تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 298 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
    باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
    دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
    منتظرم
    مرسی

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آقای ali racer عزیز شما هم اگه میشه همین کارو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید

حسن جان گوشی دست من نیست
    دست صاحاباشونه
    ولی بزار ببینم تست شارژر چی میشه جوابش این کار رو هم انجام میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

13

آقا من راه حل مشکل باتریرو پیدا کردم توش نه نیارید 100 % تست شده هر کی بگه نه دیگه.....

من دیشب گوشیمو شارژ کردم و حدود 1 ساعت وای فای استفاده کردم و یکم باهاش ور رفتم. بعد صبح بیدار شدم اصلاً خط کم نکرده بود. باهاش حدود 1.5 ساعت آهنگ گوش دادم و کلی چیز بلوتوث کردم و یکم بازی کردم کلی بچه ها باهاش ور رفتن یه خطش کم شد. اگه خراب بود باید 3تا خطو کم میکرد.
    یه چیزیم بگم: درست نیست که شما این گوشیرو با گوشی سونی اریکسون مقایسه کنید. آخه یه صفحه 2 اینچی با نور نصف این که سیستم عامل نداره پردازندشم یه ic در حد 50 مگاهرتزه باتری مصرف میکنه؟ باید i8510 رو با گوشیهای هم ردش یعنی سری n مقایسه کنید که باتریش در حال حاظر در n95 8gig هست

خب حالا راه حل: شما باتری رو بزنید تو شارژ تا کامل شارژ بشه بعد درش بیارید و بزارید یکم بگزره در حدی که یه خطش کم بشه بعد دوباره بزنیدش تو شارژ به همین راحتی باتریش درست میشه
    آقای ali racer عزیز شما هم اگه میشه همین کارو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
    من فکر کنم همه ی این روش ها فقط رو گوشیه شما جواب میده و بعید میدونم رو گوشی دیگه جواب بده...
    دوستان کسی امتحان نکرده؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
    باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
    دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
    منتظرم
    مرسی
    باتری همه گوشیها 1200 هست و اون چیزی که روی خود گوشی نوشته شده مهم نیست. الان اگه i8910 که باتری 1500 داره رو نگاه کنید رو خود گوشی نوشته 1000

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باتری همه گوشیها 1200 هست و اون چیزی که روی خود گوشی نوشته شده مهم نیست. الان اگه i8910 که باتری 1500 داره رو نگاه کنید رو خود گوشی نوشته 1000

مگه میشه؟ ! اگه بیشتر بنویسه میشه گفت خالی بندیه ! ولی کمتر نوشتن دلیل قانع کننده ای نیست!

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من فکر کنم همه ی این روش ها فقط رو گوشیه شما جواب میده و بعید میدونم رو گوشی دیگه جواب بده...
    دوستان کسی امتحان نکرده؟
    خدا کنه روی گوشی همه جواب بده
    یه چیز دیگه : خط 7 و 6 و 5 ش مدت زیادی میمونن ولی وقتی رسید به خط 4 خیلی سریع میپره در عوض روی خط 3 خیلی میمونه. پس اگه شد 3 خط اصلاً نگران نباشید گوشی شما هنوز 45 % شارژ داره

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

مگه میشه؟ ! اگه بیشتر بنویسه میشه گفت خالی بندیه ! ولی کمتر نوشتن دلیل قانع کننده ای نیست!
    منظورش این نیست که باتریش 1000 میلی آمپره احتمالاً منظورش اینه که حداقل از باتری 1000 استفاده کنید
    روی d600 نوشته 300 در حالی که باتریش 950 هست

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب حالا راه حل: شما باتری رو بزنید تو شارژ تا کامل شارژ بشه بعد درش بیارید و بزارید یکم بگزره در حدی که یه خطش کم بشه بعد دوباره بزنیدش تو شارژ به همین راحتی باتریش درست میشه
    .
    اینم شد روش دوست عزیز من در عرض دو هفته ای که با این گوشی کار کردم سر گوشی هر بلایی اوردم ولی درست نشد.حتما به قول دوستمون این روش روی گوشی شما جواب میده.
    به نظر من کارخانه سامسونگ باید جوابگوی این عیب بزرگ (لنگیدن تو باطری)باشه. من مونده ام چرا مایکروتل این مساله رو به خود شرکت سامسونگ گزارش نمیده اگه هم گزارش داده پس چرا هیچی نمیگه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

.
    اینم شد روش دوست عزیز من در عرض دو هفته ای که با این گوشی کار کردم سر گوشی هر بلایی اوردم ولی درست نشد.حتما به قول دوستمون این روش روی گوشی شما جواب میده.
    به نظر من کارخانه سامسونگ باید جوابگوی این عیب بزرگ (لنگیدن تو باطری)باشه. من مونده ام چرا مایکروتل این مساله رو به خود شرکت سامسونگ گزارش نمیده اگه هم گزارش داده پس چرا هیچی نمیگه؟
    هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    پول خیلی بد چیزیه. این چیز کثیف اتفاقا خیلی هم شیرینه
    دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول
    خریده آورده و به من و شما انداخته حالا هم به هیچ وجه جوابگو نیست.

من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری
    بهش گفتم پس ایراد کجاست گفت 8510 باطریش ضعیفه
    گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.

دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.

محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.

شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •