم).پس فکر نکنم اختلالات هورمونی و استرس عاملش باشه.بگذریم می خواستم بدونم این عصاره ضد جوش خوبه بگیرم :
    عصاره ضد جوش اکادمی
    Academie Purifying Concentrate 8 ml
    Last edited by VAHID; 30-08-2013 at 16:48. دليل: گذاشتن لینک اینترنتی ممنوع//

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

لطفا لینک فعال قرار ندید ! همین که اسم محصول مورد نظرتون رو ذکر کنید کافیه دوست عزیز
    متاسفانه با این برند اکادمی تا الان برخوردی نداشتم و اطلاعی ندارم از کیفیت محصولاتش

11. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

لطفا لینک فعال قرار ندید ! همین که اسم محصول مورد نظرتون رو ذکر کنید کافیه دوست عزیز
    متاسفانه با این برند اکادمی تا الان برخوردی نداشتم و اطلاعی ندارم از کیفیت محصولاتش
    عذر میخوام.شما ضد جوش خارجی که عالی باشه چی پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط کیفیت و اثر گذاریش عالی باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عذر میخوام.شما ضد جوش خارجی که عالی باشه چی پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط کیفیت و اثر گذاریش عالی باشه.
    کسی نبود جواب بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •