ممنون رفیق از راهنمایی
اتفاقا به کوهک نزدیک ترم.
راستی کتاب ایین نامه موتور با ماشین فرق داره..؟؟؟
ممنون رفیق از راهنمایی
اتفاقا به کوهک نزدیک ترم.
راستی کتاب ایین نامه موتور با ماشین فرق داره..؟؟؟
ديدم موتورهايي كه اتومات بودن راست دروغشو نميدونم گفتن 20 مليون خريدنخوب یه توضیحی میدید......چی هست....قیمت.....؟؟
البته به خاطر دندش نبود بلكه موتوره بي ام دبيليو بود و كلي باحال و امكانات خاص خودشو داشت
خیر ، یکی هست .راستی کتاب ایین نامه موتور با ماشین فرق داره..؟؟؟
آخر این موتوری که میگید اتوماتیک هست یا نه!!!؟ صدا میده یا بیصداست!!!!؟ 1800 سی سی !!!!ديدم موتورهايي كه اتومات بودن راست دروغشو نميدونم گفتن 20 مليون خريدن
البته به خاطر دندش نبود بلكه موتوره بي ام دبيليو بود و كلي باحال و امكانات خاص خودشو داشت
نقل و قول اول مقايسه ي اتومات بود و صداي غير اتوماتيك و نقل قول دوم هم گفتم كه موتوره اتوماتيك بود يعني من دنده نديدم كه با پا عوض كنه .احتمال داشت رو دستش باشه اما كاملا بيصدا بود و فقط صداي شومينه ميدادآخر این موتوری که میگید اتوماتیک هست یا نه!!!؟ صدا میده یا بیصداست!!!!؟ 1800 سی سی !!!!
درضمن 1800 سيسي موتور اولي بود كه گفتم صداش محله و محلات اطراف رو ميلرزونه .جدن ميلرزونه
سلام....امروز یه موتوری رو دیدم دنده اتوماتیک بود.....شبیه وسپا بود....اما وسپا نبود....نمیدونم چی بود..وقت نشد اسمشو ببینم صاحابش سوار شد رفت.....اما به نظرم خیلی خوب اومد....کسی اطلاعات کامل تری داره..؟؟
من فکر میکنم بهتره اول یه تعریف از دنده اتومات بودن موتور ارائه بشه تا متوجه بشیم آیا دنده اتومات در موتور به همون منظور استفاده می شه که برای ماشین بکار میره ؟ ( یعنی با افزایش دور موتور دنده عوض بشه ) یا اینکه موتورهای گازی رو اتومات بخونیم ، در هر صورت :
چند مدل موتور با مشخصاتی که گفتید وجود داره مثل پیشرو پرشیا که البته به سری اسکوتر معروف هستند ، و در مورد پیشرو پرشیا باید بگم که گازی هست .سلام....امروز یه موتوری رو دیدم دنده اتوماتیک بود.....شبیه وسپا بود....اما وسپا نبود....نمیدونم چی بود..وقت نشد اسمشو ببینم صاحابش سوار شد رفت.....اما به نظرم خیلی خوب اومد....کسی اطلاعات کامل تری داره..؟؟
این عکس پیشرو پرشیا :
و این هم مدلی از موتور اسکوتر :
+
شرکت کویر هم اخیرا اقدام به تولید وسپاهای 150 مدرن کرده ، اینهم عکسهای دو مدل از این وسپاها که برگرفته از وبسایت خود کویرموتور هست :
Last edited by Ezel; 12-10-2010 at 22:35.
سلام بر همگی
بنده چند روز پیش تهران بودم و چیزی دیدم در تهران که برام تعجب آور بود
ماجراش تو این تاپیک هست
( برای علاقمندان و کسانی که کاری بیش از حرف زدن از دستشان بر میاد ) :
خیر پیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ممنون ار توضیحات کاملت..چند مدل موتور با مشخصاتی که گفتید وجود داره مثل پیشرو پرشیا که البته به سری اسکوتر معروف هستند ، و در مورد پیشرو پرشیا باید بگم که گازی هست .
آهان..ببین چراغش مثل همین بود.....اما پشتش مثل وسپا و باجاج بود.....حدود قیمتش رو میدونی..؟؟این عکس پیشرو پرشیا :
نه خوشم نیومد این خیلی بچه گونه اس...و این هم مدلی از موتور اسکوتر :![]()
Last edited by Mahdi/s; 12-10-2010 at 23:51.
تمام این موتور هایی که عکسشون رو گذاشتید دسته کلاچ دارن اما دنده نمیخورن مثل پاکشتی
به نظرم اگر alone boy یه پاکشتی هوندا برداره بهتره بعضیاشو دیدم که تا 2 سال هیچ خرجی جز بنزین و روغن نداشتن
پاکشتی باب سواری یک نفره هست معمولا پلیس گیر نمیده و تاپ اسپید کمی دارن که آنچنان خطر آفرین نیست
مصرف آنچنانی هم نداره یدکیش هم کمو بیش گیر میاد اما معمولا این موتورها خرجی ندارن (اگه زمین نخورید کایتشو بشکنید)
و گذشته از همه این مطالب ما الان در فصل پائیز هستیم و فصل زمستون هم در راه داریم
توی این فصول موتور سواری و سوار شدن موتور فقط از سر ناچاری هست وقتی توی هوای سرد سوار بر موتور حرکت میکنی سرما تا مغز استخونت نفوذ میکنه و یا اگر هوا بارونی باشه که که هر لحظه احتمال داره با آسفالت یکی بشید معمولا دو تا فصل آخر سال موتور هم از بورس بازار میفته هم موتور سواری کم میشه اونایی هم که سوار میشن مجبورن
Last edited by majid.shiraz; 13-10-2010 at 07:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)