مباركتون باشه!!!
از اين سرويسهاي نامحدود جديد گرفتيد !؟
مباركتون باشه!!!
از اين سرويسهاي نامحدود جديد گرفتيد !؟
پینگ که نسبت به آنا و مبین نت خوب بود .
یاهو 260-270 شب ساعت 10 تا 12 که من تست می کردم همین بود .
دانلود دیشب 1350 مگابایت گرفته که حدود 1 گیگابایت کم هست نسبت به سرویسی که خریداری کردم . ( 1 مگابیت )
با سرعت 1 مگابیت هر شب باید حدود 2400 مگابایت دانلود کنم .
سرویس های نامحدود جدید با این روشی که ISP ها ارائه میدن به درد *** شون می خوره !!!
قوانین سازمان به این صورت هست که یک پورت 10 مگابیت رو با اشتراک 1 به 10 بفروشند و هزینه سرویس 1 مگابیت رو از مشتری دریافت و سرویس 1 مگابیت به مشتری عرضه کنند .
اما در حال حاضر تمامی ISP ها پورت 1 مگابیت رو به 10 نفر میدن با سرعت 128 کیلوبیت برای هر نفر ولی با پول 1 مگابیت !!!
شما 1 مگ پارس آنلاین محدود گرفتین و دیشب فقط 1 گیگ دانلود کردین درسته ؟ می شه بپرسم از ساعت چند تا چند برای دانلود شبانه تنظیم کردین ؟یاهو 260-270 شب ساعت 10 تا 12 که من تست می کردم همین بود .
دانلود دیشب 1350 مگابایت گرفته که حدود 1 گیگابایت کم هست نسبت به سرویسی که خریداری کردم . ( 1 مگابیت )
با سرعت 1 مگابیت هر شب باید حدود 2400 مگابایت دانلود کنم .
بله . از ساعت 1 تا 6 .
دقیقا 1350 مگابایت .
شما ساعت رو از 12:35 تا 6:59 تنظیم کن .... البته مواظب باش ساعت رایانه ات با ساعت پارس آنلاین اختلاف نداشته باشه چون یه مین هم این ور اون ور بشه 200 ... 300 مگ از پهنای باندت کم می شه نکته دوم اینکه وقتی 12:35 آنلاین شدی دیگه نباید دیس بشی حداقل تا 3 .. 4 اگه دیس بشی اون نیم ساعت رو از پهنای باندت کم می کنه ... مثلا اگه 12:35 آن بشی بعد 1:05 دیس بشی اون نیم ساعت رو کم می کنه .... مشکلی بود بگو .... یه روز امتحان کن فرداش حتما چک کن ببین از پهنای باندت کم شده یا نه ...بله . از ساعت 1 تا 6 .
دقیقا 1350 مگابایت .
راستی شما تو کدوم منطقه هستی ؟
یعنی چی ؟!!
من که نفهمیدم چی شد ؟![]()
یه چند باری پهنای باندت یهو کم بشه صبح قیافت این شکلی بشهیعنی چی ؟!!
من که نفهمیدم چی شد ؟اونقت دیگه ما رو سر کار نمی ذاری
![]()
داداش دمت گرم ، مارو هم یه راهنمایی بکن ... منم پارس دارم 512 محدود ، منطقه هم پیام
اما شبا بیشتر از 700-800 نمیتونم بگیرم ، البته غالبا 600 !
سرور هم سرورهای مختلف رو تست کردم از رپیدپارس بگیر تا الدبرید ...
من هم از ساعت 1-6 میزام ..یعنی اگه 12.35 بزارم ، خودبخود دیس بشه ،مثلا ساعت 2 ، حجم رو کم میکنه ؟
ممنون ..
ساعات رايگان پارس از 1 تا 6 هستش اما سيستم اكانتينگ پارس باگ داره به اينصورت كه اگه از 12:31 تا 6:59 يكسره دانلود كني از حجمت كم نميكنه
اينطوري ميتوني 6:28 رايگان دانلود كني بجاي 5 ساعت
صفحه اول تاپيك پارس اينارو نوشتن:
ترفند دانلود شبانه
چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
نکته1
بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)
نکته2
بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.
نکته 3
زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
توجه
گزارش دوستان حاکی از آن است که ساعات ترفند در بعضی از مناطق کشور رایگان نیست ولی در بسیاری از مناطق توسط کاربران تست شده و هیچ گونه مشکلی پیش نیامده به هرحال توصیه میشود درصورت استفاده از ترفند حتما به سایت پارس آنلاین مراجعه نمایید و گزارش دانلود شبانه ی خود را چک کنید.
Last edited by urumchi; 06-10-2011 at 14:20.
در مورد ساعت ها که آقای ارومچی مبسوط توضیح دادن که مثل همیشه ای ول داره کارشونداداش دمت گرم ، مارو هم یه راهنمایی بکن ... منم پارس دارم 512 محدود ، منطقه هم پیام
اما شبا بیشتر از 700-800 نمیتونم بگیرم ، البته غالبا 600 !
سرور هم سرورهای مختلف رو تست کردم از رپیدپارس بگیر تا الدبرید ...
من هم از ساعت 1-6 میزام ..یعنی اگه 12.35 بزارم ، خودبخود دیس بشه ،مثلا ساعت 2 ، حجم رو کم میکنه ؟
ممنون ..![]()
![]()
من خودم همشو نمی دونستم
در مورد اینکه از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنید تو پست های قبلی هم دوستان توضیح دادن بهتره لینک های دانلود منجیر رو طوری تنظیم کنید که هر کدوم از یک سرور باشه مثلا یکی از میهن دانلود بگیره یکی از وطن دانلود یکی دو تا هم از سرور های خارجی ...البته به شخصه همیشه در کنار دانلود منیجر از تارنت هم استفاده کردم ... از هر دو باهم استفاده می کنم این شالله از این به بعد بیشتر دان می کنید با توجه به اینکه تو اون ساعت هایی که اشاره شد ( 12:31 تا 1 .... 6 تا 6:59 )سرعت دانلود واقعا مناسبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)