این همه آدم اینجا آیپادتاچ دارن نمیتونن یه جواب قانع مطمئن بدن؟ من خودم باهاش تست کردم چیزی پیدا نکردم.
همونطور که دوستمون هم گفت منم احتمال میدم نسل 1 باشه
در ضمن اگه بخاد بفروشتش چند می ارزه؟
این همه آدم اینجا آیپادتاچ دارن نمیتونن یه جواب قانع مطمئن بدن؟ من خودم باهاش تست کردم چیزی پیدا نکردم.
همونطور که دوستمون هم گفت منم احتمال میدم نسل 1 باشه
در ضمن اگه بخاد بفروشتش چند می ارزه؟
MohandesMCD سلام
اون ایپاد نسل اول است و اسپیکر نداره و بلوتوس هم نداره ولی نسل 2 و 3 بلوتوس داره ..
در مورد فروش هم نمی دونم ..
اگه سوالی بود بگو ...
32 گیگ نوش 320 تومنه .. میگی طرف صرفاً ظرف 2 هفته یه بار هم باهاش تصادف کرده ... بنابراین به نظر میاد که خیلی حواسش جمع پلیرش نیست .. به نظر من احتیاط کن و از نظر قیمت هم دستگاه دست دومی که مشکل بدنه هم داشته باشه اتوماتیک 30 درصد از قیمتش کم میشه از نظر من... من اگه بودم بالاتر از 230-240 تومن برنمیداشتم ... و البته خوبه که فروشنده رفیقت باشه که اگه مشکلی پیش اومد بعداً بتونی بری سراغش ...
سوال اول رو که دوستمون پاسخ داد...
در مورد سوال دوم، با توجه به اینکه دو نسل عقبه و خب کارکرده هم باید باشه احتمالاً، به نظر من کمتر از 130-140 تومن... باز همون توصیه هایی که در پاسخ به دوست بالایی دادم رو هم ببین.
اون فرو رفتگی خیلی کمه قیمت اون شیلده هم حساب کردی چون این قیمت رو بهش دادم بد جوری شاکی شد
نه دوستم نیست مگه ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟؟؟؟
شیلد که ۳۰ تومن قیمتش بیشتر نیست
۲۳۰ خود دستگاه نهایت می ارزه +۲۰ تومن شیلد
۲۵۰ آخرش
بیشتر توصیه نمیشه
دیروز رفتم برای فامیلمون یه 8 گیگ گرفتم جیل بریک کردم ولی فهمیدم اگه دستگاه خاموش میپره جیلش چرا اینجوری شده حالا ؟
اینکه خیلی بده فکر کنم 3g ها هم اینجوری شده
شدخ مثله psp 3000 دقیقا که اگه خاموش شه کرکش میپره![]()
سلام
من یه اکانت توی آی تونز ساختم ولی هر چی صبر کردم هیچ ایمیلی از اپل برای Verify کردن برام نیومده:o
می گین چکار کنم؟
دوست عزیز اون نسل 2 هست
چون Firmware 3.1 داره روش اینطوری میشه
فعلا همینه....
منم اتفاقا برام اینجوری شد یعنی هر چی صبر کردم نیومد، شما دوباره یه اکانت جدید بساز بعد دقیقا تو صفحه آخر 2-3 بار درخواست فرستادن به میلتو بزن. حتما میاد .سلام
من یه اکانت توی آی تونز ساختم ولی هر چی صبر کردم هیچ ایمیلی از اپل برای Verify کردن برام نیومده:o
می گین چکار کنم؟
منم 8G -MC دارم و واسه همین داستان هنوز Jailbreak نکردم. اما با خاموش کردن هک دستگاه از بین نمیره شما دوباره میتونی با Blackr1n دستگاه رو روشن کنی. پس از سایت خودش فک کنم Blackr1n.com رو دانلود کن. خدا کنه یه هک درست حسابی واسش بیاد .دیروز رفتم برای فامیلمون یه 8 گیگ گرفتم جیل بریک کردم ولی فهمیدم اگه دستگاه خاموش میپره جیلش چرا اینجوری شده حالا ؟
اینکه خیلی بده فکر کنم 3g ها هم اینجوری شده
سلام
میگم اگه الان جیلبریک بشه و بعد براش جیلبریک دائم بیاد دیگه نمیشه جیلبریکش کرد ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)