تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 198 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

فقط امیدوارم تو DA2 نیان مثل Mass Effect 2 کارکتر اصلی رو یه شخص ثابت بذارن. من ME2 رو دو بار کامل و چند بار هم نصفه نیمه رفتم ولی همیشه شخصیت و رفتار Captain Shepard یجور بود. زیاد باهاش حال نمیکردم.

تو Dragon Age خوبیش اینه که کارکترت رو خودت میسازی و پیش میبری و بر خلاف Mass Effect این داستان نیست که تو رو جلو میبره.

تو Mass Effect قیافه، رفتار، برخورد با دوستان و کلا روند بازی برگرفته از داستان بود. چه یه آدم مودب و متشخص بودی چه یه آدم بی ادب و شرور، همه باهات یه جور برخورد میکردن چون کاپیتان و فرمانده بودی.
    ولی تو Dragon Age کل قیافه، رفتار و برخورد با دوستان، نحوه تصمیم گیری که حتی بعضی جاها نتایج خوبی نداره و کلا اشتباهه همه و همه دست خودمونه. رفتارت با دیگران بازتاب کاملا منطقی توی رفیقات داره و بعضی جاها مجبور میشی برای ناراحت نشدن اونها تصمیمت رو بر خلاف میلت عوض کنی.

فقط آرزو میکنم DA2 تبدیل به نسخه دیگه ای از ME2 نشه. نمیگم ME2 بد بود. باهاش حال کردم و چند بار هم از اول شروعش کردم ولی آزادی عمل DA رو نداشت.

2. 2 کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این دیالوگ رو کاملشو بالاخره پیدا کردم، کلا وین که تو پارتیتون بود همه بهش تیک مینداختن خیلی باحال بود.
    دیالوگ برگزیده ی من از دیالوگای میان راهی (خدای این نوع دیالوگا Oghren)
    Wynne: Why do you occasionally refer to Alistair as a "little pike-twirler?"
    Oghren: Why? Has the little pike-twirler taken offence?
    Wynne: It's just a curious description.
    Oghren: Curious? (Snorts) Bah, it's entirely true. What, you haven't seen him twirling his pike? Goes at it when he thinks no one's watching. Knocks about in the trees like there's no tomorrow. Caught him just the other day. Blushed all the way down to his navel, then couldn't find his shirt. I swear he's going to hurt himself one of these days, the way he works that thing.
    Wynne: I don't want to hear this anymore, do I?
    Oghren: I keep telling him, pikes are for sticking things at long range, aye? Horses and such. Not for twirling like a sissy-girl.
    Wynne: Wait, you're talking about an actual pike? Like a spear?
    Oghren: Obviously. What else would I be talking about?
    Wynne: I can't imagine

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اینم یکی دیگه :
    Oghren: So, you're not tossing yourself at the boss?
    Wynne: Excuse me?
    Oghren: It seems like every other woman in the band is tossing herself at the boss feet first. It's like a sodding noble's birthday party here.
    Wynne: Oh, no. The Grey Warden is a little young for me. Both of them are.
    Oghren: Need someone with a little more experience, I guess, right?
    Wynne: I suppose.
    Oghren: Well, you know where to find me
    اینا رو خودم تو بازیم دیدم... بقیشونم که ندیدم میرم پیدا میکنم : دی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من برای اولین باره که شاخه Precise Striking رو دارم میدم. همیشه فکر میکردم بی مصرفترین قابلیت های وریوره! ولی الان میگم واقعا برای Tank Warrior لازمه.

Precise Striking که 10% سرعت ضربه ها کمتر میکنه ولی 10 تا Attack میده. واقعا میارزه. دیگه کمتر میس میشه.

Taunt رو تازه دارم تجربه میکنم. فوق العاده اس. یعنی وریور با سپر و شمشیر اگه اینو نداشته باشه بدرد نمیخوره. همین الان تو اورزومار هستم. اون قسمتی که باید بری Jarvia رو بکشی. البته هنوز به خودش نرسیدم. موریگان و سگ و للیانا رو با خودم بردم. ظاهرا باید پارتیم ضعیف باشه بخاطر جون کم للیانا و موریگان ولی با کمک همین Taunt تا حالا نذاشتم یه خراش رو پوستشون بیفته.
    میدونین که تو این قسمت تعداد دشمنا زیاده و اکثرشون هم Rogue هستن که خیلی سریعن. تا میان یه ضرب به للیانا یا موریگان بزنن Taunt ـشون میکنم میان میریزن سر من. خودم هم که با str 40 / con 22 / dex 26 (البته لول 14 هستم فعلا) شدم مثل دیوار. حتی یه بطری هم نخوردم.

فعلا اون دو تای بعدی رو ندادم ولی باید اونا هم خوب باشن. مثلا Disengage وقتی جونتون میاد پایین اگه بزنین همه کسایی که داشتن لت و پارت میکردن بیخیالت میشن و میرن سراغ بقیه. هنوز امتحانش نکردم البته.
    آخریشم که دیگه کولاکه دیگه....

ادیت: ترکیب Taunt با Force Field هم خیلی جالبه ها. همه میریزن سرت و با Force Field هیچ کاریت نمیتونن بکنن. یه جاش داشتم میمردم بس که زیاد بودن. Taunt هم زده بودم. سریع موریگان Force Field ـم کرد یه چند ثانیه ای سر کار بودن. تا اون موقع هم سه تای دیگه کلیشون رو داغون کردن.
    Last edited by behrad66; 06-09-2010 at 09:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اون قسمت جنگل هست که باید Zathrian (رئیس الف های دیلیش) رو با Witherfang (رئیس گرگینه ها) روبرو کنیم. همیشه اینجا یکی از سخت ترین قسمت ها واسه من بود.

اگه بخواید بر علیه Werewolf ها باشید که زیاد سخت نیست چون خود زاتریان پدر همه رو در میاره. البته خوب سختیش که سخته ولی تقریبا مثل بقیه جنگا میمونه.

ولی اگه بخواید بر علیه Zathrian وارد عمل بشید کار خیلی سخت میشه. چون تمام گرگینه ها رو Paralyze میکنه بعد چند تا Shade و Ent دنبال خودش راه میندازه که چون خودش هم از اون میج های لول بالاس پدر صاحاب ما رو در میاره.

ولی میدونید ایندفعه چقدر راحت دخلشو آوردم. در عرض 10 ثانیه زاتریان داغون شد!!!!

حالا بپرس چطوری؟ گفتم که این دفعه Templar دارم میرم. همون اول جنگ یه Cleanse Area زدم (قابلیت دوم تمپلار) و تمام گرگینه ها بهمراه خود Witherfang آزاد شدن و ریختن زاتریان رو چپ و راست کردن!

و اما نکته اخلاقی ماجرا:
    از این به بعد اگه خواستین این قسمت رو بر علیه زاتریان رد کنین و خودتون تمپلار نبودین الیستر رو با خودتون بیارید. البته به شرطی که Cleanse Area رو بهش داده باشید.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اون قسمت جنگل هست که باید Zathrian (رئیس الف های دیلیش) رو با Witherfang (رئیس گرگینه ها) روبرو کنیم. همیشه اینجا یکی از سخت ترین قسمت ها واسه من بود.

اگه بخواید بر علیه Werewolf ها باشید که زیاد سخت نیست چون خود زاتریان پدر همه رو در میاره. البته خوب سختیش که سخته ولی تقریبا مثل بقیه جنگا میمونه.

ولی اگه بخواید بر علیه Zathrian وارد عمل بشید کار خیلی سخت میشه. چون تمام گرگینه ها رو Paralyze میکنه بعد چند تا Shade و Ent دنبال خودش راه میندازه که چون خودش هم از اون میج های لول بالاس پدر صاحاب ما رو در میاره.

ولی میدونید ایندفعه چقدر راحت دخلشو آوردم. در عرض 10 ثانیه زاتریان داغون شد!!!!

حالا بپرس چطوری؟ گفتم که این دفعه Templar دارم میرم. همون اول جنگ یه Cleanse Area زدم (قابلیت دوم تمپلار) و تمام گرگینه ها بهمراه خود Witherfang آزاد شدن و ریختن زاتریان رو چپ و راست کردن!

و اما نکته اخلاقی ماجرا:
    از این به بعد اگه خواستین این قسمت رو بر علیه زاتریان رد کنین و خودتون تمپلار نبودین الیستر رو با خودتون بیارید. البته به شرطی که Cleanse Area رو بهش داده باشید.
    اون قسمت که خیلی سخت بود واسم . این تاکتیک رو هم میدونستم ولی حیف که cleanse area نداشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اون قسمت که خیلی سخت بود واسم . این تاکتیک رو هم میدونستم ولی حیف که cleanse area نداشتم
    کلا قسمت Ruins جنگل واقعا سخته. پر غوله. یه دراگون توشه. یه Arcane Horror که همش جابجا میشه. کلی Revenant و پر از Undead و Werewolf. حالا جالبیش اینه که سری اول که بازی کردم و یه Two-Hand Warrior بودم اولین جاییکه بعد از Lothring رفتم همینجا بود. عذابی کشیدم که نگو.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کلا قسمت Ruins جنگل واقعا سخته. پر غوله. یه دراگون توشه. یه Arcane Horror که همش جابجا میشه. کلی Revenant و پر از Undead و Werewolf. حالا جالبیش اینه که سری اول که بازی کردم و یه Two-Hand Warrior بودم اولین جاییکه بعد از Lothring رفتم همینجا بود. عذابی کشیدم که نگو.
    اخه ادم عاقل بعد از لوترینگ مستقیم میره پیش الفهای به خون تشنه ؟ اون ارل ایمون بدبخت دایی خونده الیستیر داره میمیره بعد میری پیش الفها . من اولش فقط خواستم برم عیادتش که دیگه موندگار شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اخه ادم عاقل بعد از لوترینگ مستقیم میره پیش الفهای به خون تشنه ؟ اون ارل ایمون بدبخت دایی خونده الیستیر داره میمیره بعد میری پیش الفها . من اولش فقط خواستم برم عیادتش که دیگه موندگار شدم
    دفعه اول بود که بازی رو میرفتم. کف دستمو که بو نکرده بودم. بعدشم آرل امون عموی الیستره اونم نه عمو خونده... عموی واقعی الیستر و کیلن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

رفقا blank vellum و wolf pelt به چه کاری میان
    برای باز کردن چست ها چه skill ای رو زیاد کنم؟
    این ده برابر مس افکت جزئیات داره.روانی کرد!
    Last edited by your_star; 06-09-2010 at 23:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •