تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 1126 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

2 تا درس عمومی جدید اضافه شده .جریان چیه؟
    تفسیر موضوعی نهج البلاغه و فرهنگ و تمدن اسلامی
    این دو تا توی لیست ارائه دروس نبودند حالا که ترم هفتم هستم توی لیست دروس انتخاب واحد گلستان هستند.
    چه خاکی به سرم بریزم من همه ی عمومی ها رو پاس کردم . اینها رو چه کار کنم؟
    عزیز دل شما باید جمعا فکر کنم 21 واحد عمومی پاس کنی .

اگه همه عمومی ها را پاس کردی دیگه نیازی نیست اینا را پاس کنی .

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4 اعلام نتایج فراگیر پیام نور ؛ فردا یا پس فردا

قائم مقام دانشگاه پیام نور گفت: نتیجه آزمون های کاردانی به کارشناسی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد فراگیر فردا یا پس فردا اعلام خواهد شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد مهدی فداکار در نشست خبری گفت: بیش از300 هزار نفر در این آزمون ها شرکت کرده اند که نتایج آن امروز قطعی می شود.

وی درباره زمان ثبت نام دوره های جدید فراگیر نیز افزود: در این باره تا آبان تصمیم گیری خواهد شد.

قائم مقام دانشگاه پیام نور با بیان این که به هیچ موسسه آموزشی سهمیه فراگیر پیام نور اختصاص داده نشده است اضافه کرد: دوره های آموزشی فراگیر فقط در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور برگزار می شود.

وی تصریح کرد: تاکنون به هیچ یک از موسسات آموزشی برای برگزاری این دوره ها مجوزی داده نشده است.

فداکار افزود: با این حال برخی موسسات نه تنها برای برگزاری کلاس های آموزشـــی تبلیغات بلکه با مراجعه به برخی سازمان ها عنوان می کنند که برای ورود دانشجویان خود به دانشگاه پیام نور حدود 30 درصد سهمیه دارند.

قائم مقام دانشگاه پیام نور گفت: برخی از این موسسه ها برای برگزاری دوره آموزشی دکترای فراگیر نیز تبلیغ کرده اند در حالی که دوره دکترای فراگیر در این دانشگاه برگزار نمی شود و دانشجویان این مقطع تحصیلی فقط از طریق آزمون انتخاب می شوند.

وی افزود: این موسسه های آموزشی بر اساس سرفصل های سال های قبل دانشگاه آموزش می دهند در حالی که امکان تغییر در منابع در آغاز هر سال تحصیلی وجود دارد.

فداکار با اشاره به این که دانشگاه پیام نور این موضوع را پی گیری قضایی می کند؛ بر لزوم اطلاع رسانی مناسب از رسانه های جمعی دراین باره تاکید کرد.

فداکار تصریح کرد: پارسال دوره های امادگی فراگیر پیام نور در مراکز و واحدهای این دانشگاه و با هزینه ای بسیار کمتر از موسسه های اموزشی برگزار شد و این دوره ها امسال نیز برگزار خواهد شد.

فداکار درباره افزایش شهریه های ثابت دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه هر سال باید حدود 15 درصد به این شهریه ها افزوده شود اما میزان افزایش در سال های گذشته معمولا کمتر از این میزان بوده است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره برگزاری دوره های مجازی در این دانشگــــاه نیز گفت: امکانات این دوره ها در کنار دیگر دوره هایی که در دانشگاه درحال بــرگزاری است قرار مـی گیرد.

قائم مقام دانشگاه پیام نور به دسترسی دانشجویان به کتاب های معرفی شده دانشگاه اشاره و تصریح کرد: تلاش کرده ایم کتاب هایی معرفی کنیم که در بازار یافت شود یا انتشارات دانشگاه ان را منتشر کرده باشد.

وی اضافه کرد: همچنین از گروه های آموزشی خواسته ایم در صورت معرفی یک کتاب با ناشر و نویسنده آن برای تامین تعداد مورد نیاز کتاب هماهنگی لازم را داشته باشند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . از قبولی های جدید کسی مهندسی IT ثبت نام کرده؟
    چند واحد درس دادن؟
    هزینه اش چقدر شد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    این تبلیغاتی که تو خونه ها میندازن و مینویسه پیام نور ، چه جوری هست؟ چه موقعی امتحانش هست و کی به دانشگاه میشه رفت؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    آقا قضیه ی این که میگن اگه کلاس نری امتحانات "ده هفتم" حساب میشه چیه؟
    لطفا تفاوت نشستن سر کلاس با اینکه نریم سرکلاس رو توضیح بدین(به غیر از اینکه سر کلاس بودن چیز خوبیه و این حرفا )
    ممنون

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان من بخاطر بدهی نتونستم انتخاب واحد کنم
    راهی هست که فایل رو برام باز کنن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    لطفا تفاوت نشستن سر کلاس با اینکه نریم سرکلاس رو توضیح بدین(به غیر از اینکه سر کلاس بودن چیز خوبیه و این حرفا )
    ممنون
    اگه نری سر کلاس دیگه نمره سر کلاسی نداری (همون 6 نمره)
    به همین خاطر نمره پایانی رو در "ده هفتم"ضرب میکنن اون میشه نمره سر کلاسیت

10. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

سلام
    ممنون
    سلام
    همونطور که میدونید امتحانای ترم پیام نور از 14 هست،اگه شما سر کلاس حاضر بشید،استاد از 6 نمره یه نمره ای بهتون میده ولی اگه حاضر نشید سر کلاس،استاد نمره ای از 6 براتون رد نمیکنه پس نمره ای که از 14 میگیرید ضربدر ده هفتم میشه که نمره اتون از 20 بدست بیاد.

دوستان من بخاطر بدهی نتونستم انتخاب واحد کنم
    راهی هست که فایل رو برام باز کنن؟
    شما باید برید با امور مالی دانشگاهتون صحبت کنید.
    یکی از دوستای خودم هم پول رو نداده بود و فایل رو براش بسته بودن،پول رو ریخت و باهاشون صحبت کرد و فایل رو براش باز کردن.

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    همونطور که میدونید امتحانای ترم پیام نور از 14 هست،اگه شما سر کلاس حاضر بشید،استاد از 6 نمره یه نمره ای بهتون میده ولی اگه حاضر نشید سر کلاس،استاد نمره ای از 6 براتون رد نمیکنه پس نمره ای که از 14 میگیرید ضربدر ده هفتم میشه که نمره اتون از 20 بدست بیاد.
    با این حساب اگر نمره ی کلی رو 14 بگیریم و استاد هر نمره ای رو به عنوان مستمر بده که از 20 رد میشه!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

شما باید برید با امور مالی دانشگاهتون صحبت کنید.
    یکی از دوستای خودم هم پول رو نداده بود و فایل رو براش بسته بودن،پول رو ریخت و باهاشون صحبت کرد و فایل رو براش باز کردن.
    میگن کاری از دست ما بر نمیاد
    فقط تهران میتونه فایل رو باز کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •