تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 170 از 1042 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه __KiaNoosh__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ُسلام
    من یه adsl 128 گرفتم سرعت دانلودش از 17 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه نمی دونم مشکلش کجاس ولی پارسال به 46 کیلوبایت در ثانیه هم میرسید
    نمیدونم confing چیه ولی بردم Confing کردم فکر میکنم از اون به بعد این طوری شد
    اون پایین هم پیش 2تا کامپیوتره هم عکس یه مثلث اومده مثل عکس های پایین
    اگه میشه راهنمایی کنید

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

10 دقیقه پیش که من خواستم بیام اینترنت سکته کرد ظاهرش وصل بود ولی اصلا صفحه باز نکرد برای کس دیگر هم اینطوری شده؟
    اینم نوعی قطع شدن هست البته از طرف ای اس پی ولی در ظاهر وصل هست و دریافت و ارسال نداره
    امروز وسط بازی انلاین یهو دیدم هیچ بازیکنی نه حرفی نه بازی میکنن خلاصه خیلی سرکار رفتم

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

بچه ها یک سوال؟ کسی از V P N همزمان با Adsl استفاده میکنه؟ از وی پی ان شرکت اینترنتی خودتون یا شرکت دیگه ایه؟ کیفیتش چطوره؟راضی هستید؟

متشکرم
    شرکت که به یوزر خونگی --- نمیده باید از این شرکتای کوچیک یا شخص بگیری ماهی 3 تومن

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ُسلام
    من یه adsl 128 گرفتم سرعت دانلودش از 17 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه نمی دونم مشکلش کجاس ولی پارسال به 46 کیلوبایت در ثانیه هم میرسید
    اگه میشه راهنمایی کنید

17 براي 128 خوبه. پارسال از يه شركت ديگه گرفته بودين؟ احتمالا 2تا كانكشن ساخته شده. برين به My Network Places بعد View Network Connections برين. اگه 2تا كانكشن بود اضافيش رو پاك كنين. اگر نشد يه ويندوز بريزين حل ميشه.

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

ُسلام
    اگه میشه راهنمایی کنید

شما که اصلا قطعی
    وصل نشدی به نت حالا یا ip ست نکردی یا یوزر یوزر پسوردت مشکل داره خلاصه مشکل از کامپیوترته کارت شبکتو ست نکردی

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تو قسمت استاتیوس بعد پراپرتیس و در قسمت اینترنت پروتوکل آدرس Ip رو چی باید بدیم؟!
    یه سوال دیگه هم داشتم وقتی چراغ مودمم خاموش می شه باید مودم رو خاموش کنم و بعد 5 یا 10 دقیقه دیگه روشن می شه اما دیگه نمی تونم ادامه ی دانلود رو برم تو دانلود منیجر می زنه سرور عوض شده و باید از اول دانلود کنی می خواستم ببینم راه حلی داره که فایلایی که حجم بالایی دارن رو با وجود این مشکل دان کنم؟!
    ممنون می شم راهنمایی کنید

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ُسلام
    اگه میشه راهنمایی کنید

دوست عزیز اگر شما به اینترنت وصل هستید و کار میکنه و این علامت اون پایین هست هیچ مشکلی نیست با برداشتن یک تیک اون هم برداشته میشود. توکانکشنهای pppoe این هیچ خطا یا مشکلی نیست

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام میخواستم نظرتون رو در رابطه با سرویس 512 اکو شاتل بپرسم خوبه بگیرم؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو قسمت استاتیوس بعد پراپرتیس و در قسمت اینترنت پروتوکل آدرس Ip رو چی باید بدیم؟!
    یه سوال دیگه هم داشتم وقتی چراغ مودمم خاموش می شه باید مودم رو خاموش کنم و بعد 5 یا 10 دقیقه دیگه روشن می شه اما دیگه نمی تونم ادامه ی دانلود رو برم تو دانلود منیجر می زنه سرور عوض شده و باید از اول دانلود کنی می خواستم ببینم راه حلی داره که فایلایی که حجم بالایی دارن رو با وجود این مشکل دان کنم؟!
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    منظورت dns هست؟ اگه بعله که باید از خود داتک بپرسی من یجا قدیم نوشته بودم گمش کردم.
    اگه مودمو خاموش میکنی و بعد که روشن میکنی چراغ لینک روشن میشه که ایراد از مودمته ولی اگه خاموش نکنی مودم رو بذاری بمونه و بعد از مدتی چراغ روشن بشه اون دیگه به سرویس دهنده مربوطه نه تو برای دانلود هم هیچ کاری نمیشه کرد مگر این که از جایی دانلود کنی که رزیوم داشته باشه.

10. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام میخواستم نظرتون رو در رابطه با سرویس 512 اکو شاتل بپرسم خوبه بگیرم؟
    من اصفهانم و از سرویس اکو 512 استفاده میکنم از نظر سرعت دانلود واقعا خوبه تنها بدیش اینه که 2.5 گیگ براش کمه احتمالا مجبور شی 1 گیگ اضافه بگیری (من خودم تو این ماه تا حالا 2 گیگ اضافه گرفتم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •