سلام
دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
منتظرم
مرسی
سلام
دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
منتظرم
مرسی
حسن جان گوشی دست من نیست
دست صاحاباشونه
ولی بزار ببینم تست شارژر چی میشه جوابش این کار رو هم انجام میدم
من فکر کنم همه ی این روش ها فقط رو گوشیه شما جواب میده و بعید میدونم رو گوشی دیگه جواب بده...
دوستان کسی امتحان نکرده؟
باتری همه گوشیها 1200 هست و اون چیزی که روی خود گوشی نوشته شده مهم نیست. الان اگه i8910 که باتری 1500 داره رو نگاه کنید رو خود گوشی نوشته 1000
مگه میشه؟ ! اگه بیشتر بنویسه میشه گفت خالی بندیه ! ولی کمتر نوشتن دلیل قانع کننده ای نیست!
خدا کنه روی گوشی همه جواب بده
یه چیز دیگه : خط 7 و 6 و 5 ش مدت زیادی میمونن ولی وقتی رسید به خط 4 خیلی سریع میپره در عوض روی خط 3 خیلی میمونه. پس اگه شد 3 خط اصلاً نگران نباشید گوشی شما هنوز 45 % شارژ داره
منظورش این نیست که باتریش 1000 میلی آمپره احتمالاً منظورش اینه که حداقل از باتری 1000 استفاده کنید
روی d600 نوشته 300 در حالی که باتریش 950 هست
.
اینم شد روش دوست عزیز من در عرض دو هفته ای که با این گوشی کار کردم سر گوشی هر بلایی اوردم ولی درست نشد.حتما به قول دوستمون این روش روی گوشی شما جواب میده.
به نظر من کارخانه سامسونگ باید جوابگوی این عیب بزرگ (لنگیدن تو باطری)باشه. من مونده ام چرا مایکروتل این مساله رو به خود شرکت سامسونگ گزارش نمیده اگه هم گزارش داده پس چرا هیچی نمیگه؟
هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه![]()
پول خیلی بد چیزیه. این چیز کثیف اتفاقا خیلی هم شیرینه
دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول
خریده آورده و به من و شما انداخته حالا هم به هیچ وجه جوابگو نیست.
من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری
بهش گفتم پس ایراد کجاست گفت 8510 باطریش ضعیفه
گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.
دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.
محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)